Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sen alt mi üst cenen genisletildi?
Ve nasil genisletildi bunu merak ettim, tskler.
köpek dişlerim çok geç çıktıkları için boyları diğer dişlerimle eşit olmadı. İndirmek için lastik kullanıyorum kendim takıp çıkarıyorum esnediği için zaman zaman kopuyo
doktorumun ofisini aradım ulaşamadım ulaşana kadar zaman kaybetmek istemiyorum =((
çünkü sıkıldım telelrimden en yakın zamanda çıkması için uğraşıorum senağlama
ben çıkarıyorum cnm:1hug:Bende kendim takıyorum lastikleri her 24 saatte 1 değiştiriyorum. Bana dişçim 1 paket verdi lastikle dolu, bir sonra ki randevu 22 sinde. Artar bile lastikler ama tabii yenilerini alıcam.
Doktorum yemek yerken çıkar demişti ama ben çıkarmak istemiyorum hiç ihmal etmek istemiyorum :) siz çıkarıyormusunuz arkadaşlar yerken lastikleri?
Kızlar benim ağrılar fena azdı..doktorum minoset plus yazdı al diye ama ben ağrı kesici almak istemiorum, gerçi bu diş hareketini durdurmuyormuş ama, bilmiorum kullanan var mı apı kesici ilk günlerde?
Birde benim arka dişlerime yükseltme yaptılar.. bunu yaparlar mı böyle? ayyy çok sinir bişii:1ninca:
Hii canım bu süper bir haber yaaa oleeeyyyy:lepi: seninde mi köpek dişin üstten geliyodu? inşallah en kısa zamanda çıkarırsın cnm:Saruboceq:Merhaba arkadaşlar;
Benimde bugün randevum vardı.
Geride olan dişimde yerine geldi artık hiçbir sorun kalmadı. :teytey:
Yani 5 ay'da köpek dişim yerine oturdu gerideki dişim yerine geldi ve sadece beklemem gerekiyormuş artık.
Hatta bu sefer bana lastik bile takmadı :sm_confused: fisfisfis
Sadece telleri değiştirdi.
Zaten 2 ay lastik taktı bana sadece CADIARZU
Neyse;
Bidahaki randevum 2 eylülde :1ninca:
a.s.
Canım benim alt çenem dar olduğu için köpek dişim öndeydi.Hii canım bu süper bir haber yaaa oleeeyyyy:lepi: seninde mi köpek dişin üstten geliyodu? inşallah en kısa zamanda çıkarırsın cnm:Saruboceq:
Merhaba arkadaşlar;
Yani 5 ay'da köpek dişim yerine oturdu gerideki dişim yerine geldi ve sadece beklemem gerekiyormuş artık.
Neyse;
a.s.
Hadi ya denk gelmiş desene. :lepi:geçmiş olsun canım,çok sevindim .. aynı güne randevumuz var ayrıca :içelim:
Merhaba arkadaşlar;
Neyse;
a.s.
Merhaba arkadaşlar;
Neyse;
a.s.
birtürlü ö.m yollayamadım.buraya yazıyorum umarım bi sorun olmaz..yerimseniben
Dr. Orhan CEVAHİROĞLU
Çene ve Yüz Ortodontisi
Kadıköy/İstanbul
Tel: (216) 414 56 60
Mobil: 0533 466 80 66
www.discidoktorum.com
orhan@orto-dentist.com
orhancev@isnet.net.tr
Teşekkür ederim mavi-kelebek a.s.Canim benim gözün aydin cok sevindimkaydirigubbakcemile5.Yani senin dislerin simdi tam düzeldimi yoksa daha düzeltilmesi gereken seyler varmi.Sadece beklemem gerekiyormus demissinde anlamadimfisfisfisBenim disimdede acaip gelisme var,kendimi cok iyi hissediyorum.kaydirigubbakcemile3.Birdahaki randevum agustos 12.Herkese güzel disler güzel gülüsler diliyorum:içelim:
Merhaba;--------------------------------------------------------------------------------
canım saol düşüncelerin için.banada verdi ağrı kesici kullanmadım.bana doktor 3 ay sonra düzeleceğini ama 1 sene takılı kalması lazım dedi.ama inşallah düğünüme kadar çıkar düğünümde tellerin olmasını istemiyorum
senağlamasenağlamasenağlamasenağlama
canım özel mesaj yollayamadım sana bir kontrol et istersen.kendi ortodontistimi önericem sana...sengözlerimebaksanab