nasıl canım yani bende 25 aydır tel takıyorum doktorum sonlarındayız diyor telleri çıkarıp blaketleri mi cıkarıyor yoksam bir gün verip hepsi mi cıkıyor zaten benim arkaya ınce tel takılacakmıs vallahı artık cıksın canlar sıkıldım ben :sm_confused:
canım sen tel tedavisi için söke'den alsancağa'mı geliyosun :1shok:nilim senin cıkmıs doktorun su gün cıkacak diye bir gün mü verdi yoksa birden mi çıkardı benim nişanlım hiç dert etmiyor su telleri ama o mu tasıyo sanki agzında fazlalıgı cıkmasını istiyorum 15 temmusta randevum bakalım ne diçek doktorum. ne zaman sorsam ne zaman cıkacak diye söylemiyor sizin ki gün verip o günde mi cıkardı. artık zorlanıyorum kıslar sökeden izmir alsancaga gitmek her ay sarsmaya basladı. belki cıkacagı günü verse takmam ama sımdı umutsuzum
ya ben biraz karışık anlatmışım aslında..
doktorum bi haftalığına braketlerin üzerine geçirdiği teli ve arkada o telleri tutan metal aparatı çıkardı (standart bişey mi bilmiyorum en arkadaki dişlere geçirilen metal bir aparat) bi hafta braketlerle dolaştım,tel olmadan,özgür kaldılar yani.. şimdi de o metal aparat olmadan braketlerin üzerine eskisinden biraz daha kalın bir tel geçirdi.. artık toparlanacak diyerek.. braketler kolay çıkar da(ben bitanesini erik yerken koparmıştım mesela sırnaşık şey ) o yapışkanlar vs nasıl çıkacak bilmiyorum.. henüz o aşamaya gelmedim,gidişata göre doktor belirleyecek herhalde,kesin bi tarih yok..
arkaya tedaviden sonra bozulmasın diye ince bi tel takıldığını duydum ve gördüm ama bende yok şimdilik..
Merhaba a.s.benim doktorumda aynen bu teli kastetti iste islem bittiginde takiyoruz biraz kalinca bir tel dedi, en son bütün disleri toparlayip ayni hizaya sokmaya yariyormus.Birde merak ettim canim,arkadaki metal yüzük kolay ciktimi,can yakiyormu yani merak ettim:uhm:
nilim senin cıkmıs doktorun su gün cıkacak diye bir gün mü verdi yoksa birden mi çıkardı benim nişanlım hiç dert etmiyor su telleri ama o mu tasıyo sanki agzında fazlalıgı cıkmasını istiyorum 15 temmusta randevum bakalım ne diçek doktorum. ne zaman sorsam ne zaman cıkacak diye söylemiyor sizin ki gün verip o günde mi cıkardı. artık zorlanıyorum kıslar sökeden izmir alsancaga gitmek her ay sarsmaya basladı. belki cıkacagı günü verse takmam ama sımdı umutsuzum
meraba arkadaşlar.. benimde çenem dar ve iki diş çekilerek bende tedaviye başladım benim damaklık takılacak vidalı bi damaklıkmış sizinde buna benzer tedavisi olan varmı??herkese mutlu günler
merhaba nur1986 bende alsancakta tedawi görüyorum sen nereye gidiyorsun ;?
Kisslar hiç tellerine veda eden yok mu aranizda benim bir sorum var yaaa doktorunuz cikacagi günü verdi mi yoksa bir gün kontrolde karar verip mi cikardi hadi bakalim teline veda etmiş arkadaslar yardim darisi benim basima artikin canlar
josephine,ewet senin dediğin gibi anahtarlı çene genişletmek için takıcaklarmış.senin tedavinde sanırım aynı türden peki ne kadar durdu ve ne gibi sıkıntılar oldu? bunları merak ediyorum gerçi 5 gün sonra takmş olacağım ama yinede merak ettimçok teşekkür ederim
canım benim ege ortodonti de tedavi oluyorum doktorumun ismi alp tavas ya sen canım benim:lepi::lepi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?