Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ya şimdi siz söyleyince aklıma geldi...
Bende 3 doktora gittim...
Bi tanesi 6 ay dedi, bi tanesi (şu anki doktorum) 1,5 sene dedi, bir tanesi 2,5 sene dediii:1shok::1shok:
Aralarında da çok fazla fark var yani, aylardan bahsediyoruz...
6 ay diyen doktor hiç hoşuma gitmemişti zaten, 1 ay bile dese ona gitmezdim :dilcikar:
2,5 sene diyen de o kadar kalabalıktı ki ondan 2,5 sene demiş olsa gerek orda ba
Canım seninle sorunumuz aslında benziyor...
Benimde öyle dişim geride işte diğer hepsi düz...
Kaç ayda düzelir acaba ya senağlama
Neyse acele etmeyeyim sırnaşık şey
Bu arada benimde ağzım hiç yara olmadı metal kullanıyorum ama çok şükür hiç birşey yok :teytey:
merhaba bn daha tel taktırmadım sitede ki arkadaslardan biraz bilgi aldım seffaf hakkında sen metal kullanıyomussun senn nasıl memnunmusun :uhm:neden metal taktırdın????? bnmde üst köpek dislerim geride biraz doktor üste takcaz dedi sen demi sadece üste takıyosun bide sızın yazdıklarınızı okuyunca doktora olan guvenm bıraz gitti aranızda en az bnm tedaviye zamn yerilmis bana doktor 10 ay dedi insallah 10 ayda biter we kurtulurum simdiden cok saol cnm en kısa zamnda hepimiz mükemmel gülüşlere sahip oluruzşutarafagitti
merhaba bn daha tel taktırmadım sitede ki arkadaslardan biraz bilgi aldım seffaf hakkında sen metal kullanıyomussun senn nasıl memnunmusun :uhm:neden metal taktırdın????? bnmde üst köpek dislerim geride biraz doktor üste takcaz dedi sen demi sadece üste takıyosun bide sızın yazdıklarınızı okuyunca doktora olan guvenm bıraz gitti aranızda en az bnm tedaviye zamn yerilmis bana doktor 10 ay dedi insallah 10 ayda biter we kurtulurum simdiden cok saol cnm en kısa zamnda hepimiz mükemmel gülüşlere sahip oluruzşutarafagitti
merhaba denizzzzz;hoşgeldin aramıza ne problemin vardı ne kadar süre verdi ortodontistin bilmiyorum geçmiş sayfaları incelemedim.merhaba arkadaslar bugün benimde tellerim takıldı artık bnde bi telliyimsırnaşık şey ilk takıldıgı zamn bu da ne böyle dedim ama simdi iyiyim doktorumun ısrarı ile metal taktırdım artık hayırlısı olsun inş memnun kalırım :1closedeyes:su an bi agrım falan yok ama metallerin uyguladıgı kuvveti hıssediyorum senağlama ama yükseltici biraz cayip onunla insan nasıl konusur bılmıyom bana yuzuk we lastik takılmıcazmıs sadece 15 gun sonra yukseltıcı takılcak tellere alıstım gibi ama yükselticiye nasıl alısırım bılmıyom örnek olsun dıye bi tane taktım cok hosuma gitmedi neyse artık çıktık bu yola sonuna kadar gitcez hepinize cok teşşekkür edrim karr wermmde bana yardımcı oldunuz saolun a.s.:asigim:
[B*gymlova, hiç üzülme...
Bende de hiçbir değişiklik yok valla senağlama
Ama ne yaplım sabırlı olucaz mecbur...
3 ay olcak yakında hala sanki ilk takıldığı gibi geliyor bana senağlama
Neyse sabırlı olalım canım a.s.[/B]
benimde cuma günü tam 3 ay docak ama hala bişi yok benimde senin gibi senağlama doktor yer açılmış falan dio ama tık yok bence anapalım beklicez artık o servet ödedik
mrba arkadşlr bnde tel taktırıcam ama bana doktor ilkönce damaklık vericekmiş..damklıkta sanırım vidalı olanlardan kemikleri ayırcaklarmş siznde bu gibi sorunu olan varmı??çok zor bi tedaviymiş..
denizzcim hayirli olsun:dance:.Sonunda taktirdin ya metal seffaf farketmez,bundan sonra gelismeleri takip etmek inan bana cok zevkli olacak.Benimde hic agrim sizim olmadi bugüne kadar,sadece yüzükleri takinca bir iki gün hafif sizladi o kadar.Tahminim seninle tellerimiz ayni zamanda cikicak(tabi bir aksilik olmassa).Güzel gülüsler...:1hug: