sen yine eve gidince demişsin ben yine tam bi meraklı melehat kaydirigubbakcemile3 tamamdır kalk dedi doktor aval aval bakıp hani altınki hani diyorum kaydirigubbakcemile3 fırlama fırlama çıktım odadan babamın yanına geldim babam dediki altın niye yok diyomki babama cimri bu doktor kayserili kesin üstü düzeltcek o braketleri çıkarıp alta takar artık çakal malzemeyi yarıya indirir bak kara bak kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 çok fenayım çokbilmiyorumkismile
eğer sabit braket takılacaksa ölçü almaya gerek yok canım...
yemek yerken takıp çıkarabileceğin damaklı aparey kullanacaksan onun için ölçü alınıyor...
benim telim sabit ve ölçü alındı..aynı şekilde sabit teli olan arkadaslarımın hepsi ölçü aldırmış öncesinde..röntgen de çekildi mesela hem de çene problemim olmadığı halde..arkadaslarım da aynı şekilde..sanırım bzm doktorlar gereksiz detaylarla biraz fazla uğrasıyorlar??
telin üstüne takılan lastiği çıkarıp mı dişimizi fırçalıyoruz ??
sakın haa... takıp çıkarıcam derken esnetirsin lastikleri işlevini kaybeder...
zaten büyük ihtimalle de takman pek mümkün olmayacaktır :)
bu arada bunlar çok batıo yanağımın içi kesin yara olucak :S napıcazki böyle
edit olmadığı için kendimden alıntı yapmış oldum ;
kontrollerde gerekirse değiştiriliyor o lastikler... sen çıkarırsan ve takamazsan dişlerine kuvvet uygulanmaz ; zaman kaybı ve diş hekiminden azar da cabası olur :)
canım mum veriyo tuttur diye ama hiç kullanma derim yara olunca takıyon geciyo çıkınca mum tekrar yara bırak yanagın falan yara olsun 1-2 haftaya kadar yara kabarcıklar geçer tel yer yapar bidaha yara olmaz.. haa bu rada dışard yemek yerken dikkat et arada tek yanagı içten kapıyo öyle kalakalırsın sempatiksalakcinni
mum vermiceğini söyledi başkalarından duyarsınız ama ben vermiyorum dedi bnm tel çıkıntısı var ve çizio batıo vs gidip brz daha kesin şunu dememek için kendimi zor tutuyorum :çok üzgünüm:
kızla 20lik dişlere dikkat edin diş teli tedavisinden sonra her şeyi mahvedebiliyor...20 yaşından sonra mutlaka doktorunuza kontrole gidin...benim 3 senelik tedavim 20lik diş yüzünden rezil oldu...
Kızlar treli arkdan keserken uzun bıraktılarsa batabilir,bana doktorum en son soruyordu bak bakalım batan yer var mı?Daha sonra battığını farkedersen gel buraya asistanlar ben olmasam da keserler demişti.içine tel giren yerinde kucuk bir cıkıntısı var teli sıkıştırmak için sanırım orası da batıyor olabilir mi acaba?
Kızlar treli arkdan keserken uzun bıraktılarsa batabilir,bana doktorum en son soruyordu bak bakalım batan yer var mı?Daha sonra battığını farkedersen gel buraya asistanlar ben olmasam da keserler demişti.içine tel giren yerinde kucuk bir cıkıntısı var teli sıkıştırmak için sanırım orası da batıyor olabilir mi acaba?
vala canım batmıyo direekkkk giriyoo kaydirigubbakcemile3 ama eskisi kadar sık olan bisey degil yemek yerken ve cignerken olyo yanak sürtüyomu ne girebiliyo
sagol canım ne yaptın peki şimdi ??? aldırılabiliyomuş bildigim kadarıyla aldırabilirsem aldırtcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?