• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Diş teli ile ilgili soru, sorun ve deneyimleri paylaşalım

Bayanlar bende tel taktırıcam.. bende 2 sorun var çarpışıklık ve dişler birbirini örtmüo..
4 dişim çekildi 7 ekime randevu aldım ..

Merak ettiğim şeyler var ..
Metal mi yoksa porselen mi tercih etmeliyim..
Her ikisindede renklendirme oluyor mu ?
Mavi41 seninkiler metal mi porselen mi ?

Bayanlar bende tel taktırıcam.. bende 2 sorun var çarpışıklık ve dişler birbirini örtmüo..
4 dişim çekildi 7 ekime randevu aldım ..

Merak ettiğim şeyler var ..
Metal mi yoksa porselen mi tercih etmeliyim..
Her ikisindede renklendirme oluyor mu ?
Mavi41 seninkiler metal mi porselen mi ?

Bence metal sec benimkilerde metal. Porselen ne? Seffaf demek istediysen bakımı cok zormuş hele sigara,kahve kullanıyosan cok iyi bakman gerekiyor dişlerine. Renkli olur mu bilmiyorum ama metalde oluyor.

Mavi41 görmedi heralde mesajı ben söyliyim onunkilerde metal resmini koymustu :)

benim dişlerimde çokkk olmasa da yamukluk var biraz. tel taktırmak istiyorum ama sürekli olanlardan değil de sadece gece takılanlardan istiyorum, mümkün mü böyle birşey kızlar :(

Bence metal sec benimkilerde metal. Porselen ne? Seffaf demek istediysen bakımı cok zormuş hele sigara,kahve kullanıyosan cok iyi bakman gerekiyor dişlerine. Renkli olur mu bilmiyorum ama metalde oluyor.

Mavi41 görmedi heralde mesajı ben söyliyim onunkilerde metal resmini koymustu :)

teşekkür ederim yardımcı olduun için .. seninkiler hangi renk ?

teşekkür ederim yardımcı olduun için .. seninkiler hangi renk ?

Rica ederim.. Benimkiler pembe :)

benmde dün takıldı tellerim arkdaslar konusmamda sorun war biraz bde yan taraftaki tellerde kucuk cengel gbi bi cıkıntı war, herkes de war mı acaba öle bşi yksa bana lastik mi takcaklar ilerde,doktor o konuda bşi sölememişti hc ama.

Evet benimde köpek dişimde var dişcime gidip sorcaktım ama kuzenim eskiden takmıstı ona sormustum öyle oluyormuş :) Hatta dudagıma takıldı konusurken acaba ben mi yaptım dedim ama öyleymiş.

bugün kontrolüm vardı
ilk ayki kontrolümdü.......tel ve lastiklerim değişti.....telimi biraz daha
kalın taktı dr.um.bir de çekilen 4 numaralı dişimin yanında ki küçük köpek dişle azı dişimin arasına lastik taktı tekrar ayriyetten.....çeklien ara boşlağa dişi kaydırmak
ve arayı kapatıp.önlerin arasını açacağız dedi.....
bugün biraz sızın ağrın olur dedi........ama ilk takıldığı günkü kadar olmaz artık dedi
şimdi den hafif kaşınma başladı.....

bugün kontrolüm vardı
ilk ayki kontrolümdü.......tel ve lastiklerim değişti.....telimi biraz daha
kalın taktı dr.um.bir de çekilen 4 numaralı dişimin yanında ki küçük köpek dişle azı dişimin arasına lastik taktı tekrar ayriyetten.....çeklien ara boşlağa dişi kaydırmak
ve arayı kapatıp.önlerin arasını açacağız dedi.....
bugün biraz sızın ağrın olur dedi........ama ilk takıldığı günkü kadar olmaz artık dedi
şimdi den hafif kaşınma başladı.....

Yaşınız kaç acaba?Ben 20 yaşındayım da.Yaş fazla olunca takılma süresi de mi fazla oluyor?Sizin ne kadar süre kalcakmış?

Evet benimde köpek dişimde var dişcime gidip sorcaktım ama kuzenim eskiden takmıstı ona sormustum öyle oluyormuş :) Hatta dudagıma takıldı konusurken acaba ben mi yaptım dedim ama öyleymiş. [/COLOR]
[/QUOTE]

lastik mi takılcakms yani cnm?:( [/QUOTE]

Yoo discim lastik diye bisey demedi :) Köpek disimin üstünde bi cıkıntı var onu soyledim biri sormus öyle mi oluyor diye de.

arkadaşlar ben 23 yaşındayım diş teli taktırmak istiyorum bnm sorunum köpek dişlerim diğer dişlerimde hiç bir bozukluk yok sadece köpek dişlerim biraz önde bu yaştan sonra takılabilir mi acaba???

Her yaşta takılıyormuş arkadaşım.Hatta 50 yaşlarında taktıranlar bile varmış.ınternetten araştırmıştım.
Ben de 20 yaşındayım.Acaba tedavi süresi küçük yaştakilere göre daha mı fazla sürer?Ben de bunu merak ediyorum.

metal braket takarsanız bence hiçbir uzama olmaz.bende 23 yaşindayım 16 ay dedi doktorum.tedavi suresi biraz da sizin problmenizin ne seviye de olduğuna bakar.gidin goruşun doktorlarla boyle evde kara kara düşünmenize gerek yok kafanıza ne tkaılıyor hepsini danışın muayenler için ucret almıyorlar ucreti tedaviyi başlatırsanız alırlar.

Back