7 gün sonra ilk muayneme gideceğim açıkçası biraz tedirginim sanırım birtakım düzenlemeler yapar ve buda ağrılarımı iyice tetikler..
Acaba benim dişlerim mi aşırı hassas neredeyse bir ay oluyor tellerim takıldı dişlerimi fırçalarken bile korkunç ağrılar hissediyorum..Nasıl geçecek bu 2 sene bilmiyorum yine umutsuz bir haldeyim ben ortodontistim iyi gidiyor ilerleme var filan dese yine moral olacak bana...
Lotti dişlerin gayet güzel olmuş nerde yaptırdın?bnm de çok çapraşık dişlerim..ve 3 doktor da mecburen diş çekilcek dedi ama korkuyorum bi yandan..ya hepten mahvolursa die..helede kötü tecrübeleri okuyunca..hemde 4 diş gidecek..4 çok deilmi yaww??bilmiyorumkismile
Arkadaşlar orto-dentist sitesinde önce ve sonra diye bölüm var birçok fotoğraf konulmuş çok hoşuma gitti.Bir tanesini koyayım dedim ne kadar güzel olmuş bembeyaz da olmuş dişleri.
Sevgili Cileklim ve YildizlarVeGece Merhabalar,
Bende ameliyata razi olarak basladim tedaviye, cünkü gerekli görülmüstü ve ilk yapilan is sapasaglam 4 disimin cekilmesi olmustu, bunlardan ikisi alt cenedeki azi dislerimdi.
O bosluklar nasil kapanir diye kara kara düsündüm fakat mucize gibi birsey hakikaten koskoca bosluklardan suan nerdeyse eser kalmadi.
Üstelik alt ve üst cenemdeki disler agzimi kapattigimda üst üste denk geliyordu yani normalde üst ön disler önde olmasi gerekirken benim üst ön dislerim alt dislerimle kesisiyorlardi öyle bir problemle basladim.
demek istedigim tedaviye baslamadan neyin nasil olacaginin doktorlar dahil tam kesin bilemiyorlar benim ögrendigim bu oldu.
Elbette sizinle fotograflarimi paylasmak isterim, belki sizi cesaretlendiririm.yerimseniben
Pozlar cok iyi olmadi ama bir fikir edinmek adina idare edin artik, sevgiler :smiley-cool:a.s.
arkadaşlar ben geçen sene mart ayında tel taktırdım metal olanlardan..nerdeyse 1 senem doldu..tabiki düzelme var ama bu tedaviye başladıktan sonra bi ara 43 e falan bile düştüm..uzun bir süre yemek dahi yiyemedim. su içmek işkence gibiydi. şu anda alıştım gerçi bazen ağzımın içini yara yaptığı dönemlerde yine çok kötü oluyorum..benim tel taktırmak isteyecek arkadaşlara tavsiyem şu..en basit tedavi bile 1 yılda sonuçlanmıyo..yani bir yılda düzeltirim diyen doktorlara inanmayın...çünkü aynı şey başıma geldi..tedaviye başlamadan önce bir yılda bütün tedavi bitecek diyen doktor şimdi süre veremem diyor..verdiğim 3 milyar para da cabası..ha düzelmiyormu düzeliyor.. ama bu yaşta çekilmiyor..genel olarak şunu diyebilirim çok aşırı bozukluk yaşamayan arkadaşlar taktırmasın onun yerine diş temizleme ve beyazlatma tedavisi yapılırsa en kötü diş bile çok güzel görünür... artık ne zaman çıkacak bu teller diyenlerden de bıktım.. bu da insanın psikolojisini çok bozuyo..20li yaşlardan sonra çok çok büüyük sorun yoksa kesinlikle tavsiye etmiyorum..bide günde 3 kere fırçalayıp çeşitli temizlik malzemeleri ve aparatları kullanmama rağmen dişlerde lekeler oluşuyo..bu da sinir bozucu..Allah bana da taktıran diğer arkadaşlara da sabır versin..
Arkadaşlar ön dişlerimden birinin ucu küçükken kırılmıştı ve kaplama var
Şimdi tel taktırmak istiyorum şu beyaz olanlardan
Acaba taktırabilir miyim kaplama varken ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?