arkadaşalr merhaba bana da tel takılması gerekiormuş,ama açıkcası korkuorumm yhaaa.....napmalıyım sizce?? benm üst dşlerim alt dişlermn altında kaldıı yane sorun tamamıyla üst ön dişlerimde...
Ayy heyecanlı heyecanlı okudum yaa. Dertli amma çokmuş yaa... Herhalde erkekler bu kadar önem vermiyordur, yani bizim kadar en azından.
Ben de Cumartesi günü dişlerime tel taktıracağım. Korkuyorum... Neden? Öncelikle çevrenin tepkisinden... Zaten güzel değilim iyice çirkinleştirirse beni?!..
Alışmak zor olacak galiba da...
Bir de teli çıkardıktan sonra iyi bakılmazsa eski haline dönebileceğini duydum ve korktum. Umarım iyi bakabilirim.
Bir de onun pembe, şeffaf olmasına kim karar veriyor? Başka alternatif var mı bunlardan başka arkadaşlar?..
Sagol canim,bende artik merak etmeye baslamistim fisfisfishic sesin solugun cikmiyor.Bugün doktorda dislerimin kalibini aldilar ve röntgen cektiler.Sonunda mayisin 16 sinda telleri takmaya karar verdik:dance:.Önce ilk sekiz dise tel takacak bir kac ay sonrada iki dise yüzük gelecek.Yani yer cok dar oldugu icin yüzükleri hemen takamiyor.Inanki bu ise kesin karar verdigim günden beri kendimi cok rahatlamis hissediyorum,sanki üstümden yük kalkti.simdi büyük randevuya geri sayim basladi.Bu arada sen nasilsin tel biraz gevsek falan diyordun alisabildinmi:uhm:a.s.
canım benim çok sevindim demek mayıs 16 büyük günçok az yazabiliyorum ya kusura bakma ama takip ediyorum arada yine giricem benim de dün yine yemek yerken arkadaki iki dişi bağlayan tel çıktı ve 2 gün sonra gidebilicem malesef şimdilik böyle durmak zorunda ben de bunlar dışında çok alıştım ilk tarih ben 2sinde sanıyodum telleri sıkmak için ama 10undaymış :) bakalım artık bak işte 1 ay nası geçti geçiyo zaman :)
Katılıyorum tamamen,diş deyip geçmemek lazım.Yüzünüzün şekli bile değişiyor,gülüşünüz,ağzınızın yapısı...
Kendinize olan güveniniz geliyor,insanlara rahatça gülümsemekten çekinmiyorsunuz.
Unutmayın diş teli taktırayımmı diye düşündüğünüz her gün aleyhinize işliyor.
Ben bile düşünüyorum bir ay önce taktırmış olsaydım şimdi kimbilir nasıl olcaktı diye...
Blogun çok güzel olmuş canım.Evet ben de o kalıba baktığımda bu benim iğrenç ağzımmıymış diyorum :)
Ben de sayenizde cesaretlendim arkadaşlar... İyi ki yaptıracağım, dort gözle cumartesiyi bekliyorum. Her şeye katlanmaya razıyım.
Yalnız bir tane dişim çekilmişti, onun iyileşmesini bekliyorum öyle. İyileşmezse takmaz mı teli doktor? Çok merak ediyorum. Boşa gitmiş olacağım. Ne olur bir an evvel takılsın yaa...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?