sağol canım.inş..
18 ay taktım tellerimi.. evet canım sabitleyici var şu an.. günde 20 saat takıyorum neredeyse..
ben 11 ay taktım
bende aparey takıyorum ama sadece geceleri 6 ay takıcam
sen kaç ay takacaksın cnm ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sağol canım.inş..
18 ay taktım tellerimi.. evet canım sabitleyici var şu an.. günde 20 saat takıyorum neredeyse..
Bayanlar bende tel taktırıcam.. bende 2 sorun var çarpışıklık ve dişler birbirini örtmüo..
4 dişim çekildi 7 ekime randevu aldım ..
Merak ettiğim şeyler var ..
Metal mi yoksa porselen mi tercih etmeliyim..
Her ikisindede renklendirme oluyor mu ?
Mavi41 seninkiler metal mi porselen mi ?
Bence metal sec benimkilerde metal. Porselen ne? Seffaf demek istediysen bakımı cok zormuş hele sigara,kahve kullanıyosan cok iyi bakman gerekiyor dişlerine. Renkli olur mu bilmiyorum ama metalde oluyor.
Mavi41 görmedi heralde mesajı ben söyliyim onunkilerde metal resmini koymustu :)
benim dişlerimde çokkk olmasa da yamukluk var biraz. tel taktırmak istiyorum ama sürekli olanlardan değil de sadece gece takılanlardan istiyorum, mümkün mü böyle birşey kızlar
teşekkür ederim yardımcı olduun için .. seninkiler hangi renk ?
benmde dün takıldı tellerim arkdaslar konusmamda sorun war biraz bde yan taraftaki tellerde kucuk cengel gbi bi cıkıntı war, herkes de war mı acaba öle bşi yksa bana lastik mi takcaklar ilerde,doktor o konuda bşi sölememişti hc ama.
bilgisi olan yok mu kzlar :gitme:
ben 11 ay taktım
bende aparey takıyorum ama sadece geceleri 6 ay takıcam
sen kaç ay takacaksın cnm ?
bugün kontrolüm vardı
ilk ayki kontrolümdü.......tel ve lastiklerim değişti.....telimi biraz daha
kalın taktı dr.um.bir de çekilen 4 numaralı dişimin yanında ki küçük köpek dişle azı dişimin arasına lastik taktı tekrar ayriyetten.....çeklien ara boşlağa dişi kaydırmak
ve arayı kapatıp.önlerin arasını açacağız dedi.....
bugün biraz sızın ağrın olur dedi........ama ilk takıldığı günkü kadar olmaz artık dedi
şimdi den hafif kaşınma başladı.....
[/QUOTE]Evet benimde köpek dişimde var dişcime gidip sorcaktım ama kuzenim eskiden takmıstı ona sormustum öyle oluyormuş :) Hatta dudagıma takıldı konusurken acaba ben mi yaptım dedim ama öyleymiş. [/COLOR]