herkese merhaba bende yaklaşık bir buçuk senedir tel takıyorum. diş tellerim takılmadan önce yirmilik dişimin önündeki azı dişim apse yaptığı ve ben de gereken önemi göstermediğim için çekimli bir şekilde tedaviye başladım neyse sonra yirmilik dişim oraya yaklaştırıldı ve boşluk kapatıldı. Şimdi diş tellerim kasım 15 de çıkacak ama ben baktıkça üst dişlerimin orta hattı sağa kaymış görünüyor. Doktoruma defalarca sormama rağman bana tom cuise nin bile orta hattı kamıştır diye bir cevap verdi şlimdi tellerimin çıkmasına nerdeyse bir ay var hem bir ana önce çıkmasını istiyorum hemde bu kadar eziyete katlanmışken dişlerimin hepsinin mükemmel olmasını da istemiyor değilim. Acaba doktoruma bu rahatsızlığımı daha iyi anlayabilmesi iin nasıl anlatabilirim ve orta hattımı da düzeltmesini istersem(Keza çok ciddi bir kayma durumu yok ama beni çok rahatsız ediyor) ne kadar daha tellerimle yaşamak zorunda kalırım acaba? Bu konu hakkında deneyimleri olan ve bilgili arkadaşlar beni de aydınlatırlarsa çok sevinirim. Şimdiden teşekkürler...:):lepi:
Onu doktorunun ayarlaması erek bence o kadar zamanın gitti en mükemmelinini yapmaya çalışmalı tam ortalamalı bir şekilde, Benim doktorumda orta hizası kaymsın deyip duruyor bakalım ben diyorum o kadardan birşey olmaz diye ama öyle olmaz diyor. Sonucu dediği gibi mükemmel olacak mı merak ediyorum ama daha önümde çok uzun zaman var. sen doktoruna rahatsız olduğunu söyle bence bir çözüm düşünsün ya da sana mı öyle geliyor acaba:?
herkese merhaba bende yaklaşık bir buçuk senedir tel takıyorum. diş tellerim takılmadan önce yirmilik dişimin önündeki azı dişim apse yaptığı ve ben de gereken önemi göstermediğim için çekimli bir şekilde tedaviye başladım neyse sonra yirmilik dişim oraya yaklaştırıldı ve boşluk kapatıldı. Şimdi diş tellerim kasım 15 de çıkacak ama ben baktıkça üst dişlerimin orta hattı sağa kaymış görünüyor. Doktoruma defalarca sormama rağman bana tom cuise nin bile orta hattı kamıştır diye bir cevap verdi şlimdi tellerimin çıkmasına nerdeyse bir ay var hem bir ana önce çıkmasını istiyorum hemde bu kadar eziyete katlanmışken dişlerimin hepsinin mükemmel olmasını da istemiyor değilim. Acaba doktoruma bu rahatsızlığımı daha iyi anlayabilmesi iin nasıl anlatabilirim ve orta hattımı da düzeltmesini istersem(Keza çok ciddi bir kayma durumu yok ama beni çok rahatsız ediyor) ne kadar daha tellerimle yaşamak zorunda kalırım acaba? Bu konu hakkında deneyimleri olan ve bilgili arkadaşlar beni de aydınlatırlarsa çok sevinirim. Şimdiden teşekkürler...:):lepi:
cnm sen geçen gün kontrolünde sordun mu tahmini ne kadar sürcek diye:) aslında bana kalırsa hiç sorma uzunca bir sure sonra benim gibi ay sayarsın.benim mesela 7 ay oldu kaldı geriye 9 ay :1ninca: sayınca tabi vakit geçmiyor
iRem_ ; fotoğrafta sağdaki boşluk nedir canım, diş mi çekildi oradan?
canım bak dediğim gibi sana kolay olucakmış demek ki.o verdikleri damaklık çenenin düşmemesi için şeffaf sabitleyici.hem dikişleri de hissetmemiş oluyorsun onun sayesinde.sadece yemek yerken çıkıyorsun.ben yemek yerken de çıkarmıyordum o damaklığı dilim dikişlere değdiğinde içim bi tuhaf oluyordu.daha sonra eski bir diş fırçasıyla temizliyordum.çok fazla gülmediğin sürece sorun yok
klava:YAA DAMAK NEDEN YARILIYOR? Benimde çenemin küçük olduğunu söylediler ama hiç birşey yapmadılar
Umarım sallamasyona uğramıyorumdur :1no2:
Benim süt disim dökülmemisti onu cektirdim simdi damagım yarılcak disim suanda gömük yani damagımın icinde. O yüzden canım
Anladım, ya ne bileyim sanki birşeyler eksik gibi böyle basit bilmiyordum gittim tel takıldı ayda 1 gibidiyorum ya da 1,5 ayda bir bakıyor geri gönderiyor bu kadarcık yani. bende daha ne bekliyorsam :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?