bana fırçayı bile vermemişti.sorduğumda ihtiyaç duyarsan al demişti.normal diş fırçasıyla fırçalamak yeterli olmayınca eczaneden gidip kendim aldım.2.kutunun da son fırçasını birkaç gün önce kullanmaya başladım.o kırılmadan gidip yeni uç alsam iyi olucak:)
Mesajı ilk okuduğumda bir an 2008in 13 nisanı olarak düşündümsırnaşık şey o 10 ayı 1 sene olarak düşün dişlerde sorun kalmasa bile o büyük günü bir süre erteleyebiliyorlarmış:1rolleyes:
Haftaya kontrolüm var tırsmaya başladım.Son 10 gündür lastikleri bayağı salladım uyuduğum zamanlar dışında başka birşeye dalıp doğru düzgün takmadığım gün bile oldu.Lastikten daha kötü birşey takamaz di mi bu saatten sonra?fisfisfis
Arkadaşlar aranızda diş teli kullanan var mı? Üst dişleriminden bir tanesi ileri doğru çıkık..Özellikle fotoğraflarımda çok belli oluyo,halbuki çok dikkat çeken bişe değil ama beni rahatsız ediyo ve tel taktırmak istiyorum.Beni bu konuda bilgilendirebilirmisiniz..
nasıl anlatsam o kremin kıvamı biraz koyu.hemen tüpten yaranın üstüne koyana kadar çok kısa sürede donuyor.o yüzden onu kullanırken çok pratik olmak gerekiyor:)sağol canım...
anlamadım ben nasıl birşey neden kuruyor...anlamadım...başıma gelince mi anlayacağımkaydirigubbakcemile3
biraz izah etsen canım
ben genelde dişlerimin arasında kalan diş macunlarını temizlemek için kullanıyorum onukaydirigubbakcemile3Ya bencede pek ihtiyac yok ben normal fırcamlada temizleyebiliyorum ama sordum her yemekten sonra mı diye evet dedi ben sürekli kullanmıyorum onuda en az kere kullanıyorum
bana da o yüzden taktı.nasıl olduğunu anlayamadım lastiklerimde gevşek değildi ama dün gece ben lastiklerden birini yutmuşummafoldumben sabah kahvaltı etmeden çıkariyim diye banyoya gittiğimde soldaki lastik yoktu:çok üzgünüm:valla ayları sayıyorum şafak gibi hatta kontrole 3 hafta 2 hafta diye de sayıyorum kafamçokkarıştı kontrol geçince ohh bir ay daha eksildi diyorum kendimi hiç bole saırsız gormemiştim.
O lasitklerden bende takıcam.bir daha ki goruşmemde alt dişlerime de braket takıyoruz mafoldumben sadece ustlerde varken kolaydı ama.ondan sonrada lastikleri kullanmaya başlarım heralde.Sen tam olarak ne için takyorsun cnm lastikleri.benim sanırım ust cenemi alt çene ile hizalamak için takılcak.uzunca bir surede takcağima benziyor o lastikleri:bbo:
merhaba.14 yaşındaki kızımın dişlerinde fazla olmamak kayıdıyla üstüste gelme var.iki ortodontiste gıttık.biri telle çekim olmadan 1,5 senede toparlarız dedi.Çenede kapanmada sorun yok.fakat diğer ortodontist 4.dişlerin (toplam 4 diş) çekılmesi gerektığini soyledı.çunkı sonradan 20 lık dişler cıkınca tekrar çaprasıklık olusurmuş.Şu durumda karasız kaldım gercekten çekım olmadan olabılıyosa bır dıgerı neden çekım olmasını istiyor.ne yapmalıyımm(
lyrecim kedi satın alacaktım tükenmiş.sen mi tükettin :):)
arkadaşlar bende ortodontik tedaviye başlamak istiyorum. sormak istediğim birşeyler var. tel takılmadan önce çürük tedavisi yapıp sonra başlıyolar değil mi? çünkü çürük dişlerim de var. bir de yirmiliklerim çekilecek. bunlar tamamlandıktan sonra başlanıyordur değil mi? yarın doktorla görüşmeye gidicem.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?