Canım benimde bi dişim nokta kadar cürümüs discim disin düzelsin dolgu yaptırırsın onu dedi bendede tel var ama telliykende dolgu oluyo ki yaptırırsın dedi. Senin hangi disin ki belki arkada oldugundan teller cıktıktan sonra demistir? Benim ön disimin bi yanı.
benim altta en arkadakinden bi önceki bide tam braketin hizasında oyüzden riske atmamak lazım tabi de biraz tatlı bişiler yiyince falan hemen ağrımaya başlıo :çok üzgünüm: ama faydası da olmuo deilmesela dikkat ettim de bi tatlıyı yer yemez hemen ağrırsa ona glikoz katmışlar biraz geç ağrırsa gerçek şeker kullanılmış öle anlıyorum :sm_cool:
Aaa öyle mi oluyo bende bugun tatlı yedim dişlerimi calkalarken cok feci agrıdı ama uzun sürmedi gecti glikoz mu katmıs oluyorlar simdi
Bursada yaptırıyorum 2.500 $ yani 3.750 ytl ama baska ilcede yaptırıyorum dolgular vs 5 milyarı gecer.
Mavi41, ben hic duymamıstım vallahi öyle sey mi olurmus
dentistanbulda nasıl fiyatta anlaşamadınız hiç peşin para istemediler ki. Taksitle ödüyorsun hepsini. ister 12 ay ister 10 ay?? Ben ayda 300 ödüyorum
özel muayenehanenelr ödeme konusuda daha hesaplı imiş..benim dr. ödeme sorun değil nasıl öderseniz konuşuruz demişti
arkadaşın dediği gibi onlar 10 aya falan bölüyorlar...keşke bir de özel dr.ları
araştırsaymışsın...
slm kızlar ya benim braketlerimden biri çıktı (en arkada ve altta ) tedavi uzar mı veya başka bi problem olur mu ? bilgisi olan varsa yardım edebilir mi
slm kızlar ya benim braketlerimden biri çıktı (en arkada ve altta ) tedavi uzar mı veya başka bi problem olur mu ? bilgisi olan varsa yardım edebilir mi
Kızlar ya zaten elden taksit diye birşey kalmadı, tabi ki kredi kartına taksit yapıyorlar. Hayırlısı olsun yeni taktıran arkadaşlarım için
arkadaslar mrb sızde torpulumu yaptılarmı bunu nucun yapıyorlar bana dr dıslerını brs torpuleyeceğım daha sonra dedı acaba cok az mılımlık yer acmak ıcınmıdır torpulume yardımcı olursanız sevınırım
bana da dün ilk defa törpüleriz dedi...ama boyunu kısaltmak daha doğrusu köpek dişlerimin sivriliğini azaltmak içinmiş... bilemiyorum senin dişlerin nasıl ama yer açmak için değildir sanırım...
ben ön 2 dişimde tırtık var onları nasıl düzeltebiliriz diye sormuştum... dişçim de köpek dişlerimi soruyorum sandı ; tedavi bitince onları törpüleyeceğim çok sivriler dedi... tırtıklarımı da düzeltiriz dedi ... :lepi:
aslında üst dişlerimin tedavisi bitti ama çıkarmıyor braketleri yaaa... :sinifsinif:
Slm kızlar bişey sormak istiyorum benm üst dişlerime dün tel takıldı doktora sormayı unuttuum normal diş fırçamla fırçalayabilrmym dişlerimi bu konuda bişey söylemedi çünkü.. şimdiden tşkkrler
Tedavi bitince dişlerin törpülendigini bilmiyordum benimde köpek dişlerim çok sivri benimkini de törpülerler heralde zemuszemus
Bide haftada 1 gidiyorum demissin tedavin bitmek üzere diye mi bu kadar sık gidiyosun? Cünkü normalde ayda 1 oluyor
Slm kızlar bişey sormak istiyorum benm üst dişlerime dün tel takıldı doktora sormayı unuttuum normal diş fırçamla fırçalayabilrmym dişlerimi bu konuda bişey söylemedi çünkü.. şimdiden tşkkrler
arkadaşlar bu tel taktırmanın maliyeti ortalama olarak nedir acaba ..bilgilendirirseniz çok mutlu olurum şimdiden teşekkürler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?