Diş teli ile ilgili soru, sorun ve deneyimleri paylaşalım

ya kıslar benim teller cıkınca dişin arkasına ince tel takılacakmıs o zaman pekiştirici kullanılmıo mu ki

bana yardımcı olun ya yasımda 21 oldu artıkın hala kurtulamadım

hayal ediyorumda cıkacagı günleri herseyi ona göre ayarladım sacımı filan benimkine kalırsa kalsın önemli diil diyo ama garibim gülüsümü öslemiştir 2 senedir benim tellerimi kimse farketmiyordu ben demeden agız yapım biraz kapalı ya. ama olsun rahat bir güleyim kuzuma.

2 seneyi gecirdim lakin cıkacagı günler bir türlü gelmiyor doktorumda birsey demiyor anlamadım gitti ilk konusurken iki sene dimişti simdi de her seferinde son ayarları yapıyoruz dior bitmedi bu son ayarlar

canım y asen takıp cıkarmıssın bana yardımcı olurmusun ince tel takıp bakıcaz dior dokor bide lastikler son güne duruyor mu canım benim simdiden saol

nasıl yani 10 yıldır damakmı takıyor :1shok:

Evet canim aynen öyle dedi.Tellerim ciktigi günden beri aksatmadan takiyorum dedi.Ama dislerini görmen lazimdi valla inci gibi dümdüzlerdi.Kadinda hakli 3 sene takmis,bize 1 sene bile cok geliyor.Herhalde bozulacak diye korkuyordur.

acaba ince tel takıp son bir bakıcaz dedi bilkginiz varmı ki

Tam olarak ne demek istedigini anlamadim.Nasil yani teli takip son bir bakicaz,bu dis arkasi telini kizim uzun yillar takmak zorunda yani disler tam sabitlesene kadar.

bu gittigimde soracagım ne demek istedigini canım bide lastikler agzımda hala cıkarmaz yakın zaman cünkü söylemio

mrb arkadaşlar bende 6 aydır yarı estetik tel takıyorum son 1.5 senedir yeni bi uygulama başlamış eskilerine göre daha farklı, lastik falan yok, dişler sürekli hareket halinde 6 ay gibi kısa bi zaman geçmesine rağmen dişlerimde baya bi düzelme var üstüste olan dişler nerdeyse tamamen düzeldi diyebilirim. bu teller 2 seneden az kalıyo dişlerde. yeni taktırıcak olanlara bunu kesinlikle tavsiye ediyorum.

cnm yaw hic duymadım yarı estetik tel diye bi metal bide seffaf biliyodumCADIARZU demek ki hergun yeni biseyler cıkıyomus bnde yeni taktırdım daha bir hafta oldu ama morelim cok bozuk bu aksam yemek yerken zeytin yedim tellerde yeni bnm belki ondan bilmiyorum ama bi braketim kırıldı:1shok: yarın doktora gitcem artık ama cok alıstım tellere ilk birkac gün kendimi kötü hissetmistim ama simdi hersey yolunda zamn çok hızlı geciyoo bide bakmışız teller çıkmıs gerçi teller cıkınca da bitmiyomus iş ama daha war onlara diyip onları düşünmüyorum

doktorun sana çekirdekli yiyecekleri yerken çekirdeği çıkartıp yemen gerektiğini söylemedimi :uhm:
çekirdekli tüm meyveler, patlamış mısır kırma yapabilir
çok fazla kahve ve çay, asitli içecekler sarartma yapabilir
gofret, çikolata tellere zarar verir (ne yapar bilmiyorum)
şekerlemeler ve sakızlar tellere yapışabilir
vs vs vs

Sevgili Charming yada innocent bugün ikinizden birinin kontrolü war ama tam olark kimin olduğunu hatırlayamadım gamyoncuiremsukafamçokkarıştı

Neyse doktor ne dedi bütün gelişmeleri yaz benimde bir dahaki randevum 23 Temmuz da ertesi gün yazıcam sizlere yükselticimi takarsa BİTE PLANE i coksekeriremsu

Canım senin şeffaf mıydı unuttum?? CADIARZU
Ben yiyorum dişim acımadığı sürece istediğimi... fisfisfis

Çikolata çok yiyorum ben senağlama
Çekirdekli şeylere de hiç dikkat etmiyorum bugüne kadar hiç sorunum olmadı,
metal olduğu için mi acaba? CADIARZU

Benim değil canım randevum, benim ki Cuma günü daha var sırnaşık şey
Biliyor musun dişimde böyle gözle görülür derece de oynama var çok mutluyum o yüzden :teytey: :1hug:

Benim değil canım randevum, benim ki Cuma günü daha var sırnaşık şey
Biliyor musun dişimde böyle gözle görülür derece de oynama var çok mutluyum o yüzden :teytey: :1hug:

Hıımm o zaman Charming in randevusu varrr.benimde arkadaki dişime yer açılmış bayağı dişim tamamen gözüküyor bende çok mutlu oluyorum yaaa:teytey: Düzelllsiiiiiiiiiiin dişlerimm sırnaşık şey

o zaman sende cuma günkü gelişmeleri hemen yazıyosun canım,seninde 3 ay mı olmuştu yeniydi sanki senin tellerinde..CADIARZU

Yazarım tabi ki canım :1hug:
Senin ne zamandı randevun? CADIARZU
Evet benim 3 ay oldu daha senin ne kadar olmuştu?
Yazmıştık ama unutuyorum ya da karıştırıyorum sırnaşık şey
Bu arada çok sevindim sende de gelişme olmasına :teytey:

Canım benimde 3 ay 4 gün oldu şakkıdı
23 Temmeuzda da randevum var.Resimlerimi koymuştum çok
geride dişlerim inşAllah düzelir...
Benim merak ettiğim gerideki dişlere tel takıldıktan ne kadar süre sonra dişler düzelmiş oluyor yani 4-5 ay belli oluyormu düzeldiği CADIARZU
Offf 3 ay hemen geçti evet ama dişlerde gözle görülür bir fark yokken
bir anlamı yok sanki dişlerim bir an önce düzelsin istiyorummsenağlama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…