Merhaba;merhaba arkadaşlar.ya ben 17 yaşındayım ve ağustosun sonunda tel taktırıcam inşAllah.ama bugün bir doktor diş teli çıkardıktan sonra 20lik dişlerin çıkarsa tekrar dişlerinin yapısı bozulur onlardan kurtulduktan sonra taktır dedi.yasakkelime
kendi kızıda kullanmış ve 20lik dişleri yüzünden 4 sene sonra birdaha kullanmak zorunda kalmışfisfisfis.ya ben şimdi ne yapacağım sanırım 20lik dişlerim çıkmadı daha ama ben daha fazla beklemek istemiyorum biran önce düzelsin istiyorum.:1no2:sizde öyle oldumu yani 20lik dişler bir bozulma yaptımı
sanırım özel mesaj sisteminiz kapalı,ben de kendi doktorumu önermek istiyorum..
Dr. Remzi Ülgen
Adres: Şemsettin Günaltay cd. Şafak apt. No:62/B d:14 Şenesenevler-İST.
Tel0216) 361 75 47
kendi adına web sitesi de vardı ama biir problem var sanırım şu ara açılmıyor.
Kızınıza şimdiden geçmiş olsun..
Ben özel günlerde çıkarılabiliyor diye duymuştum.ayyy gerçekten çıkma ihtimali, oluyormu acabaayyy çok sevindim ya .benimde dişlerimde tel var.bende kaygılanıyordum.evlenmeden çıksa tellerim diye:1hug:
Özelde yaptırırsanız evet maliyeti yüksek bir tedavi.arkadaşlar bu diş teli takımı pahalı mı??kaça mal oluyor..???.sanırım kızıma ihtiyaç olacak....
Kızlar yaa benim dün diş fırçalarken daha başlamadan iki dişimin arasında bi kırmızılık gördüm o ince uçlu fırçayla aliyim dedim çünkü kiraz yemiştim izi kaldı heralde diye bi türlü çıkmıyo hep orda..sonra ağzımı bi kapadım kan tadı! :1shok: :1shok:
Bu böle olur mu endişelendim birden yaaa:1ninca:
Benimde hiç kanama olmamıştı şimdiye kadar dişlerimde geçen gün bende de oldu. fisfisfisKızlar yaa benim dün diş fırçalarken daha başlamadan iki dişimin arasında bi kırmızılık gördüm o ince uçlu fırçayla aliyim dedim çünkü kiraz yemiştim izi kaldı heralde diye bi türlü çıkmıyo hep orda..sonra ağzımı bi kapadım kan tadı! :1shok: :1shok:
Bu böle olur mu endişelendim birden yaaa:1ninca:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?