• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Diş teli ile ilgili soru, sorun ve deneyimleri paylaşalım

eğer sabit braket takılacaksa ölçü almaya gerek yok canım...
yemek yerken takıp çıkarabileceğin damaklı aparey kullanacaksan onun için ölçü alınıyor...

ölçü alsak daha iyi olurdu dediler ama almadan bgn üst dişlerime tel takıldı ve canım çok yanıyor :( nasıl alıştınız kızlar yaa

3-4 gün sürer azalır agrı canım.. meyvesuyu hzır çorba falan al bulunsun ekmek içi bile yiyemicen

ben tam bir kola manyağıydım asla içme dedi şeffaf braket acaba metale göre daha mı hassasdır :S

aslında biraz kilo verdirse bu durum fena olmaz bi işe yarasın bari dimi:D

valla ben o ilk 3gün yiyemedin verdim sonra çignemeden yemeye başladım aldım :1: fırçalamatanda korkma bende öyleydim hiçbisey olmuyo sert fırçalıyorum bide sapasaglam sositososito kolayıda pipetle iç ama teline deymesin onun formulüde pipeti gırtlagına kadar sok delikafaduldendelikafadulden

bsey sorcam teliniz alta nezaman takıldı????? kişiden kişiye degişir ama yinede ortalama bi süre edinirim

bsey sorcam teliniz alta nezaman takıldı????? kişiden kişiye degişir ama yinede ortalama bi süre edinirim

bnm daha üste takıldı sadece alta takılmadı ne zaman takılcak diye sormakta aklıma bile gelmedi hatta eve gelince unuttular mı diye bile düşündüm :D

lastikte takıldı dişimizi fırçalarken lastiği çıkarıpmı fırçalıyoruz yoksa çıkarmadan mı

benim ilk başta sadece alta takıldı... altta gömük dişim vardı ; onun için takılmıştı... 1,5 sene sonra üste de kendi isteğimle taktırdım ; ön ayrığım vardı onu kapatmak için...

telin üstüne takılan lastiği çıkarıp mı dişimizi fırçalıyoruz ??

çıkar geri takabilirsen sempatiksalakcinni bnim hiç lstigim olmadııı abla :gitme: sempatiksalakcinni burdakilerden bildigim kadarıyla yemek yerken falan cıkarıyolardı esnerken fırlıyodu falan ama bak demedi deme takabilceksen çıkarkaydirigubbakcemile3

bnm daha üste takıldı sadece alta takılmadı ne zaman takılcak diye sormakta aklıma bile gelmedi hatta eve gelince unuttular mı diye bile düşündüm :D

lastikte takıldı dişimizi fırçalarken lastiği çıkarıpmı fırçalıyoruz yoksa çıkarmadan mı

sen yine eve gidince demişsin ben yine tam bi meraklı melehat kaydirigubbakcemile3 tamamdır kalk dedi doktor aval aval bakıp hani altınki hani diyorum kaydirigubbakcemile3 fırlama fırlama çıktım odadan babamın yanına geldim babam dediki altın niye yok diyomki babama cimri bu doktor kayserili kesin üstü düzeltcek o braketleri çıkarıp alta takar artık çakal malzemeyi yarıya indirir bak kara bak kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 çok fenayım çokbilmiyorumkismile

son bi sorubilmiyorumkismile bu doktorlar herkese 1.5 yılmı diyo... bilmiyorumkismile hangi eskiden tel takmış arkadasma sorduysam ohoo banada 1.5 yıl dedi zinciri lastigi vs 2-2.5yılı buluyo diyo...

bana 16 ay dedi 18 ayda bitti.kuzenime 18 ay demişti.18.ayda lastiklere geçtiler tabi kuzen lastikleri düzgün takmadığı için gerisi allah kerim :)

Back