İçerdeki dişinde şu an aparat tel takılı değil değil mi. Yay içerde kalan dişini dışarı çıkarmak için içerde kalan dişinin yanlarındaki iki dişi iterek o dişine yer açmayı sağlıyor. Bir ay kadar kalıyor kontrolde dişine yeterli yer açılmışsa çıkarıyor. Ben de kullandım kesinlikle işe yarıyor endişe etme :lepi:
acaba tel taktırmanın yaşı varmı hangi yaşlar daha uygun benim 17 yaşında ve 13 yaşında oğlım ve kızım var ne zaman taktırmalıyım ve herkesde aynı süremi duruyor cevap verenlere şimdiden teşekkürler
ben bisi sormak istiorum benim tel taktirdiğim yaklasik 1 hafta olcak alitim sayilir acaba siz her seyi yiyebilıo musunuzben ilk gunlerde zorlandım ama simdi da iii benim dıscım cerez ve cok sert şeyler dışinda her şeyi yiyebilirsin dedi:) tabe yemek baya bi zahmetli oluyo:)))
ben bisi sormak istiorum benim tel taktirdiğim yaklasik 1 hafta olcak alitim sayilir acaba siz her seyi yiyebilıo musunuzben ilk gunlerde zorlandım ama simdi da iii benim dıscım cerez ve cok sert şeyler dışinda her şeyi yiyebilirsin dedi:) tabe yemek baya bi zahmetli oluyo:)))
Canım bende cuma günü taktırmıştım seninle aynı zamanlarda sayılır ben çorbaya ekmek parçalı atıp o şekilde içiyorum birde süt içiyorum bşka birşey yiyince canım çok yanıyor...
Doktoruma sorduğum zaman tedavi süren 2 yıl dedi ama şimdi merak ediyorum herşey dahil 2 yıl mı acaba yoksa sadece braketler için verilen süremi?
İnşallah toplam tedavi süremdir ya aklıma gelince moralim bozuldu şimdi
vebde bugun randevu aldım yarın gidicem.okudum bütün yorumları herkes çok ağrıdığını söylüyor.napıcam bilmiyorum.artık her gidişimde uyuşturucu iğne yaptırırım heralde.akannehir
verdiğiniz ceveplar icin tesekkürler:) ben bisi da sormak istıorum ben arayuz fircasi aldım ama o fırca ile fırcalarken ois macunu kullancak miyiz ki:)) ucu cok ince bi konu hakkinda bilgi sahibi olmamak kötu ama öğrencez galiba zamanla:)))
Küçük böcük bilgiler için teşekkür ederim ,artık girdik bu yola ne yapalım ama umarım beklediğimden kısa sürer temenniden başka yapacak birşeyim yok zaten..
Selacım arayüz fırçasına macun sürmüyorum ben ama dişimi hemen fırçaladıktan sonra arayüzü fırçasını kullandığım için köpüklü oluyor zaten..
Bu arada 34moni53 canım braket fırçasının markası ne acaba,güzel görünüyor fırça, kendime inanamıyorum vitrinden elbise beğenir gibi diş fırçası beğenmeye başladım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?