Hayır takarken acımıyo için rahat olsun.Ya arkadaşlar bi şey sorucam teller takılrken can yakıo mu en çok kortuğum nokta orası....=S
Ben yardımcı olayım sana istersen;
İlk önce gidip ortodontistten gerekli bilgiyi alman,dişlerindeki problemi öğrenmen lazım.
Karar verdikten öçlü alınıp diş tellerin hazırlanıyo zaten.
Diş teli kullanmak sanıldığı kadar zor bişey değil,ilk zamanlar yadırgayabilirsin ama zamanla alışıyo insan emin ol,hele ki dişlerindeki düzelmeyi gördükçe taktırdığın için hiçbir zaman pişman olmayacaksın.
Görüntü olarak,sen problem etmezsen sorun olmaz,çok ta kötü durmuyo anlıcan.
Önemli olan ortodontistine güvenmen lazım,birkaç ortodontisti gez fiyatlarını sor,sana en samimi geleniylede tedaviye başla bence,ben keşke daha önce taktırsaymışım diyorum.
Başka soruların olursa yazabilirsin yine a.s.
Hayır canım şeffaf braketler dikkatli bakmadıktan sonra çok belli olmaz adı üstünde şeffaf,teller belli oluyo sadece.pekı bu seffaf tel deıdklerı neasıl oluyo aca hangısı kullanslı ıı cozum alınır seffaf telde demır gıbı bellı olurmu :S:uhm::uhm:
Hayır canım şeffaf braketler dikkatli bakmadıktan sonra çok belli olmaz adı üstünde şeffaf,teller belli oluyo sadece.
mesela şunun gibi
Bence fazla büyütüyosun bu görüntü olayını kafanda..yaaaaaaaaaaaaaa kafamçokkarıştıkafamçokkarıştı:çok üzgünüm:
Ben metal kullanıyorum mesela,şunun gibi
Yinede sorun etmiyorum :1closedeyes:
Tel kullanmadan da düzeltme yöntemleri var tabi ama,diş hekimleri bile ortodonti tedavisi öneriyolar.uff yaa tel takmadan guzelmesmı bu dısler fakrlı yontmeler cıkmadımı
Laminate porselen diye bi yöntem var sanırım ismini tam hatırlamıyorum porselen kaplama türünde bi tedavi ama maliyeti oldukça yüksek.bu resıme gore ornem vwerım ondekı ıkı ırı dıs varya benım onlardan tekı onde duruyo naısl udzleıcek yaa yanı sasdece ondasrun var cıkarttırıp kaplama mı yapsam :S
Tabi bunun kararını verecek olan ortodontistin.
Ama sen kimsenin dediğine bakma,bak ben ünv. öğrencisiyim hiç problem etmiyorum,şimdiye kadar bişey söyleyende olmadı hoş söylesede alır cevabını zaten sengözlerimebaksanab
Sonuçta kendin için takıyosun o telleri yerimseniben
merhaba mavi-kelebek;Arkadaslar herkese merhabaa.s..Bu hafta ise basladim,is arkadaslari dislerimde tel oldugunu ikinci gün farkettilernaniknanik.Birde bugün dislerime dikkatli baktim ve arkadaki disimin biraz daha öne geldigini farkettim cok sevincliyim:dance:.Aramiza yeni katilan arkadaslarin hepsi hosgeldiler:1hug:.Ben bu tür forumlarin faydasina cok inaniyorum,cünkü bende bu tür sayfalari takip ederek,arkadaslirinda cesaret verici destekleri Şenizsayesinde tel taktirmaya daha rahat karar verdim.Bence imkani olan herkes gec kalmadan taktirsin.Herkese güzel gülüsleryerimseniben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?