Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba;
Evet 20'lik dişler ilerde problem yaratabiliyormuş ama sen daha 17 yaşındasın.
Ayrıca yeterli yer varsa 20'lik dişler için çıktıklarında problem olmuyormuş.
Ki 20'lik dişler çıkmaya başlarken baya bi ağrı yapıyor,hissettiğin zaman ortodontiste görünürsün önlemi alınır.
Bence birkaç ortodontiste daha danış.
Bir an önce taktırmakta fayda var.
üst çene genişletildi canım,şöyle bi durum..
en arkadaki dişlere kelepçe gibi geçirilen metal bir aparat var,damakta birleşen birşey.. damakta kalan kısımda bir delik var, bir de anahtar veriyor doktor.. hergün o anahtarı (anahtar dediğim de bildiğin adi bir tel) o deliğe sokup bir tam tur çeviriyorsun.. biraz zor ama alışınca zorluğu da gidiyor.. sen o deliği çevirdikçe çene de dişlere bağlı olarak yavaş yavaş genişliyor..
Hadi bakalım canımmmgamyoncuiremsu gelişmeleri yazarsın..Yarın randevum var.Büyük ihtimal dişlerim törpülenecek.Son düzlükteyim artık.hihoyyyt Yarın gelişmeleri yazarım..yerimseniben
Hadi bakalım canımmmgamyoncuiremsu gelişmeleri yazarsın..
Buarada yarın sinemaya gidicem, şeyy..ıı..hiç telleri varken patlamış mısır yiyen var mııı çoks everim ben nası durcam onu yemeden-tatlicadiarzu-
ben yedım canım patlamıs mısır da yedim cips de yedim hiçbişi olmaz merak etme..sositososito
benim en çok özlediğim haşlanmış mısırı ısıra ısıra yiyememek...senağlama
Evet yaaa bak canım çekti şimdi iyi misenağlama
Teller çıktıktan sonra yapacağım ilk 3 şey:
1-En yakın fotoğrafçıya gidip sürüyle foto çektirmek ...:sm_cool:
2- 3-4 mısır alıp arka arkaya yemek..:jeyyar:
3- Gördüğüm herkese sırıtarak merhaba demek..:roflol:
Aynen yaa zaten şimdi ortodonti uzmanı kesildim herkesin başına insanların dişlerine öyle bi dikkat ediorum ki geçenlerde bi arkadaşım gülerken ağzına bakıp "aaa senin şu dişinde rotasyon mu var aa" dedim resmen. Koptum kendime.
Bi de canım sen diş telleri taktığından beri o imzanda nasıl geri bir sayım yapıyorsun bende şeyettiricem ondan eğer kızmazsan
Duygu'cum canım çok sevindim inan kii :1hug:
Çok mutlu bi haber bu :teytey:
İstediğin herşeyi yapmaya çok az bir zaman kaldı yani bu durumda kaydirigubbakcemile5
Lütfen benim içinde bol bol gül sırnaşık şey
Hemen çıkarttırmaman iyi olmuş bence de, kafana takılan herşey düzelsin öyle daha çok içine siner hem...
Yakında telsiz dümdüz ve çok güzel dişlere sahip olucaksııın ne harika hihoyyyt
Allah'ım ben ne zaman vericem bu mutlu haberi ahh ahhh benneyaptımki
Neyse sabır sabıııırrr...