• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Diş teli ile ilgili soru, sorun ve deneyimleri paylaşalım

[QUOTE="NightRose";3517725]Merhaba Arkadaşlar benim kızım 10 yaşında iyi bir ortodontist arıyorum Eğer İstanbul'da memnun olduğunuz bir ortodontistiniz var ise, bana özelden adını telefonunu ve adresini mesaj ile gönderebilir misiniz? Şimdiden çok teşekkürlera.s.[/QUOTE]

sanırım özel mesaj sisteminiz kapalı,ben de kendi doktorumu önermek istiyorum..

Dr. Remzi Ülgen
Adres: Şemsettin Günaltay cd. Şafak apt. No:62/B d:14 Şenesenevler-İST.
Tel :(0216) 361 75 47

kendi adına web sitesi de vardı ama biir problem var sanırım şu ara açılmıyor.

Kızınıza şimdiden geçmiş olsun..

Dün randevum vardi arkadaslar. Doktor alçi gibi birsey sürdü agzima sona o kalip oldu nasil zor cikti dişlerim sökülüyor sandim işte son defa klastik veriyorum en gec ekime cikicak dedi bu arada benim 26 ayim tedavide öyle sizler gibi bir sorun da yoktu ama doktorum ilk basta 2 sene demişti 3 4 ay uzadi o günden hele ciksin yasda 21 biraz zor oluyor

O alciyi ölçü almak için sürdü bu arada arkaya tel yapisicak ya pekiştirme olarak

Ay canım o ölçü almak için sürdükleri alçı rezil bişey ya,ama tedavinin sonlarına gelmişin sen.. hadi darısı başıma,başımızaa :)

merhaba arkadaşlar.ya ben 17 yaşındayım ve ağustosun sonunda tel taktırıcam inşAllah.ama bugün bir doktor diş teli çıkardıktan sonra 20lik dişlerin çıkarsa tekrar dişlerinin yapısı bozulur onlardan kurtulduktan sonra taktır dedi.yasakkelime
kendi kızıda kullanmış ve 20lik dişleri yüzünden 4 sene sonra birdaha kullanmak zorunda kalmışfisfisfis.ya ben şimdi ne yapacağım sanırım 20lik dişlerim çıkmadı daha ama ben daha fazla beklemek istemiyorum biran önce düzelsin istiyorum.:1no2:sizde öyle oldumu yani 20lik dişler bir bozulma yaptımı

merhaba arkadaşlar.ya ben 17 yaşındayım ve ağustosun sonunda tel taktırıcam inşAllah.ama bugün bir doktor diş teli çıkardıktan sonra 20lik dişlerin çıkarsa tekrar dişlerinin yapısı bozulur onlardan kurtulduktan sonra taktır dedi.yasakkelime
kendi kızıda kullanmış ve 20lik dişleri yüzünden 4 sene sonra birdaha kullanmak zorunda kalmışfisfisfis.ya ben şimdi ne yapacağım sanırım 20lik dişlerim çıkmadı daha ama ben daha fazla beklemek istemiyorum biran önce düzelsin istiyorum.:1no2:sizde öyle oldumu yani 20lik dişler bir bozulma yaptımı
Merhaba;

Evet 20'lik dişler ilerde problem yaratabiliyormuş ama sen daha 17 yaşındasın.

Ayrıca yeterli yer varsa 20'lik dişler için çıktıklarında problem olmuyormuş.

Ki 20'lik dişler çıkmaya başlarken baya bi ağrı yapıyor,hissettiğin zaman ortodontiste görünürsün önlemi alınır.

Bence birkaç ortodontiste daha danış.

Bir an önce taktırmakta fayda var.

Ya fisfisfis Benimde 20lik dişlerim daha yok ama tellerim var, ilerde bir daha takmam gerekirse depresyona girerim kafamçokkarıştı
Bunu bende kendi ortodontistim tatilden dönünce bir sorayım çok aklıma takıldı şimdi :bbo:

BENIM DE TEL TAKMAM LAIZM BI CESARETLENEMEDIM AMA BEN TELIMI SEFFAF ISTIYORUMMM SEFaf yaparlarsda eger gıdeırm yaptıırım ancak ole gır grı ne yaaaa

arkadaslar eger oyle bır tedavıye ıhtıyacınız varsa hıc dusunmeden gıdın dr.a
ben 22 yasında taktırdım benım kapanıs problemım vardı ılk once dr.um telle olmaz amelıyat dedı
ben telde ısrar edınce garantı vermeden taktı seffaftı bıraz uzun bır surec ama sonuclarına degıyor ınanın
hatta ben dıslerımde tel varken tanıstım esımle ve tel varken nısanlandık benı ılk defa salonda gorenler sasırıyordu tedavı sonucuna dr.um bıle ınanamadı bu kadar bır duzelme beklemıyordum acıkcası dedı 1,5 yıl sonra super bır gulusum olmustu.

fıyat 3 yada 4 bın ytl ıdı ben taktırdıgımda ama sımdı hıc bır fıkrım yok
ama taksıt olanagı falan var sanırım cunku uzun bır tedavı oldugu ıcın dıger dr.larla kıyaslandıgında
ucuz bıle sayılır

sanırım özel mesaj sisteminiz kapalı,ben de kendi doktorumu önermek istiyorum..

Dr. Remzi Ülgen
Adres: Şemsettin Günaltay cd. Şafak apt. No:62/B d:14 Şenesenevler-İST.
Tel :(0216) 361 75 47

kendi adına web sitesi de vardı ama biir problem var sanırım şu ara açılmıyor.

Kızınıza şimdiden geçmiş olsun..

Sağol Bitanem, en kısa zamanda tedaviye başlayacağız. ilginize teşekkürler kızlara.s.

arkadaşlar bu diş teli takımı pahalı mı??kaça mal oluyor..???.sanırım kızıma ihtiyaç olacak....

marsel cim,mesela benim tedavim başlayalı iki yıl oluyor... birsürü dolgu,çene açma,ortodontik tedavi vsvs hepsi için 3000 dolar ödedik..

20liik dişler konuşulmuş,ben de size bişey anlatayım daha önce söylemeyi unuttum.. şuan ağzımda 3 tane yeni diş var,hissettiğim kadarıyla 4.de yolda.. doktoruma sordum,20liik diş demedi,sadece çene genişleyince kendine yer bulan dişler çıkıyor dedi..daha çok ufaklar ama en arkada diğer dişlerimle aynı hizada olacak gibi duruyorlar.. inşallah başıma iş açmaz :)

ayyy gerçekten çıkma ihtimali, oluyormu acaba:utangac:ayyy çok sevindim ya .benimde dişlerimde tel var.bende kaygılanıyordum.evlenmeden çıksa tellerim diye:1hug:
Ben özel günlerde çıkarılabiliyor diye duymuştum.

Düğününüze kadar çıkmazsa ortodontistinize danışırsınız bu konuyu.

Kızlar yaa benim dün diş fırçalarken daha başlamadan iki dişimin arasında bi kırmızılık gördüm o ince uçlu fırçayla aliyim dedim çünkü kiraz yemiştim izi kaldı heralde diye bi türlü çıkmıyo hep orda..sonra ağzımı bi kapadım kan tadı! :1shok: :1shok:

Bu böle olur mu endişelendim birden yaaa:1ninca:

Kızlar yaa benim dün diş fırçalarken daha başlamadan iki dişimin arasında bi kırmızılık gördüm o ince uçlu fırçayla aliyim dedim çünkü kiraz yemiştim izi kaldı heralde diye bi türlü çıkmıyo hep orda..sonra ağzımı bi kapadım kan tadı! :1shok: :1shok:

bende de agiz kanamasi olurdu..incle uclu fircayla cikmiyor mu nasil ? Bir daha dene istersen:)endiselenme canim bu tür sorunlar oluyor...

Endişelenme canım,kanama bende de oluyor.. İnce sızıntı şeklinde.. Belki de dişlerin hareketinden ileri geliyordur,ya da diş etlerin hassastır.. Yine de içini rahatlatmak adına doktoruna sorabilirsin tabi ;)

Benimde hiç kanama olmamıştı şimdiye kadar dişlerimde geçen gün bende de oldu. fisfisfis

Acaba dişlerin hareketinden dolayı olabilir mi ? :sm_confused:

Çünkü ben baktığımda dişimin biraz yerinden hareket ettiğini gördüm diş etlerimden de belli oluyordu zaten hareket ettiği yer.

Ben dişler oynuyordur diye sorun etmedim açıkçası gamyoncuiremsu

Ama istersen bir danış ortodontistine.

Back