• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Diş teli ile ilgili soru, sorun ve deneyimleri paylaşalım

kızlar ya kuru kayısı falan zor kopuyor ön dişlerle ama yiyorum birde çekirdekli siyah üzüm yemem gerektiğindne hergün yiyorum bunlar zarar vermez umarın sizce birşey olur mu?

tursuuu kaydirigubbakcemile3 tursuda biseymi ben tost yiyorum cıtır cıtır kaydirigubbakcemile3

Ohh yarasın.. delikafadulden kuraltanımaz seni.. kaydirigubbakcemile3
Ben turşuyu telime taktım öyle turşuyu koparttım ayrıca telimde koptu..
Doktor beni biraz azarladı..laelaelaelaelae
Salatalık turşusuna dayanamam.. Yine olsa yine yaparım.. :1closedeyes:

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3cokacimcoook

Ohh yarasın.. delikafadulden kuraltanımaz seni.. kaydirigubbakcemile3
Ben turşuyu telime taktım öyle turşuyu koparttım ayrıca telimde koptu..
Doktor beni biraz azarladı..laelaelaelaelae
Salatalık turşusuna dayanamam.. Yine olsa yine yaparım.. :1closedeyes:

bunu tuttum kaydirigubbakcemile3 yine olsa yine yaparımkaydirigubbakcemile3 bugun doktoru arıycam 2-3 güne kalmaz cagırır baş belam kaydirigubbakcemile3 ne yersen kardır hesabı yemedigin sey yok kaydirigubbakcemile3 kalın gecen telimi ince telle brakete dolamıştı üstteki dişi indirmek için o ince tel görünürde yok :D yutmuşum kaydirigubbakcemile3 biri indi boşluga digeri vampir dişi gibi tavanda artık ne zamandan yuttuysam kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3cokacimcoook

bunu tuttum kaydirigubbakcemile3 yine olsa yine yaparımkaydirigubbakcemile3 bugun doktoru arıycam 2-3 güne kalmaz cagırır baş belam kaydirigubbakcemile3 ne yersen kardır hesabı yemedigin sey yok kaydirigubbakcemile3 kalın gecen telimi ince telle brakete dolamıştı üstteki dişi indirmek için o ince tel görünürde yok :D yutmuşum kaydirigubbakcemile3 biri indi boşluga digeri vampir dişi gibi tavanda artık ne zamandan yuttuysam kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3cokacimcoook

yuttunmu.. :roflol: Demirkızlaelaelaelaelae
birde baş belam diyor doktoruna.. kaydirigubbakcemile3 doktor senden çekiyordur eminim.. delikafadulden

Ben bundan sonra dikkatli yicem kızım.. :1closedeyes: doktorumdan çok korkuyorum.. eyvahedigeldismile :roflol: Ben tel yutsam neler olur acaba.. aklinialirimsmile

Kızlar sakin olmalısınız kaydirigubbakcemile3 . Teller, braketler tedavinin sonuna kadar sağ salim kalsın ağzınızda dimi ama kaydirigubbakcemile3

kızlar bugün konuşmak için kendi dişçime gittim tatildeymişakannehir
ben de görevlilerle konuştum bırakamazsın fln dediler ne demek bırakamazsın neden bırakamıyomuşum dedim tartışma denemez ama gerfin bi ortam oluştu. sonra dişçin gelince beraber gelip dilekçe verin dediler tamam dedim çıktım. haftaya bi dişçiyle görüşcem ortodonti uzmanı değil diye biliyorum ama iyi biyer önermesini isticem sonra ailemle kendi dişçime gidip ordaki işlemleri halledicem. çok sinirimi bozdular:kızgın:

yuttunmu.. :roflol: Demirkızlaelaelaelaelae
birde baş belam diyor doktoruna.. kaydirigubbakcemile3 doktor senden çekiyordur eminim.. delikafadulden

Ben bundan sonra dikkatli yicem kızım.. :1closedeyes: doktorumdan çok korkuyorum.. eyvahedigeldismile :roflol: Ben tel yutsam neler olur acaba.. aklinialirimsmile

daha 2 ay oldu bunun 1.5 yılını düşünemiyorumkaydirigubbakcemile3 hedefimmm braketleride yutmakkaydirigubbakcemile3 baş belamda haftaya arıyıp çagırcakmışkaydirigubbakcemile3 bu adam beni 4-5 haftada bi cagrıyo yaaa:2: neyse bu sürecte ne kadar yersem kardır kaydirigubbakcemile3 doktorundan korkuyon öylemi naptı doktor kırıkktellldelikafadulden içimdn bi ses benim korkmaya bile zamanımın olmadan adamın beni hastalıktan reddetmesikaydirigubbakcemile3

kızlar bugün konuşmak için kendi dişçime gittim tatildeymişakannehir
ben de görevlilerle konuştum bırakamazsın fln dediler ne demek bırakamazsın neden bırakamıyomuşum dedim tartışma denemez ama gerfin bi ortam oluştu. sonra dişçin gelince beraber gelip dilekçe verin dediler tamam dedim çıktım. haftaya bi dişçiyle görüşcem ortodonti uzmanı değil diye biliyorum ama iyi biyer önermesini isticem sonra ailemle kendi dişçime gidip ordaki işlemleri halledicem. çok sinirimi bozdular:kızgın:

canım sakin ol bu senin en doga hakkın belli bi paranı vermezler gördügün tedavi ve malzeme ücretini.. haldersin.. iyi arastır morelini bozma halldersinyerimseniben

kızlarrrr araştırmalarımın sonucunda iyi olduğuna inandığım ve randevuda beklerken her gelene sorduğumda çok memnunum asla başka doktora gitmem cevabını aldığım bir doktora karar verdim .

röntgenlerimi çektirdim ve gittim bgn sağ köpek dişimin arkasındaki dişim çekildi yarında sol köpek dişimin arkasındaki çekilcek ama ölçü veremedim midem bulandı ve ölçüyü alan kişi kızmadı ama yüzü düştü birden :D

ölçü verirken sorun yaşadınız mı bnm gibi midesi bulanan varmı?

bide ben doktorumu baya araştırdım bende eğer o gelenler gibi memnun kalırsam ortodontist arayan arkadaşlara önerebilirim..

kızlarrrr araştırmalarımın sonucunda iyi olduğuna inandığım ve randevuda beklerken her gelene sorduğumda çok memnunum asla başka doktora gitmem cevabını aldığım bir doktora karar verdim .

röntgenlerimi çektirdim ve gittim bgn sağ köpek dişimin arkasındaki dişim çekildi yarında sol köpek dişimin arkasındaki çekilcek ama ölçü veremedim midem bulandı ve ölçüyü alan kişi kızmadı ama yüzü düştü birden :D

ölçü verirken sorun yaşadınız mı bnm gibi midesi bulanan varmı?

bide ben doktorumu baya araştırdım bende eğer o gelenler gibi memnun kalırsam ortodontist arayan arkadaşlara önerebilirim..

Bende sevindim canım.. zemuszemus ( gülümsemelere telli gülümseme istiyorum yaa.. delikafadulden )

Ölçü verirken ben hiç sorun yaşamadım.. :)

ama çok korkuyorum kızlar öyle böyle değil yani dişim çekildi ya kanaması durmadı bi türlü kan tadı gelio hala

çok midem bulanıo bnm ölçü bile veremedim teli nasıl taktırcaksam

Back