Diş teli ile ilgili soru, sorun ve deneyimleri paylaşalım

dişlerini nasıl fırçalıyorsunuz yani nasıl fırçayla?

bn byle kullanıorum ama
böylede varmışş
bundan almam lazımmı? ikisini birliktemi kullanmak gerekiyo?

bende sadece üsttekini kullanıyorum.ikisini birlikte kullanmak şart değil hatta üsttekini bile bana ortodontistim ihtiyaç duyarsam almamı söylemişti.önemli olan dişleri doğru fırçalamakmış.diş fırçanızdan dişlerinize uygunsa boşuna almayın:)

Merhaba ben 25 yaşındayım geçen ay taktırdım diş tellerini
porselen diş teli olarak geçiyor şeffaf diğer teller gibi görünmüyor
fiyatı 4,250

Arkadaşlar merhaba; bende dün taktırdım telleri.köpek dişim ile ön dişim arasındaki dişim arkaya doğruydu.gerideydi yani..tek diş için bütün dişlerimin haraket etmesi lazımmış.doktorum bana 9 ay - yada 1 sene kullanmam gerekeceğini söyledi.3-4 ay sonrada alt dişlerime tel takılcakmış şimdilik sadece üstelere taktılar..Doktorum ayrıca metal telden önerdi.porsolen tel ile tedavi süresi bi kaç ay daha uzayabiliyorumuş.bende metal tel takmayı tercih ettim.. ağzımda yara sorunu yok.. yemek de rahat yıyebılıom.ama diş aralarında parçalar cok kalıo muhakkak doktorunuzun öğrettiği şekilde fırcalamamız gerekio..pek kokrtuğum kadarda çıkmadı açıkcası.tek sorun dişlerimin üzerinde tellerın olmasına alısamadım ama doktorum 3-5 gune azında oldugunun farkına bıle warmıcan dedıı..umarım dedıgı gıbı olurrr.. ama 1 sene geçermiii yaww :))

arkadaslar cok acil yardım
ya discide calısan tanıdık olan kız normalde 2500 dolara yapılıyor diş telleri demisti
ama asıl disciyle görüstügümde normalde 2500 euroya yapıyoruz ama sen tanıdıksın 2000 euro olsun bak bu indirimi kimseye yapmadık filan dedi bende heralde euroyla dolar arasında pek bi fark yoktur diye düsünüp hesap yapacaktım tam, adam hiç hesap filan yapma istedigin gibi ödersin dedi. hadi hadi takalım dedi takmıs bulundum bende. ama euroyu ögrenince cok pisman oldum (
sizce dolandırıldım mı???

benim bildiğim ortodontik tedavi dolar üstünden ödeniyor CADIARZU
ama euro da duymustum sanki kafamçokkarıştı
ya ama şimdi 2000 euro = 4 milyar gibi bişe
ama 2500 dolar oda öyle bişe sanırım fisfisfis

ya bende tam analayamadım ama doktorun konuşması çok aceleci geldi bana ısrarcı yani..

2500 dolar 3750tl ediyor bu normaliydi orda calısan kızın dedigi
2000 euro da 4300tl ediyor bu na seffaf yaptırdım ama normali 2500 euro sana o kadar cok inidirim yaptık ki sakın kimseye söyleme filan dedi cocuk kandırır gibi ama kandırdı gercekten
hemde cok aceleye getirdi gercekten ben bayramdan sonra yaptırmayı düsünüyordum

kızlar bende tel taktırıyorum dentıstanbul da yaptırmaya karar verdık 3bın tl fıyatıda metal olanların ama odeme seklınde anlasamadık daha sonra hısar hospıtal e gıttık (ısımlerı yazmamda bısakınca olmas ıns) ıste orda da 3bın tele dedıler ılk bin tl pesın sonra 500 500 verıyorsun odeme seklı daha ıyı buranın bana doktor 1sene 2ay falan taksan yaterlı olacak dedı alt dıslerım baya bozuk benım ust dıslerım de carpık bıras sormak ıstedıgınız baska seyler olursa yardımcı olabılırım

dentistanbulda nasıl fiyatta anlaşamadınız hiç peşin para istemediler ki. Taksitle ödüyorsun hepsini. ister 12 ay ister 10 ay?? Ben ayda 300 ödüyorum

özel muayenehanenelr ödeme konusuda daha hesaplı imiş..benim dr. ödeme sorun değil nasıl öderseniz konuşuruz demişti
arkadaşın dediği gibi onlar 10 aya falan bölüyorlar...keşke bir de özel dr.ları
araştırsaymışsın...

benım yas 24,5 :) bende özel muayanede yaptırdım..3000 tl dedı ama tanıdık wardı 2750 ye ındıler.nakıt fıyatı buymus ama bız bunu taksıtlendırcez kredı kartıyla ıstedıgımız kadar..şefaf teller daha pahalı ama yaklasık 500 tl fark atıo 3500 e falan gelıo oda.. ben metal yaptırdım hem daha uygun hemde tedavı suresı daha kısa..

arkadaşlar bende bursada 3.000 tl ye şeffaf braketlerden yaptırdım metal olanlarla süre bakımından hiçbir farkı olmuo hemde daha estetik görünüo..benim 1,5 yıl olacak bidahaki aya çıkıo..ödemelerde kolaylık sağlanıyor dolguları ve diş çekimini diş hastanesinde sewk alarak yaptırdım dewlet bi kısmını fatura aldığınızda karşılıyor sosyal güwenceniz warsa..ama şöyle bi sorun war diş bakımına o kadar özen göstermeme ve diş ipi+ağız gargarası kullanmama rağmen dişlerim aralardan çürümeye başladı.ayrıca çok hassaslardı sıcağa soğuğa karşı we yerlerinden oynadıkları için fırçalarken diş etlerinde kanamalar oluodu ama bi süre sonra geçti..bu çürükleri napıcam bilmiyorum ama boşuna 2 çürüğüm war şuanda telleri çıkartana kadar dolgu da yaptıramıyorum(

Canım benimde bi dişim nokta kadar cürümüs discim disin düzelsin dolgu yaptırırsın onu dedi bendede tel var ama telliykende dolgu oluyo ki yaptırırsın dedi. Senin hangi disin ki belki arkada oldugundan teller cıktıktan sonra demistir? Benim ön disimin bi yanı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…