- 27 Kasım 2007
- 297
- 41
- 648
- 41
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar benim gömük dişim 3 haftada çıktı sadece 3 haftada bende şaşırdım en çok fark edilendi. kafamçokkarıştıNe zamandır siteye bakamıyorum benimde 2gün önce randevum vardı resmimi görünce ayy cok cirkin cıkmısım dedim doktorumda bu mümkün mü? dedi :) telimi bu sefer degistirmedi sadece lastiklerimi degistirdi hangi renk olsun dedi yeşil istedim ama maydonuz kaçmış gibi durur dedi bende vazgectim mavi yaptırdım önceki yaptırdıklarımdan en begendigimdi zaten. Neyse gömük dişim ne zaman cıkar diye sordum o senin dişinin durumuna baglı dedi herkeste farklılık gösteriyormuş hatta kücük bi ihtimal çıkmama durumuda varmış bu biraz morelimi bozdu Allah'ım inşallah çıkar....
Mavi senin dişlerin ne durumda? Yine hergün sürekli fırçalıyor musun düzelme var mı?
veee sabah saat 11 itibariyle ben de taktırmış bulunuyorum.kaydirigubbakcemile2 çok korkmuştum ağrım olacak diye falan.çünkü int.araştırdım herkes öyle yazmış yemek yiyip bir ağrı kesici aldım daha bi ağrım olmadı.
slm bende ortodontik tedaviye başlıyacagım,benim birde 4 tane dişim çekilecek 2 sı üstten 2 si alttan..baya zor olucak benim için ilk zamanlar görüntü açısından ama mecburum yoksa düzelmez dişlerim doktorum öyle söylüyor..masrafına gelince benim ki 3 bin lira civarı tutucak(diş çekim ücretleri de dahil tabı buna) ama bu tabi agızdan agıza değişen bi durum,yani herkese farklı bi tedavi şekli uygulanıyor sonuçta..herkese şimdiden geçmiş olsun..umarım güzel gülüşlere kavuşuruz hepimiz:)
arkadaşlar çoçukken diş doktorum tel gerekemez dedi ayrıca 2 tane üstten dişim eksik implant düşünüyorum.geçen gittim direk ortodontiye yönlendirdi.kayseride özel bir diş pol. gittim doktorum 3 haftada bir geliyomuş ankara hacettepede çalışıyormuş.kafadan sağdan soldan rontgen çekindim.ameliyat gerekiyomu telden sonra onu görüşecem dedi doktorum. dişlerim berbat durumda gülmeyi unuttum
sizce dişlerim düzelirmi tel takılınca
dişlerim
veee sabah saat 11 itibariyle ben de taktırmış bulunuyorum.kaydirigubbakcemile2 çok korkmuştum ağrım olacak diye falan.çünkü int.araştırdım herkes öyle yazmış yemek yiyip bir ağrı kesici aldım daha bi ağrım olmadı.
Aramıza hoşgeldin, ağrın olmaması çok büyük bir şans, benim 16 günü geçti tellerim takılalı hala ağrım olabiliyor zaten ilk bir hafta dayanılmazdı.Sanırım dişlerin sorununa göre ağrı oluyor veya olmuyor...
kızlar benim gömük dişim 3 haftada çıktı sadece 3 haftada bende şaşırdım en çok fark edilendi. kafamçokkarıştı
duyguygt ayy nasıl oyle 3 haftada cıktı ya.pozisyonu nasıldı ve hangi disindi.doktorun mu cok marifetli yoksa senin dislerin mi:))
benimde gömük dişim var.ust köpek disim pozisyonu iii,30 derecelik bi egrilik var gibi.fakat yer dar benim doktor once yer acalim dedi.ne zman gelebilecegine dair tam vakit vermio 1 sene filan dio.senin 3 haftaya sasirdim.ne guse gule ule kullan gıcır gıcır 2010 model dsin var:)
Bende aranıza katılıcam yakındaaa.. Dün gittim muayene oldum ortodontide. Hİç diş çekmemize gerek kalmadan çook güzel olur dedi. Başlıcaz yakında tedaviye açıkçası cok korkyrm taktırmaktan yemek yemek falan cok sorun oluyor diyorlar.. ve en cok korktuğumda bazıları tel takınca konuşmaları sesleri değişio banada öyle olurmu ki yardım edn nolr ya
sen ortodontistine sordun mu
neden bu kadar agrin oluyormus
normalde ilk takildigi zaman 1 2 gun
bir de kontrole gidip de tellerini tekrar ayarladigi zaman 1 gun filan agrin olmasi lazim
arkadaşlar çoçukken diş doktorum tel gerekemez dedi ayrıca 2 tane üstten dişim eksik implant düşünüyorum.geçen gittim direk ortodontiye yönlendirdi.kayseride özel bir diş pol. gittim doktorum 3 haftada bir geliyomuş ankara hacettepede çalışıyormuş.kafadan sağdan soldan rontgen çekindim.ameliyat gerekiyomu telden sonra onu görüşecem dedi doktorum. dişlerim berbat durumda gülmeyi unuttum
sizce dişlerim düzelirmi tel takılınca
dişlerim
Aramıza hoşgeldin, ağrın olmaması çok büyük bir şans, benim 16 günü geçti tellerim takılalı hala ağrım olabiliyor zaten ilk bir hafta dayanılmazdı.Sanırım dişlerin sorununa göre ağrı oluyor veya olmuyor...