İçerdeki dişinde şu an aparat tel takılı değil değil mi. Yay içerde kalan dişini dışarı çıkarmak için içerde kalan dişinin yanlarındaki iki dişi iterek o dişine yer açmayı sağlıyor. Bir ay kadar kalıyor kontrolde dişine yeterli yer açılmışsa çıkarıyor. Ben de kullandım kesinlikle işe yarıyor endişe etme :lepi:kıslar bısı sorcam ben tel tedavımn 5ayındayım dıslerım baya duseldı gıbı ama onıkı dısımn yanındakı bır dıs ıcerıde kaldı dunde doktorum oraya telın ustune yay gıbı bısı taktı.bu sekılde tedavı goren varmı arkadaslar bu yay ıse yarıyormu cvp yazarsanız sevınırımmm
Doktorun tellerini takmadan önce çekmedi mi resimlerini. Genelde çekiyorlar.:uhm:6. Gün :) resmen şafak sayar gibi gün sayıyorum benim bayağı bir problemliydi braketler eşit hizada olmayacak kadar biri yukarıda biri aşağıda olmuştu ama 6 günde bile aradaki hizaları yakınlaşmaya başladı ve hafifte olsa bende değişim hissediyorum,ya keşke fotoğraf çekseydik ilk halimizi filan...
Doktorun tellerini takmadan önce çekmedi mi resimlerini. Genelde çekiyorlar.:uhm:
Gelişmeleri kendin farkediyorsun zaten diyorsun ki aaa şu dişim şöyleydi bu ay düzeldi ama resimle karşılaştırmak istiyorsan Fotografları doktorundan isteyebilirsin :)Çektiler fotoğrafımı boy boy hemde ne çirkin hallerde
ama hani bende ilk halimin bir fotoğrafı olsaydıda gelişmeleri an be an takip etseydim o açıdan söyledim :)
acaba tel taktırmanın yaşı varmı hangi yaşlar daha uygun benim 17 yaşında ve 13 yaşında oğlım ve kızım var ne zaman taktırmalıyım ve herkesde aynı süremi duruyor cevap verenlere şimdiden teşekkürler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?