Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kızlar yaklaşık takılı durma süresi bozuklukla orantılı mı, birde şunu merak ediyorum tel takılmadan önce çekimler yada diş kaydırmları oluyor ve çok acıtıyor diyorlar :s diş teli kullananlar yardımcı olabilir mi korkuyorum azcık
yaş da etkiliymiş damağımı genişletmek için vidali damaklık kullanmıştım. vidayı birkaç çevirişimizin ardından hemen düşüyordu.onla gerektiği kadar yeri açamayınca dar olan bölgedeki sağlam dişi çektirmek zorunda kalmıştım.Diş kayması ne? Bende olmadı ama diş cektirdim 4 tane bide 1 tane süt dişi ama onun yerine cıkcak damagımı yardırınca.
Hangi renk güzel duruyo :lepi:
ben mor ve mavi hastası olduğumdan mor yaptırmıştım çok ta güzel durmuştu ama senin zevkini bilemem :icecream: ama çok cart renkler çok dikkat çekiyo
kafamçokkarıştı
damaklı nasıl oluyor ??
Diş kayması ne? Bende olmadı ama diş cektirdim 4 tane bide 1 tane süt dişi ama onun yerine cıkcak damagımı yardırınca.
yaş da etkiliymiş damağımı genişletmek için vidali damaklık kullanmıştım. vidayı birkaç çevirişimizin ardından hemen düşüyordu.onla gerektiği kadar yeri açamayınca dar olan bölgedeki sağlam dişi çektirmek zorunda kalmıştım.
diş çekimlerinin çok acıdığı falan da yok korktukları için öyle söylemişlerdir.çevremdekilerin bütün itirazlarına rağmen tek başıma gidip diş çektirmiştim.bir diş çekimine bile tek başıma gidemiceksem ilerde kanal tedavisi vs dediklerinde hiçbirşey yapamam o zaman diyerek.etrafındakilerin söylediklerine hiç kulak asma düşünmede nasıl olcak diye öyle olunca boşuna gerilip stres yaparsın.bana da sen delimisin tam sınava girceksin bu yıl millet kafasını duvardan duvara vuruyormuş diş ağrısından dediler çok ağrı çektiğim günlerin sayısı 10 günü bile bulmamıştır..
bilmiyorum ki canım daha 1 hafta oldu bu lastikleri takalı o yüzden kafamda soru işaretleri var.benim dişleri de ağzın tam kapanması için üst üste getirmeye çalışıyoruz sanırım.daha önce de hiç bu tip lastik kullanmamıştım.tele sarmıştı lastiği o zamanlar benim hiçbirşeye müdahale etmeme gerek kalmıyordu.günde 1 değiştiriyorum.bir tek su içerken lastikleri çıkarmıyorum diyebilirim meyve yediğimde bile dişlerimi fırçalayıp öyle takıyorum:)
Arkadaşlar ben Tellerimi taktıralı yaklaşık 1,5 ay oldu ama dişlerimde gerçekten büyük değişme var şimdidenn ön dişlerm çarpıktı, artık eskisi kadar çarpık değiller düzleşti gbi birşey Üst köpek dişlerim (ikiside) biraz üsttelerdi, şimdi dişetim dümdüz gidiyor yani inmişler aşağı ve üstteki tüm dişlerim üst üsteydi, yani aşağıdan ağzıma bakıldığında V şeklindeydi şimdi o U oldu hihoyyyt tabiki tamamen düzelmiş değiller daha 1 yılım var,en azından doktor daha telleri takmadan önce 'tellerin 1 yıl kalır ' demişti. Kontrolde de sormayı unuttum ne kadar süre kalırlar diye
Sizce ne kadar süre kalır bu teller.?
bu arada bazı arkadaşlar korktuklarını söylemiş.. hiç korkmayın ya, ben tellerimi çok seviyorum
sorusu olan varsa özelden yazabilir sürekli internete giremiyorum çünkü bakmaya forsatım olmayabilir
Merhaba kızlar benimde diş teli ile ilgili sormak istediklerim var...
Cevaplarsanız sevinirim...
Benim üstteki iki ön dişimde sorunum yanı aslında çevremdekilere göre öyle abartılcak birşey değil ama ben sinir oluyorum çünkü bir tanesi diğerinin üstünde bir kaç milim...
Neyse sormak istediğim bi kaç şey var...
sadece üstteki dişlere tel takıyorlar mı?
Aşağı yukarı ücreti ne kadar?
Ve şeffaf tellerde çok belli oluyor mu?
Ve yine en az ne kadar süre dişte kalması gerekiyor telin?
Cevaplarsanız sevinirim dediğim gibi benim aslında okadar çok sorunum yok yani dişlerimle..
geçmiş olsun.. darısı bizim başımıza kaydirigubbakcemile2
sen telleri ne kadar süre taktın canım? bir de aparat dediğin sabitleyici mi?