Dış gebelik

11di 12.8 e çıkmış ben anlamıyorum niye böyle iğnesiz böyle olup değeri düşen var mı gördün mü hiç canım
Canım bi dr randevusu al istersen
Degerin düşük gerçi ama yükselişe geçerse diye bir doktor kontrol etsin bence
feryaahftd soğan kürü mu denemiştin canım sen, senin sıfırlandı galiba değil mi, aynı şekilde iğnesiz sutlaacc da deniyor. Sizin durumlar benziyor sanki

İçtim bikaç gün soğan suyu zaten hep doktorum bakıyor canım. O da anlam veremedi ya değer küçük olunca da bekliyoruz.

İçtim bikaç gün soğan suyu zaten hep doktorum bakıyor canım. O da anlam veremedi ya değer küçük olunca da bekliyoruz.
Gerçekten ne yaşadığımız belli değil. Insallah kurtulup sıfırlanacak canım zaten dr kontrolündesin emin ellerdesin hayırlısıyla geçecek

Pazartesi 8e düştü canım. Bir kaç gün bekleyeceğim yeniden tahlil icin. Kollarım delik deşik oldu artik yer bulamıyorlar
Yaa aynen canım inşallah bir daha ki baktırdığında tamamen düşmüş olur

11di 12.8 e çıkmış ben anlamıyorum niye böyle iğnesiz böyle olup değeri düşen var mı gördün mü hiç canım
Benimki kendi sıfırlandı bir çıkıp bir düşüyordu. Doktorum bekleyelim dedi, sonra kendiliğinden sıfırlandı. Maydonoz suyuda içmiştim o sıralar.

Benimki kendi sıfırlandı bir çıkıp bir düşüyordu. Doktorum bekleyelim dedi, sonra kendiliğinden sıfırlandı. Maydonoz suyuda içmiştim o sıralar.
Yaa ne kadar sürdü çok can sıkıcı ya değer de küçük olunca birşey yapamıyorlar.
İnşallah benimde sıfırlanır artık. Maydanoz suyu nasıl içtin ?
Soğan suyu içiyorum arada bende.

Kaynamış suya koydum, soğuyunca içtim. Benimki 70lerden sıfırlandı 3 4 haftayı bulmuştu, seninkinin de sıfırlanması yakındır, ben sürekli kan vermedim, haftada bazen 10 günde bir vermen yeterli.

Şunu da söyliyim, kendiliğinsen sıfırlanmasını beklemek daha iyi, iğne vurulursan 6 ay korunmak gerekicek ben 2 ay sonra tekrar hamile kaldım.

Şunu da söyliyim, kendiliğinsen sıfırlanmasını beklemek daha iyi, iğne vurulursan 6 ay korunmak gerekicek ben 2 ay sonra tekrar hamile kaldım.
Evet o nedenle iğne ya da kürtaj istemiyorum daha önce yaşadım değer çok küçük hem değmez diyorum yani bugün yaptım bakalım düşer inşallah teşekkür ederim
Sağlıkla tamamlayın

Evet o nedenle iğne ya da kürtaj istemiyorum daha önce yaşadım değer çok küçük hem değmez diyorum yani bugün yaptım bakalım düşer inşallah teşekkür ederim
Sağlıkla tamamlayın
Çok teşekkür ederim geçmiş olsun

Hadi ya. Üzüldüm canım. Eğer artış devam ederse iğneye yönlendirir doktorun diye düşünüyorum. Görüştün mü doktorunla?
İğne ya da kürtaj dedi hen iğne yaptırırım herhalde. Nasıl oluyordu sen yakın zamanda oldun açlık tokluk önemli miydi? İğneden sonrakş gün normal yaşantımıza devam ediyorduk demi unuttum

Kürtajla zaten goremeyebilir sutlaacc canım bizim değerler çok düşük olduğu için minicik bir parça var onu da kürtajla alamayabilirler, iğne daha mantıklı bence de.

İğne olacağım gün aç gittim. Çünkü Karaciğer ve böbrek değerleri için kan tahlili alındı. Sonuc 1saatte çıkıyor zaten. Eğer sorun yoksa kiloya göre iğne miligram ayarlanıyor. Kalcadan yapılıyor iğne. Bir çok insan ağrı oldu demiş ama bende olmadı. İğne esnasında yanma oldu o kadar. Sonra 15dk hastanede beklettiler. Sonra serbest.
Bende 2saat sonra hafif bir baş dönmesi ve sersemlik oldu o kadar.
4gun boyunca bol su içtim. Sebze ağırlıklı beslendim. Folik asit ve türevleri içme sakın
Vitamin bile yutma.
İğne sonrası 4 ve 7 günlerde bhcg alıyorlar
4. Günde yükseliş oluyor 7de %15 düşüyor

Bende hiç yan etki olmadı desem yeridir

Tamam canım çok teşekkürler yarın sabah aç gideyim bende o zaman. Senin şimdi kaç değerin sıfırlandı mı?

Tamam canım çok teşekkürler yarın sabah aç gideyim bende o zaman. Senin şimdi kaç değerin sıfırlandı mı?
En son geçtiğimiz pazar 8,20ydi değerim.yarin veya pazar tekrar kan verip baktiracagim. Azar azar iniyor değer. O nedenle acele etmeyeceğim canim. Kollarim delik deşik oldu az ara verdim 1haftada çok yükselmez zaten İğneden sonra düşüşe de geçti diye düşündüm

Dr 5in altını gorene kadar kan vermeye devam dedi bana. Sanırım 5in altinda risk bitiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…