mrb kızlar size birşey soracaktım .. şuan 18 yaşındayım çocuklukta çok biberon kullanmamdan dolayı üst dişlerim alt dişlerime göre daha önde ve kapattığımda arası açık kalıyor. çok mu geç kaldım diş teli için ? liseden mezun oldum bir sene daha deneyeceğim ama üni de telli olarak gezmek de istemiyorum dişlerim fazla bozuk değil aslında sadece sorun kapattığımda öyle durması..
kaplama düşünüyorum .. ama bu sorun böyle giderileilir mi bilmiyorum .. yada diş teli nasıl olur ..
görünmeyen diş teli diye birşey duydum. bunun aslı var mı?
canım geç kalmadın ben 24 yaşımdayım ekimde tel takılacak bana da şeffaf taktırıcam.üniversitede telli gezsen ne olurki sorun yapma ben belki düğünümde telli olucam o daha vahim
haklısın canım .. sen ne kadara yaptırıyorsun .. bir de şeffaf da belli olmuyor mu tel sonuçta .. birkaç tane içten olanını gördüm hatta foto ekleyeyim
acaba seninki şundan mı olacak yoksa diğerinden mi ??
1)
2)
şeffafta belli oluyo tabi cnm ama metalden iyidir en azından içten teli sormuştum ben ortodontiste de o biraz daha pahalı ve kullanımı zor dedi.şeffaf benden 4.500 tl istedi 500 peşinat kalanı 12 taksit yapıcak
benimde tellerim dört gün önce çıktı bir buçuk sene kullandım. öbür gün üniversiteye başlıcam ucu ucuna denk getirdim valla
doktor üst dişimin arkasına ince bi tel taktı ama alt dişime iki ay sonra takıcak o ince telden diş etlerimin rahatlamasını istiyormuş.
şeffaf apareylerden verdi üstte tel olduğu için sadece akşamları tak, ama alta sürekli tak orayada tel takana kadar dedi. yalnız özellikle alttaki aparey benim felaket derecede midemi bulandırıyo sanki parmağımı boğazıma sokmuşum gibio yüzden bugün gidip konuşcam doktorla olmadı biraz küçültmesini isticem damak kısmını.
ben de telli oldum dün, şirin gibi geldi bana bu teller hiç bişi hissetmedim dün ama sıkıldım bile 1 günde, azcık ağrı yapıyolar ve yerken dikkat etmek felan kötü
inşallah canımevet bende o sıkıntı 2 ay kadar srdü her sanıye agızda oldugunu hissedıyordum ve söküp atasım gelıyordu..belli bir süresonra gerckten varlığını unutuyorsun canım hissetmıyosun bile alışırsın sabret
diş doktoruna bağlı canım, benim 2 hafta sonra takıldı..kızlar bende 1 hafta sonra ölçü aldırmaya gidicem ölçü alındıktan kaç gün sonra tel takılıyor :44:
diş doktoruna bağlı canım, benim 2 hafta sonra takıldı..
2 hafta sonraya boş saati vardı..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?