ya ben debiraz dişleğim dişlerim düzgün yamukluk yok ama önde biraz hatta bir çocuk geçen gün dişlek dedi bana ühühühü:)) telle düzelir mi bu? doktor düzelmez dedi.ortodontist e gitsem nasıl bir yöntem uygulayacağını biliyor musnuz? ve nekadar tutar ücreti acaba? lütfen yardım edintaktım kafayı dişime sürekli ağzımı kapatır oldum
ben tellerden hiç bi şikayetim yok derken son 2 3 gundur arkadaki tel batmaya basladi mum koydum ama mum ya tutmuyo ya da belirli bi sureden sora yine batmaya baslio en arka kısımda görebiliorum ilk taktirdiğimda yoku şimdi uzadı galiba(( :))))) rahatsiz edici cok bi de ben taktim galiba oraya fazlasi ile:)))
ben tellerden hiç bi şikayetim yok derken son 2 3 gundur arkadaki tel batmaya basladi mum koydum ama mum ya tutmuyo ya da belirli bi sureden sora yine batmaya baslio en arka kısımda görebiliorum ilk taktirdiğimda yoku şimdi uzadı galiba(( :))))) rahatsiz edici cok bi de ben taktim galiba oraya fazlasi ile:)))
markasini bilmiyordum
benim discimin orda bi eczane var oraya gonderdi dis hekimim braket fircasi diyip almistim
ama nette arastirdim
collis curve diye geciyor
dishekimi.net diye bir site var orda gordum benim aldigim yerden daha ucuz
siparis ettim bakalim gelicek mi
Tel taktırmak için gittiğimiz ortodontistte dolgu falan yapılıyor mu?
merhaba ben de aileye katıldım .uzunca bi karasizliktan sonra karar verip taktırdım. 5 gündür dişlerimdeler.Ağri filan pek olmadı çiğneme dışında şükür günden güne azalıo.Ama ağızda yabancı varlıga alışmak zor.Porselen braket takan arkadaslar sizin braketlerin ortasından gecen teliniz ne renk?benimki metal,beyaz tel taktıran varmı?internette biresimde beyaz tel gordum özel istek mi yapmak lazim ortodontisten.bide bisey daha sorucam çay lastiklerde leke bırakıo bu lekeyi temizlemenin bi yolu var mı yoksa öyle kalıo mu temizlenemio mu?
merhaba ben de aileye katıldım .uzunca bi karasizliktan sonra karar verip taktırdım. 5 gündür dişlerimdeler.Ağri filan pek olmadı çiğneme dışında şükür günden güne azalıo.Ama ağızda yabancı varlıga alışmak zor.Porselen braket takan arkadaslar sizin braketlerin ortasından gecen teliniz ne renk?benimki metal,beyaz tel taktıran varmı?internette biresimde beyaz tel gordum özel istek mi yapmak lazim ortodontisten.bide bisey daha sorucam çay lastiklerde leke bırakıo bu lekeyi temizlemenin bi yolu var mı yoksa öyle kalıo mu temizlenemio mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?