merhaba mavi-kelebek;ben tam olarak anlatamadım sanırım şu şeffaf ip diye tabir ettiğim şeyleri sende bu konuya değinince iyi olmuş yalnız tek tek geçirip düğüm şeklinde bağladı onları,acayip derecede sıktı,yani sıkarken resmen dişlerimin oynadığı hissettim ciddi ciddi,bu baskıylada bidahaki randevu tarihine kadar köpek dişimin yerine oturabileceğini söyledi,dün o baskıyı çok şiddetli bi şekilde hissetmiştim ama bugün çok az bi şekilde hissediyorum,sağ tarafta hafif bi yara olmaya başladı yine fisfisfisArkadaslar herkese merhabaa.s..Benimde bugün randevum vardi,dün dis aralarina lastik takmisti,bugün onlari cikarip yüzükleri takti.Disime uygun yüzügü bulana kadar 1 saat ugrastikafamçokkarıştı,hep ya kücük ya büyük geldi.Sonunda biraz büyük olani aldi icini biraz fazla yapistiriciyla doldurup uygun hale getirdi.Bugün tel takildigindan beri ilk defa (5 gün sonra 1 ay olacak) yumusak seyler yedim.Normalde aci yok ama birsey cignerken biraz aciyor:çok üzgünüm:.Bu arada charming arkadasin bahsettigi o seffaf ipi benim disime taktigi yay i sikmak icin kullaniyor,braketin etrafina sarip bagliyor.Bundan sonraki randevum ayin 25 inde.Bugün bir tanidik beni tellerimle gördü ve oda yaptirmak istedigini ama cesaret edemedigini söyledi,seni görünce heveslendim bende kesin yaptiricam dedi:dance:.Bence bizim gibi insanlar dislerinden memnun olmayip cesaret edemeyen insanlara örnek oluyor a.seminim cok yakinda yetiskin olup tel taktiranlarin sayisi bayagi cogalacak.Yani önce kendimize sonra etrafimiza faydali bir is yapiyoruz.Herkese güzel gülüsler...
merhaba baharrr;senin az kalmış ne güzel yerimsenibenarkadaslar benimde dis tellerim var dun randevum vardi doktara ama benim her sikistirdiginda cok aciyor bugun sabah hic birsey yiyemedim agrisindan 1 hafta suruyor acisi benim damagimdada var tel 2 disim arkadaydi 1 tanesi yerine geldi cikmasina 3 ayim kaldi :teytey:
ne kadar süredir kullanıyosun yani arkada olan 1 dişin ne kadar sürede yerine geldi paylaşırmısın,bide dişlerinde genel olarak ne problem vardı ve ortodontist ne kadar süre verdi yazarmısın sengözlerimebaksanab
fazla soru sordum farkındayım,sende deneyimlerini paylaşırsan sevinirim a.s.