sol köpek dişim arkaya gitti. son iki azı dişlerle beraber köpek dişime çaprazlayarak tel taktı, sabitledim dedi. sağdaki köpek dişim de yolun yarısını geçti. bir iki aya kadar o da yerine gelince ön dişlerim geri çekilmeye başlayacak. 4 5 ay sürermiş. sonra da altlara braketler takılacak o da 5 6 ay sürermiş. yaklaşık bir senem kaldı. 6 ayı geride bıraktım.
kafama takılan, ön dişlerim 3 4 mm geri gidince, dişsiz nineler gibi görünmek. dişlerim iyice içerde durursa çirkin görünür müyüm acaba? zaten alt çenem içerde biraz. üstler de geri çekilecek ?? benneyaptımki
Benim de alt çenem içeride biraz.. Galiba alta da tel takılacak..
Bu arada benim dişlerimde gözle görülür gelişmeler var.. Çok mutluyum kızlar..:teytey:
Biraz vampirimsi olan dişlerim 2 ml aşağıya indi.. Bu kadar çabuk inmesini beklemiyordum..:1shok: Çok güzel bir görüntü var.. Bana öyle geliyor ki 3 ayda düzelicek.. :uhm: Bu kadar çabuk düzelmesi bunu netleştiriyor yani.. :hooray: Şimdi ön iki dişimin biraz ileriye gelmesi lazım, eşitlenmesi için.. Onlar öne gelince de üst dişler tavşanımsı görüntü oluşturacak bu da demek oluyor ki alt dişlerin de öne gelmesi lazım..a.s
Son düzenleme: