Tedavi bitince dişlerin törpülendigini bilmiyordum benimde köpek dişlerim çok sivri benimkini de törpülerler heralde zemuszemus
Bide haftada 1 gidiyorum demissin tedavin bitmek üzere diye mi bu kadar sık gidiyosun? Cünkü normalde ayda 1 oluyor
birsor bakalım dişçine törpülemeyi ; ne diyecek ...
ben haftada 1 ya da en geç 10 günde bir gidiyorum...sık gidiyorum çünkü tek dişimde sorun vardı ben başlarken... gömük bir köpek dişim vardı... onun için altlarda diğer dişlerde yamuldu... kontrollü gitmek istiyor dişçim... mesela çevirmeye çalışıyoruz ama o mesafe çok dar ... kapanırsa eğer dişin dönmesini sağlamak çok zor olacak... o yüzden sürekli takipte... yaşda 28 olunca ben de 10günü geçince rahatsız oluyorum... kaydirigubbakcemile3
zaten kimi zaman sadece bakıyor ... evime çok yakın o yüzden sorun da olmuyor..
lastikleri filan değiştirmiyor...
üstlerle ilgili şu an birşey yapmıyoruz...
yani tedavim bitmeye yakın da değil ... altın daha işi var ...:çok üzgünüm:
Slm kızlar bişey sormak istiyorum benm üst dişlerime dün tel takıldı doktora sormayı unuttuum normal diş fırçamla fırçalayabilrmym dişlerimi bu konuda bişey söylemedi çünkü.. şimdiden tşkkrler
canım ilk başta bana da söylemeyi unutmuş kadın... ben de burda okuyup sormuştum...
evet dedi nasıl unuttum... oral b nin özel diş fırçaları var... biri normal diş fırçası gibi ama diş yüzeyine tuttuğunda braketlere gelen kısımdaki kıllar daha kısa... böylelikle braketlerin olmadığı diş yüzeyini daha rahat temizleyebiliyorsun...
bir de ince fırçalar var... braketlerin arasını temizleyebilmen için... yukarı aşağı hareketlerle kullanıyorsun onu da...
bence temin etmelisin o fırçalardan...