Kizlar bugün benimde tellerim takildi,
ama allahim su an agridan sizidan delriecegim.
Üffff ya, ben bunlari 20 sene öncede cekmistim, bu ikinci, üffff ya gene bu agrilar sizilar.
Allah herkese yardim etsin, cok kötü her nefes almamda yutkunmamada agiriyor, yemeyi falan unutun artik.
Ben seffaf taktirdim, bracketlerden pe sikayetci degilim yani dudaklarimi rahatsiz etmiyr, ama benim birde damak telli takilir hem asagiya hem üste, asagidaki dilme batiyor bu beni cok huzursuz ve rahatsiz ediyor.
Eeeee dislerimde agiriyor , o hadi normal, 1 hafta sürer sonra gecer.
Ama su an aglasam aglarim yani, hic iyi degilim.
Umarim 1 seneden fazla kalmaz ve hersey güzel sonuclanir.
Hepinize koly gelsin.
Sağolun canlarım yaa ilginiz desteğiniz için...
Aslında çok canım çekmiyor bir şey...
Yeter ki şu ağrılar geçsin de alışayım bir an evvel. Ben böyle olacağını hiç tahmin etmemiştim...
Ya, ağrı geçecek de normal yiyebilecek miyim, yoksa ağılarla yemeye mi alışacağım? Bunu çok merak ediyorum...
Bir sorum daha vardı ama şu an unuttum...
Eeeee yani kizlar surda 10 gün kaldi tellerim takilacak,böyle yazip beni vazgecireceksiniz.Hatta su anda ayin 16 sinda piyasadan kaybolmayi düsünüyorum.Saka bir tarafa valla icimi bir korku aldi:1no2:Gerci cocuklar bile bu sanciya katlaniyor cesaretli ol diyorum kendi kendime ama ne bileyim birazda korkmuyo degilim...
arkadaslar bu diş teli tedavilerinde ortalama ücret nedir bileniniz vrmı bende bu yaz yaptırmayı düşünüyorum yerimseniben
arkadaslar bu diş teli tedavilerinde ortalama ücret nedir bileniniz vrmı bende bu yaz yaptırmayı düşünüyorum yerimseniben
Biz de bir sürü doktora gittik. En düşük 2 milyar 750 ytl en yüksek de 3.800 dendi. Ama ben 3 milyara yaptırıyorum...
Çok teşekkür ederim desteğiniz için ablalarım, arkadaşlarım, canlarım...
Gece de, hiç farketmedim, iki yan damaklarımı yara yapmış. Çok sinir oldum...
Ağrısı az da olsa azaldı ve alıştım gibi. Hafif basıp kopararak yiyebiliyorum...
Ama bana cesareti siz verdiniz, hiç korkmayın derim. Zaten herkeste fark eder ağrı süresi. Hiç korkmayın geç kalmadan yaptırın derim. Keşk ben de daha erken davransaydım...
Ama kararlıyım... :sm_cool:
Bugün 3 üncü günüm, ilk günkü agirlarima dayanamadim agri kesici ictim,
bugün daha iyiyim,
ama tabii yemek yeme lüksüm yok daha, ancak corba falan, ve cola falan icerken acayio sizliyor ön dislerim nedense.
Sonucu düsnmesem hic dayanama ya,ama sonucun insallah güzel olacagini düsünerek,
katlaniyorum, benim birde ameliyat olmam gerekiyor yani bi tel le bitmiyor benim isim(
hepimize kolay gelsin, valla zor is , bu dis isi:)))
hayir niyeki????
Kiz cola neden yasak olsun,(((
yani genel olarak iyi degil ama , neden tellerle bi alakasi varmi???
Canim benim agrilarinin azalmasina cok sevindim.Neyse benimde sancilarim baslayinca sende beni teselli edersinsenağlama.Bence bana göre sen zaten erken davranmissin,birde bana bak kizimla beraber takicam:smiley-cool:.Yasini sorabilirmiyim:uhm:
hayir niyeki????
Kiz cola neden yasak olsun,(((
yani genel olarak iyi degil ama , neden tellerle bi alakasi varmi???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?