merhaba arkadaşlar.bende 2008 in ocak ayında taktırmıştım.diş hekimim 1 sene sonra söz çıkıcaklar demişti.daha 3. ayında bütün çarpık dişlerim düzeldi.fakat üst damağımdaki azı dişim çürük yüzünden çekildiği için oraya arkadaki dişi bitiştirmek için baya bi sabrettim.şu anda 8. ayındayım ve dişlerim tamamen düzelmiş durumda boşluğum da kapandı.eylül de çıkartırız demişti pekiştirme işlemine başlamak için ama galiba bu aykı randevumda diş tellerime veda edicem:)
bende 18 yaşındayım ve güzelliğime de çok düşkün bir kızım ama tellerle de kendimi hiç de kötü hissetmedim.yemekte de sadece ilk 2 gün fln zorlandım daha sonra da diş hekimimin yasakladıkları da dahil herşeyi yedim
lastiklerimi de düzenli takmamıştım yine de güzel bi sonuç aldığım için seviniyorum.ben artık arkadaşlarımla bile konuşurken onların dişlerindeki çarpıklığa bakar oldum onlara da hep tavsiye ediyorum.etrafınızdaki insanlar ilk 1 ay gibi bir zmaan yadırgıyorlar sürekli bakıyorlar ama ondan sonra onlar da görmemeye başlıyor.tek üzüntüm resimlerde istediğim gibi gülememek ama yine de ağzımı açmadan da güzel gülmeyi öğrendim
kesinlikle acılı bir tedavi değil herkes yaptırsın ben çok mutluyum kendi dişlerimle bir ömür güzel güzel gülebileceğim diye.inşallah yaptırmak isteyenlerin korkusunu giderebilmişimdir:) hepinize iyi günlerşakkıdı