Yaşınız kaç acaba?Ben 20 yaşındayım da.Yaş fazla olunca takılma süresi de mi fazla oluyor?Sizin ne kadar süre kalcakmış?
canım benim yaşım 33 yaşın bir önemi yok
bana dr.um takriben tedavi süresini 15 ay dedi canım...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yaşınız kaç acaba?Ben 20 yaşındayım da.Yaş fazla olunca takılma süresi de mi fazla oluyor?Sizin ne kadar süre kalcakmış?
Ben 1 ay boyunca günde 16 saat takıcam canım :) Kaldı 20 gün ))
arkadaslar cok acil yardım
ya discide calısan tanıdık olan kız normalde 2500 dolara yapılıyor diş telleri demisti
ama asıl disciyle görüstügümde normalde 2500 euroya yapıyoruz ama sen tanıdıksın 2000 euro olsun bak bu indirimi kimseye yapmadık filan dedi bende heralde euroyla dolar arasında pek bi fark yoktur diye düsünüp hesap yapacaktım tam, adam hiç hesap filan yapma istedigin gibi ödersin dedi. hadi hadi takalım dedi takmıs bulundum bende. ama euroyu ögrenince cok pisman oldum (
sizce dolandırıldım mı???
kızlar bende tel taktırıyorum dentıstanbul da yaptırmaya karar verdık 3bın tl fıyatıda metal olanların ama odeme seklınde anlasamadık daha sonra hısar hospıtal e gıttık (ısımlerı yazmamda bısakınca olmas ıns) ıste orda da 3bın tele dedıler ılk bin tl pesın sonra 500 500 verıyorsun odeme seklı daha ıyı buranın bana doktor 1sene 2ay falan taksan yaterlı olacak dedı alt dıslerım baya bozuk benım ust dıslerım de carpık bıras sormak ıstedıgınız baska seyler olursa yardımcı olabılırım
kızlar bende tel taktırıyorum dentıstanbul da yaptırmaya karar verdık 3bın tl fıyatıda metal olanların ama odeme seklınde anlasamadık daha sonra hısar hospıtal e gıttık (ısımlerı yazmamda bısakınca olmas ıns) ıste orda da 3bın tele dedıler ılk bin tl pesın sonra 500 500 verıyorsun odeme seklı daha ıyı buranın bana doktor 1sene 2ay falan taksan yaterlı olacak dedı alt dıslerım baya bozuk benım ust dıslerım de carpık bıras sormak ıstedıgınız baska seyler olursa yardımcı olabılırım
dentistanbulda nasıl fiyatta anlaşamadınız hiç peşin para istemediler ki. Taksitle ödüyorsun hepsini. ister 12 ay ister 10 ay?? Ben ayda 300 ödüyorum
İlk 1 tl pesini de hic duymadım CADIARZU Bende ayda 300 ödüyorum
İlk 1 tl pesini de hic duymadım CADIARZU Bende ayda 300 ödüyorum
sen nerde yaptıdın toplam ne kadar ödüyorsun?
arkadaşlar bende bursada 3.000 tl ye şeffaf braketlerden yaptırdım metal olanlarla süre bakımından hiçbir farkı olmuo hemde daha estetik görünüo..benim 1,5 yıl olacak bidahaki aya çıkıo..ödemelerde kolaylık sağlanıyor dolguları ve diş çekimini diş hastanesinde sewk alarak yaptırdım dewlet bi kısmını fatura aldığınızda karşılıyor sosyal güwenceniz warsa..ama şöyle bi sorun war diş bakımına o kadar özen göstermeme ve diş ipi+ağız gargarası kullanmama rağmen dişlerim aralardan çürümeye başladı.ayrıca çok hassaslardı sıcağa soğuğa karşı we yerlerinden oynadıkları için fırçalarken diş etlerinde kanamalar oluodu ama bi süre sonra geçti..bu çürükleri napıcam bilmiyorum ama boşuna 2 çürüğüm war şuanda telleri çıkartana kadar dolgu da yaptıramıyorum(