Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
belkide yasım 21 oldugu içindir hani sizin yaslarınız küçük ben 19 yasında taktım tellri simdi 21 oldum 3, yaz tellerimle belki telsiz bir kıs olucak sinir oluyorum ne zaman doktorun koltuna otursam istersen bu gün çıkaralım dio. ama cıkarma cabası yok bak yine üzüldüm yaaaaaaa
Kizlar valla siz böyle yaslarinizi yazdikca hepten komplekse giriyorumfisfisfis.Ben ne yapayim,gecen pazar günü 34 yasima girdim:1shok:.Ama zararin neresinden dönülse kardir mantigiyla hareket ediyorum,halimden memnunum yani.Birde bende resim koymak istiyorum ama hic denemedim nasil olucak bilmiyorum.Neyse herkese düzgün disler güzel gülüsler..kaydirigubbakcemile3
bu arada benim randevumda 2 eylül hepimiz arka arkaya gelmişiz artık gülmek istiyorum ve az kaldıgı için çok mutluyum ama ne güzel sizler yanlızca 10 ay kullanmıssınız ben tam 26 aydır kullanıyorum cok sorunda yoktu ama 3 doktora gittim 3 üde 2 yıl demişti neyse aslında üzülüyorum niye bu kadar kaldı die .
selam arkadaşlar 5 gün sonra bende taktırıyorum, karar veremedim metal mi olsun yada porselen mi olsun diye, yaşım 22 olduğu için dış görünüş yüzünden diş renginden olan porselenden taktırmak istiyorum , size sorum porselen taktıran var mı? metalden ne tür artı ve eksileri var, tedavi süreci biraz uzuyor deniliyor sanki ?
arkadaşlar ben 26 yaşımı bitirdim, bu yaşta işe yarar mı ben tel taktırmayı düşünüyorum, ön dişlerimden biri diğeri üzerine binmiş ve dışa çıkık durumda.. her yaşta ortodontik tedavinin olduğunu biliyorum ama teoride mi, yani 30 yaşımda da tel taktırsam işe yarar mı, anca 29 gibi gerekli parayı toplarım da :1no2:
ben de 27 yaşındayım ve tel takmaya başlayalı 8 ay oldu... dediğin gibi her yaşta oluyor...
ama şöyle yapabilirsin... bence bikaç doktorla görüş ve ödeme şeklini de görüş belki sana bir kolaylık sağlarlar... belki zaman kazanmış olursun...