Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Dış görünüşümle asla barışamıyorum
- Konu Sahibi m1y1v
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- 30 yaş üstü bekar olmak çirkin olmak
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 25 Ekim 2015
- 19.369
- 99.150
- 598
- 40
- 23 Aralık 2018
- 4.833
- 12.043
- 138
Yaşadığım hayal kırıklıkları reddedilmeler dış görünüşümden nefret ediyorum. Hiç sevilmedim biri tarafından buda etken tabi. Kısacası var mı benim gibi?
Insanin sansi olacak. Dis gorunus falan hikaye.
- 3 Mart 2017
- 1.470
- 3.487
- 133
- 28
- 20 Eylül 2020
- 4.029
- 4.400
- 83
Belki karşı tarafda sikinti vardir :)Reddedılmelerın dıs gorunusunle ılgısı oldugunu nerden biliyorsun? Belkı muhabbetinde sıkıntı vardır?
- 25 Ekim 2015
- 19.369
- 99.150
- 598
- 40
Yani dı mı.Belki karşı tarafda sikinti vardir :)
Neden illa kendi dıs gorunusu sorun anlamadım, cevapta vermedi :)
- 24 Haziran 2016
- 7.239
- 26.184
- 548
- 23 Temmuz 2014
- 3.837
- 16.913
- 408
- 32
Koyduğunuz etiketler bile 30 yaş üstü bekar olmak, çirkin olmakken kendinizle nasıl barışabilmeyi umuyorsunuz?
Siz bile kendinizi sevmezken başkaları neden sevsin? Siz kendinizi çirkin ilan etmişken hayır sen dünyanın en güzel kadınısın diyecek bir erkek bekliyorsanız zor. Keşke olsa ama zor.
Her şey yaydığımız enerjiyle alakalı. Siz bir ortama girdiğinizde öyle bir enerji yayarsınız ki herkes dönüp bakar.
Reddedilmeye gelince herkes reddediliyor herkes aldatılıyor. Oturup dünyaya küsmeyin
Siz bile kendinizi sevmezken başkaları neden sevsin? Siz kendinizi çirkin ilan etmişken hayır sen dünyanın en güzel kadınısın diyecek bir erkek bekliyorsanız zor. Keşke olsa ama zor.
Her şey yaydığımız enerjiyle alakalı. Siz bir ortama girdiğinizde öyle bir enerji yayarsınız ki herkes dönüp bakar.
Reddedilmeye gelince herkes reddediliyor herkes aldatılıyor. Oturup dünyaya küsmeyin
- 18 Aralık 2018
- 2.503
- 8.736
- 158
- 20 Eylül 2020
- 4.029
- 4.400
- 83
Var bi sikinti ama :) önemli olan insanın kendisini nasil gördüğüdür sanki karşısındakiler çok muhteşem harika. kendine kusur buluyor. artık başkalari için dış görünüşünden rahatsiz olmakta kendisine haksizlik aşmadik mi hala bunlari eskimedi mi :))Yani dı mı.
- 25 Ekim 2015
- 19.369
- 99.150
- 598
- 40
Haklısın:) konu sahıbı keske cevap verse de bu kanıya nerden vardı anlasak bız de.Var bi sikinti ama :) önemli olan insanın kendisini nasil gördüğüdür sanki karşısındakiler çok muhteşem harika. kendine kusur buluyor. artık başkalari için dış görünüşünden rahatsiz olmakta kendisine haksizlik aşmadik mi hala bunlari eskimedi mi :))
Acaba bırı cırkın mı dedi yoksa, bu kendı fikri mi
- 19 Mayıs 2020
- 46.548
- 208.628
- 548
Hesabı kendisiyle bence.Yani dı mı.
- 29 Nisan 2015
- 26.564
- 91.289
- 598
- 25 Ekim 2015
- 19.369
- 99.150
- 598
- 40
Bekliyoruz bakalım ıns cevap verirHesabı kendisiyle bence.
- 3 Mart 2017
- 1.470
- 3.487
- 133
- 28
+1Koyduğunuz etiketler bile 30 yaş üstü bekar olmak, çirkin olmakken kendinizle nasıl barışabilmeyi umuyorsunuz?
Haklısın:) konu sahıbı keske cevap verse de bu kanıya nerden vardı anlasak bız de.
Acaba bırı cırkın mı dedi yoksa, bu kendı fikri mi
Herkes reddediliyor yazmış arkadaşın biri, yahu hadi biri beğenmedi diğerinin tipi değildim ben haystım boyunca hiç beğenilmedim. Ve kg fazlam yok, burnum zaten estetik. Yani yaptırıp da azmedipte kendim de değiştirebileceğim hiçbir şey yok.
İçten güzel bir gülüş butun kusurları kapatırmış
O zaman ben kişnemelim
- 25 Ekim 2015
- 19.369
- 99.150
- 598
- 40
Ne soyleyıp reddettiler mesela seniHerkes reddediliyor yazmış arkadaşın biri, yahu hadi biri beğenmedi diğerinin tipi değildim ben haystım boyunca hiç beğenilmedim. Ve kg fazlam yok, burnum zaten estetik. Yani yaptırıp da azmedipte kendim de değiştirebileceğim hiçbir şey yok.