hadi ya:teytey:ayyy ne güzel benimki takılalı 18 gün oldu.dişlerim çok ağrıyor.böle dişlerime elimi değdiremiyorum.senağlamasenağlamakolayı çok seviyorum.içemiyorum.pipetle içmeye çalışıyorum ama yinede dişime kaçıyor.bende içmiyorum.olsun. dişlerim düzelsinde herşeye gayılım.:1no2::1no2::1no2:benim randevumda 8 eylül.acaba doktor ne diyecek.
Birkaç ay önce çıktı tellerim.:sm_cool:
Geçen hafta dişçiye gittim.Diş etlerim çok hassaslaşmış.Şu an tedavi uygulanıyor.
Bu durum ortodonti tedavisi görenlerde oluyormuş.
Sizlere tavsiyem telleriniz çıktıktan sonra dişçinize bir uğrayın ve diş etlerinize baktırınn
Allah Kurtarsın
Sağol canım bilgilendirdiğin için
Birgün bizde kurtuluruz inş gamyoncuiremsu
Dişlerinde hiç yamulma ya da bozulma oldu mu canım senin?
Birde diş tellerin çıkarken o son dişlere takılan yüzük gibi şeyleri çıkartması zor oldu mu doktorun?
Dişlerimde hiçbir yamulma yok..ve teller çıkarken yüzükler birden çıkıveriyor.takılırken verdiği acıyı vermiyor yani..Hatta hissettirmiyo bilee..
Aaa bu güzelmiş işte kaydirigubbakcemile5
Ben çıkarken biraz zorlarlar diye düşünüyordum gamyoncuiremsu
Çok şanslısın şutarafagitti Çünkü tellerin çıkmış, çok taktım bu aralar tellerime benneyaptımki Ne zaman çıkacaklar yoruldum beklemekten kaydirigubbakcemile
Sen ne kadar süre taktın canım?
Ben 3 yıl taktım..Çok bunalmıştım bende ama deydi gerçekten..
Senin ne zaman çıkıyor
adanada tel taktırmış olan bayanlar lütfen çağrıma kulak verin.önerebileceğiniz ortodontis uzman doktor varmı yada hastane.bana adresini yazarmısınız.
hemşerim bende yeni taktırdım.aslında çok eğrilik yokta çok sıkıymış.ondan dolayı .banada doktor 3 buçuk mil dedi.buda benim pahalıma geldi.o yüzden sordum.balcalıda bayağı sıra varmış ya.
Sadece tek çene takılmasımı 3.5tutuyor :uhm:
çok haklısın canım.benim gittiğim yerde adananın en işlek yerinde .dekor felan süper.ama inanki benimde pahalıma gitti.napacağımı şaşırdım.o yüzden başka yere gitmeyi düşünüyorum.bu kadar parayı nasıl verecem
Benimde çekilen bir dişim vardı ve o boşluğun kapanması yani diğer dişin yerine kayması 5.ay'da oldu.güzelim bir önceki mesajında demişsin ki alttan ve üsten toplam 4 diş çektirdim diye, bende 4 tane çektirmiştim 4. dişler yani,ve yarın tel taktırıyorum inş. aralarındaki boşluklar 3 ayda kapanır mı demiş doktorun gerçekten sana? eğer 3 ay ise çok kısa süre gerçektena.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?