offf kıslaaar offfff bugün dişlerim müthiş ağrıyorrrsenağlama
dün gittim ortodontistime geride olan dişim için tıkandık orda deyip 4 nolu dişimi törpüledi yer açtı gerideki dişime vede ip gibi bişi bağladı yine ama dün geceden itibaren dişlerim felaket ağrıyor yaaa senağlama çok uzun süre böle ağrımamıştı benim gibi çok ağrısı olan varmı yaaa ?? neden benim bu kez böle çok ağrılı oldu bilmem
Törpüleyip yer açmış,ip gibi birşey derken anlamadım ama ondan bağlamış tabiki ağrıların olması çok normal gymlova.offf kıslaaar offfff bugün dişlerim müthiş ağrıyorrrsenağlama
dün gittim ortodontistime geride olan dişim için tıkandık orda deyip 4 nolu dişimi törpüledi yer açtı gerideki dişime vede ip gibi bişi bağladı yine ama dün geceden itibaren dişlerim felaket ağrıyor yaaa senağlama çok uzun süre böle ağrımamıştı benim gibi çok ağrısı olan varmı yaaa ?? neden benim bu kez böle çok ağrılı oldu bilmem
Evet yerine oturması gereken dişler daha uzun zaman alıyor.Canım arkadaki dişini öne çekiyor işte gymlovam başka ne istiyorsun :1hug:
Yakın zamanda ağrın diner endişelenme, arkadaki dişin öne geliyor demekki ondan ağrıyor gamyoncuiremsu
Hem bak arkadaki dişler çabuk öne geliyormuşş charmingten duydumm kaydirigubbakcemile
Canım arkadaki dişini öne çekiyor işte gymlovam başka ne istiyorsun :1hug:
Yakın zamanda ağrın diner endişelenme, arkadaki dişin öne geliyor demekki ondan ağrıyor gamyoncuiremsu
Hem bak arkadaki dişler çabuk öne geliyormuşş charmingten duydumm kaydirigubbakcemile
Evet yerine oturması gereken dişler daha uzun zaman alıyor.
Ama geride olan dişim daha çabuk öne gelmişti benim.
Hatta ortodontist lastikleri geçirdiği anda bile öne getiriyordu o dişi.
Oynuyordu yani ben hissediyorum acıdığı için.
Canım benim yaaa..walla hiç böle ağrı olmamıştı bide doktor dişlerin çok iri braket küçücük kaldı dişlerinde dio naniknaniko yüzden yer bulamıo dişler..Allah tan töpülerken hiç acımadı dişler ya bide çok ilginç ne kadar çabuk hareket ediyo dişler dün akşam 6 da yaptı bu işlemi gece 12 de baktım dişime resmen yer açılmış kaymış öne doru töbe töbeee :lepi::lepi:kafamçokkarıştı
Haftaya yine çağırdı beni cuma akşamı..bence seninde randevuların sıklaşır beklemekten skılıyo insan haklısın şekercimm:teselli:
Törpüleyip yer açmış,ip gibi birşey derken anlamadım ama ondan bağlamış tabiki ağrıların olması çok normal gymlova.
Eğer dayanamayacak gibiysen ağrı kesici al istersen,ortodontistin önermiştir sanada.
Hmm..Tamam canım anladım ben onları.Evet canım öğle yemeği yemeye çalışıpcokacimcoook içicem ağrı kesici bişi...
o ip dediğim şey nasıl diyim misine wardır ya onun daha elastik olanı...resmen çekiştiriyo şuan dişimi..Aslında dişim bayağı öne gelmiş ama yer bulamadığı için kaldı orda..nese 6 ay sora yerlerine oturur diye tahmin ediyorum inşşş hepimizin inci gibi dişleri olur canlarr..
İlginçç kaydirigubbakcemileEvet canım öğle yemeği yemeye çalışıpcokacimcoook içicem ağrı kesici bişi...
o ip dediğim şey nasıl diyim misine wardır ya onun daha elastik olanı...resmen çekiştiriyo şuan dişimi..Aslında dişim bayağı öne gelmiş ama yer bulamadığı için kaldı orda..nese 6 ay sora yerlerine oturur diye tahmin ediyorum inşşş hepimizin inci gibi dişleri olur canlarr..
Ahh ahh beklemeyi gelinde bana sorun. gamyoncuiremsubeklemekten skılıyo insan haklısın şekercimm:teselli:
Ahh ahh beklemeyi gelinde bana sorun. gamyoncuiremsu
Teller takıldığından beri hep 27-28 günde bir gidiyorum ben. :sm_confused: :çok üzgünüm: :a015:
Bende heyecan ve umutla bekliyorum. :çok üzgünüm:Yazık sana :teselli:
Çıktığı günü bir görsek... Ayy ayyhh senağlama
Bende heyecan ve umutla bekliyorum. :çok üzgünüm:
Gelişmeleri gördükçe ve zaman geçtikçe daha mı zor oluyor beklemek. fisfisfis
Bilmiyorum ben beklemedeyim ya o yüzden mi bana öyle geliyor acaba. :1ninca:
Aslında benim beklemekle bir derdim yok canlar dönem dönem hepimize oluyor...diyorumki bende düzelsin yeterki düzgün dişlerle güleyim ama kalsın teller farketmez pekiştirmek için 6 ay kadar kalıcak yani sonuçta..Benimde 4,5 ay oldu kızlar ama etkiler daha yeni belli olmaya başladı..bakmayın ya kolay diil yıllarca dişi alıştığı yerden oynatmak yeni yere oturtmak...
Charmingcim evet bu ip olayını bağlarken hakikatten dişim kökünden oynuyo sanki innocent sanada böle bişi takar belki gerideyse dişin seninde..
Benim 5 ay'da düzeldi dişlerim gymlova,ortodontist beklememiz gerektiğini söyledi,dişlerin iyice yerine oturması için.Aslında benim beklemekle bir derdim yok canlar dönem dönem hepimize oluyor...diyorumki bende düzelsin yeterki düzgün dişlerle güleyim ama kalsın teller farketmez pekiştirmek için 6 ay kadar kalıcak yani sonuçta..Benimde 4,5 ay oldu kızlar ama etkiler daha yeni belli olmaya başladı..bakmayın ya kolay diil yıllarca dişi alıştığı yerden oynatmak yeni yere oturtmak...
Charmingcim evet bu ip olayını bağlarken hakikatten dişim kökünden oynuyo sanki innocent sanada böle bişi takar belki gerideyse dişin seninde..
Valla canım benim yarım saati geçkin bir sürede takmıştı yanlış hatırlamıyorsam.ya arkadaşlar ben bugün taktırdım porselen, geçen hafta yüzük gibi bir şey takmıştı doktor köklere bügün ise 5 dk'da telleri taktı, şimdilik üst damağa taktırdım 6 ay sonra da alt'a takılacak, bu kadar kısa sürdü mü sizinde , yok film çekmeler yok ağıza alçı koymalar,,, bende bunların hiçbirini yapmadı abartmıyorum 5 dk 'da taktı, sizde de böyle kısa sürede taktıran var mı?
ya arkadaşlar ben bugün taktırdım porselen, geçen hafta yüzük gibi bir şey takmıştı doktor köklere bügün ise 5 dk'da telleri taktı, şimdilik üst damağa taktırdım 6 ay sonra da alt'a takılacak, bu kadar kısa sürdü mü sizinde , yok film çekmeler yok ağıza alçı koymalar,,, bende bunların hiçbirini yapmadı abartmıyorum 5 dk 'da taktı, sizde de böyle kısa sürede taktıran var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?