Tedavi bitince dişlerin törpülendigini bilmiyordum benimde köpek dişlerim çok sivri benimkini de törpülerler heralde zemuszemus
Bide haftada 1 gidiyorum demissin tedavin bitmek üzere diye mi bu kadar sık gidiyosun? Cünkü normalde ayda 1 oluyor
benm köpek dişlerimde sivri ama ben törpülettrmedm.zaten bütün dişlerim irice asalında hepsi farklı boyutlarda törpülettrsem baya bi kısalırdı heralde:))
benim diğer dişlerim çok iri olmadığı için köpekdişlerim bayağı uzun ve sivri görünüyor.. sanırımo yüzdengerek duydu...
Mesajı ilk okuduğumda bir an 2008in 13 nisanı olarak düşündümsırnaşık şey o 10 ayı 1 sene olarak düşün dişlerde sorun kalmasa bile o büyük günü bir süre erteleyebiliyorlarmış:1rolleyes:13 nisandan beri telliyim tedavim surem 16 ay dendi ama kaldı geriye 10 ay cok sabırsızmışım onu oğrendim
birsor bakalım dişçine törpülemeyi ; ne diyecek ...
ben haftada 1 ya da en geç 10 günde bir gidiyorum...sık gidiyorum çünkü tek dişimde sorun vardı ben başlarken... gömük bir köpek dişim vardı... onun için altlarda diğer dişlerde yamuldu... kontrollü gitmek istiyor dişçim... mesela çevirmeye çalışıyoruz ama o mesafe çok dar ... kapanırsa eğer dişin dönmesini sağlamak çok zor olacak... o yüzden sürekli takipte... yaşda 28 olunca ben de 10günü geçince rahatsız oluyorum... kaydirigubbakcemile3
zaten kimi zaman sadece bakıyor ... evime çok yakın o yüzden sorun da olmuyor..
lastikleri filan değiştirmiyor...
üstlerle ilgili şu an birşey yapmıyoruz...
yani tedavim bitmeye yakın da değil ... altın daha işi var ...:çok üzgünüm:
canım ilk başta bana da söylemeyi unutmuş kadın... ben de burda okuyup sormuştum...
evet dedi nasıl unuttum... oral b nin özel diş fırçaları var... biri normal diş fırçası gibi ama diş yüzeyine tuttuğunda braketlere gelen kısımdaki kıllar daha kısa... böylelikle braketlerin olmadığı diş yüzeyini daha rahat temizleyebiliyorsun...
bir de ince fırçalar var... braketlerin arasını temizleyebilmen için... yukarı aşağı hareketlerle kullanıyorsun onu da...
bence temin etmelisin o fırçalardan...
benm köpek dişlerimde sivri ama ben törpülettrmedm.zaten bütün dişlerim irice asalında hepsi farklı boyutlarda törpülettrsem baya bi kısalırdı heralde:))
benim diğer dişlerim çok iri olmadığı için köpekdişlerim bayağı uzun ve sivri görünüyor.. sanırımo yüzdengerek duydu...
benim de köpek dişim ucu sivri 4 gündür altdudağımın içinde beyaz nokta yara çıktı....
geçmiyor çok acıyor köpek dişim uyurken kesiyor herhalde
bugün artık eşim dr.mu aradı demiş...dişlerim hafif arkaya doğru giitiği için
alt dudağıma değdiği için yapıyormuş...önceden önde olunca değmiyorlardı tabi....
ilaç söylemiş dr. onu kullanıcam..arada olurmuş öyle...
zaten tedavi bitince o çıkıntıları ağzımın simetriğine göre düzelticekmiş....
ama daha 3 ay oldu tedaviye başlayalı daha çok var.....
Simdiden sormıyım ya daha erken daha tedavimin bitmesine cook var sonlara dogru sorarım artık :)
Ya bende gecen gün oral b'nin arayüz fırcasından aldım dişcimin verdigi kırıldı zaten sürekli yamuluyodu :S ama tutma yeri rahattı oral b yi tutmakta zorlanıyorum tutma yeri yok kapagıda yok kutunun icinde 6 tane vardı. Ya dişci her defasında veriyor mu arayüz fırcası? Benim kırıldıgından almak zorunda kaldım
aft mı çıktı ... off bende de çıkıyor bazen ; braketler de değmiyor mu ...
düşüncesi bile acıtıyor canımı yaaa akannehir
geçmiş olsun canım ; hemen de geçmez ama ... inşallah ilaç çabuk etki eder...
böyle durumlarda ben braketlerin üzerinde sakız yapıştırıyorum hem acıyı hafifliyor hemde braketler yaraya değmediği için yara daha çabuk iyileşiyor:)
ewet canım aft oluyor herhalde ya çok acıyor dün başımı kaldıramadım beze yaptı boğazıma...teşekkür ederim canımaft mı çıktı ... off bende de çıkıyor bazen ; braketler de değmiyor mu ...
düşüncesi bile acıtıyor canımı yaaa akannehir
geçmiş olsun canım ; hemen de geçmez ama ... inşallah ilaç çabuk etki eder...
böyle durumlarda ben braketlerin üzerinde sakız yapıştırıyorum hem acıyı hafifliyor hemde braketler yaraya değmediği için yara daha çabuk iyileşiyor:)
evet kremde işe yarıyor adını doğru yazmışsın küçük böcük.onu kullanırken biraz fazla pratik olmak gerekiyor sanırım ben telin yara yaptığı sürene kadar kuruyor geneldekaydirigubbakcemile3
bu arada destina geçmiş olsun:)
evet kremde işe yarıyor adını doğru yazmışsın küçük böcük.onu kullanırken biraz fazla pratik olmak gerekiyor sanırım ben telin yara yaptığı sürene kadar kuruyor geneldekaydirigubbakcemile3
bu arada destina geçmiş olsun:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?