- 29 Aralık 2007
- 3.385
- 1.073
- 698
sedna03 hastanenin ismini söyleyebilirmisin acaba?gerçi açıklarsan sıkıntı olurmu bilmiorum ama..ki bana kalsa böle forumların amacı birazda kendi deneyimlerimiz üzerine diğer arkadaslara yardımcı olmak.yani ben hala daa iyi güvenilir bir ortodontist bulamadım..helede böyle şeyleri okuyunca iice umutsuzluğa kapılıyorum.ben ist.dan bikaç hastaneyle görüşmeyi düşünüodum ona göre orayı elerim yaşadıkların çok üzücü ve sinir bozucu..resmen haksızlık..umarım ii bi doktor bulursun hatta banada hbr werirsen sewinirim:))
özelden yazıyorum cnm..
bence sakın o hastaneyi tercih etme, adam gibi bi dr.ları yok..
oturtmuşlar asistan bi kızı, dr.lar ayrılınca ona yaptırıyorlar ortodonti tedavisini..
zaten hastaların çoğu çocuk yaşta, o nedenle pek sesini çıkartan olmuyo sanırım ..
1200 biraz fazla kesmişler sanki. braketlerin paket fiyatı taş çatlasın 100 dolar haberin ola.bence biraz daha sıkıştır. Yeni başlayacağın yer braketlerin var diye ne kadar indirim yapabilir ki? ki zaten sadece ust cene de varmiş alt cene için yeni paket acıcaz diceklerdir.
yalnızca braket fiyatı değilmiş..
hepsini teker teker saydılar; röntgenler, kalıp çıkartmada kullanılan malzemeler, ilk 6 ay damaklı aparey vermişlerdi..bir de braketler ve şu ana kadar değişen teller...