dadlummm, baya çok takmışsın sen iyi sabretmişsin valla tebrikler a.s.
Doktordan geliyorum şimdiiii :lepi:
Sol tarafım çok acıyor baya bi gerdi galiba çok baskı hissediyorum orada senağlama
Bu arada doktoruma damaklık meselesinide sordum bana benim sadece geceleri takıcağımı söyledi a.s
Çok sevindim doğrusu çünkü korkmuştum bu damaklık işinden fisfisfis
Çok takıcak arkadaşlara allah sabır versinnn :1hug:
Merhabaa.s.,bundan önceki mesajinda güzel gelismelerden bahsetmissin cok sevindimsırnaşık şey.Böyle güzel haberleri duymak hepimize moral oluyor.Allah hepimizilardan korusun
merhaba;yaa kızlar ben bu siteyi uzun zamandır takip ediyorum ve yeni üye oldum.bugün doktora gittim dolgu yapması gereken bir dişim vardı ve birkaç hafta içindede tel taktıracağım inş.şeffaf olandan taktırmak istiyorum ama bakalım ne olacak.fisfisfis
ya birde yazdıklarınızın bir kısmını okudum şu damaklık olayı kafama takıldı.o ölene kadar hep takılmak zorundamı oluyor yaa yoksa dişler yenidenmi bozuluyor.:1shok:
ama çoğunuz hep ümit verici şeyler yazmışsınız o yüzden içime su serpildi valla bu siteyi çok seviyorum herkes birbirini çok iyi anlıyor:1hug:
.inş benimde kısa sürede düzelir zaten doktorum çokaz bir bozukluk var dedi.bakalım ne olacak yaa dua edin benim için lütfen korkuyorum acır diyesenağlama
yaa kızlar ben bu siteyi uzun zamandır takip ediyorum ve yeni üye oldum.bugün doktora gittim dolgu yapması gereken bir dişim vardı ve birkaç hafta içindede tel taktıracağım inş.şeffaf olandan taktırmak istiyorum ama bakalım ne olacak.fisfisfis
ya birde yazdıklarınızın bir kısmını okudum şu damaklık olayı kafama takıldı.o ölene kadar hep takılmak zorundamı oluyor yaa yoksa dişler yenidenmi bozuluyor.:1shok:
ama çoğunuz hep ümit verici şeyler yazmışsınız o yüzden içime su serpildi valla bu siteyi çok seviyorum herkes birbirini çok iyi anlıyor:1hug:
.inş benimde kısa sürede düzelir zaten doktorum çokaz bir bozukluk var dedi.bakalım ne olacak yaa dua edin benim için lütfen korkuyorum acır diyesenağlama
yaa kızlar ben bu siteyi uzun zamandır takip ediyorum ve yeni üye oldum.bugün doktora gittim dolgu yapması gereken bir dişim vardı ve birkaç hafta içindede tel taktıracağım inş.şeffaf olandan taktırmak istiyorum ama bakalım ne olacak.fisfisfis
ya birde yazdıklarınızın bir kısmını okudum şu damaklık olayı kafama takıldı.o ölene kadar hep takılmak zorundamı oluyor yaa yoksa dişler yenidenmi bozuluyor.
benim tellerim 11 ay durdu ve çokta çabuk düzeldiler geçen 2 gün önce çıkardı doktorum tellerimi şimdi damak takıcaz bakalım gülümsemekten bi hal oldum teller çıkınca:)
kıslar bugun doktora gidecegim ya bakalım inşallah umut vaad eden seyler söyler bende size anlatırım yazmıstım daha önce size 25 ay oldu diye tellerim takilalı ya. ilk basta doktorum 2 yıla kalmaz diyordu bir kac ay öncesi de yaza kalmaz cıkar diyordu artık kı9sa kalmaz mı dicek bilmiyorum pek sorun cekmedim ama daha rahat konusup gülmek istiyorum bana dua edin kıslar
benim tellerim 11 ay durdu ve çokta çabuk düzeldiler geçen 2 gün önce çıkardı doktorum tellerimi şimdi damak takıcaz bakalım gülümsemekten bi hal oldum teller çıkınca:)
kıslar bugun doktora gidecegim ya bakalım inşallah umut vaad eden seyler söyler bende size anlatırım yazmıstım daha önce size 25 ay oldu diye tellerim takilalı ya. ilk basta doktorum 2 yıla kalmaz diyordu bir kac ay öncesi de yaza kalmaz cıkar diyordu artık kı9sa kalmaz mı dicek bilmiyorum pek sorun cekmedim ama daha rahat konusup gülmek istiyorum bana dua edin kıslar
Hayırlı olsun etomidate;Mrb arkadaşlar uzun zamandır (1hazirandan beri) foruma giremiyordum bi baktım 25 sayfa geçmiş üzerinden yeni gelen herkese slm ederim, tellerden kurtulanları tebrik ederim, benim gibi olanlarada sabır dilerim(bayram tebriği gibi oldu :roflol: )
Buarada Ortodontistim normalde pendulum tedavisinin gidişhatına göre ağustos sonu gibi takarız braketleri diyordu. Dün kontrole gittim yeterli açılma olmuş hemen takalım braketleri dedi :sm_cool: artık bende telliyim, birde koca bulursam tam telli duvaklı gelin olurum :roflol:
Ağzımda yara çıktı braketlerden dolayı ama iyiyim şimdilik, gelişmelerden sizleri haberdar ederim yerimseniben
Benimde her randevuda tellerimi değiştirdikten sonra soruyo ortodontistim herhengi batan bi yer var mı diye,o an bakıyorum herşey yolunda,ne hikmetse aradan belirli bir süre geçiyo batan yerlerin farkına varıyorum ve hafif yara oluyo :roflol:
.
Mrb arkadaşlar uzun zamandır (1hazirandan beri) foruma giremiyordum bi baktım 25 sayfa geçmiş üzerinden yeni gelen herkese slm ederim, tellerden kurtulanları tebrik ederim, benim gibi olanlarada sabır dilerim(bayram tebriği gibi oldu :roflol: )
Buarada Ortodontistim normalde pendulum tedavisinin gidişhatına göre ağustos sonu gibi takarız braketleri diyordu. Dün kontrole gittim yeterli açılma olmuş hemen takalım braketleri dedi :sm_cool: artık bende telliyim, birde koca bulursam tam telli duvaklı gelin olurum :roflol:
Ağzımda yara çıktı braketlerden dolayı ama iyiyim şimdilik, gelişmelerden sizleri haberdar ederim yerimseniben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?