Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
nasıl yani 10 yıldır damakmı takıyor :1shok:
ya kıslar benim teller cıkınca dişin arkasına ince tel takılacakmıs o zaman pekiştirici kullanılmıo mu ki
acaba ince tel takıp son bir bakıcaz dedi bilkginiz varmı ki
cnm yaw hic duymadım yarı estetik tel diye bi metal bide seffaf biliyodumCADIARZU demek ki hergun yeni biseyler cıkıyomus bnde yeni taktırdım daha bir hafta oldu ama morelim cok bozuk bu aksam yemek yerken zeytin yedim tellerde yeni bnm belki ondan bilmiyorum ama bi braketim kırıldı:1shok: yarın doktora gitcem artık ama cok alıstım tellere ilk birkac gün kendimi kötü hissetmistim ama simdi hersey yolunda zamn çok hızlı geciyoo bide bakmışız teller çıkmıs gerçi teller cıkınca da bitmiyomus iş ama daha war onlara diyip onları düşünmüyorum
cnm yaw hic duymadım yarı estetik tel diye bi metal bide seffaf biliyodum demek ki hergun yeni biseyler cıkıyomus bnde yeni taktırdım daha bir hafta oldu ama morelim cok bozuk bu aksam yemek yerken zeytin yedim tellerde yeni bnm belki ondan bilmiyorum ama bi braketim kırıldı:1shok: yarın doktora gitcem artık ama cok alıstım tellere ilk birkac gün kendimi kötü hissetmistim ama simdi hersey yolunda zamn çok hızlı geciyoo bide bakmışız teller çıkmıs gerçi teller cıkınca da bitmiyomus iş ama daha war onlara diyip onları düşünmüyorum
doktorun sana çekirdekli yiyecekleri yerken çekirdeği çıkartıp yemen gerektiğini söylemedimi :uhm:
çekirdekli tüm meyveler, patlamış mısır kırma yapabilir
çok fazla kahve ve çay, asitli içecekler sarartma yapabilir
gofret, çikolata tellere zarar verir (ne yapar bilmiyorum)
şekerlemeler ve sakızlar tellere yapışabilir
vs vs vs
Sevgili Charming yada innocent bugün ikinizden birinin kontrolü war ama tam olark kimin olduğunu hatırlayamadım
Neyse doktor ne dedi bütün gelişmeleri yaz benimde bir dahaki randevum 23 Temmuz da ertesi gün yazıcam sizlere yükselticimi takarsa BİTE PLANE i
Benim değil canım randevum, benim ki Cuma günü daha var sırnaşık şey
Biliyor musun dişimde böyle gözle görülür derece de oynama var çok mutluyum o yüzden :teytey: :1hug:
Hıımm o zaman Charming in randevusu varrr.benimde arkadaki dişime yer açılmış bayağı dişim tamamen gözüküyor bende çok mutlu oluyorum yaaa:teytey: Düzelllsiiiiiiiiiiin dişlerimm sırnaşık şey
o zaman sende cuma günkü gelişmeleri hemen yazıyosun canım,seninde 3 ay mı olmuştu yeniydi sanki senin tellerinde..CADIARZU
Yazarım tabi ki canım :1hug:
Senin ne zamandı randevun? CADIARZU
Evet benim 3 ay oldu daha senin ne kadar olmuştu?
Yazmıştık ama unutuyorum ya da karıştırıyorum sırnaşık şey
Bu arada çok sevindim sende de gelişme olmasına :teytey: