Dış gebelik

Sabır olsun bence gerek kalmicak insallah 2. İğneye şifa olsun tez elden inşallah iyi haberlerini bekliyorum insallah bitsin bu kötü günler
İnşallah canım sağol geçsin bitsin artık
Anladım.
Benim 1500 lerde iğne oldum.
Sonra 3000 kere çıktı.
Yavaş indi önce.
Sonra ikinci iğne ile hızlandi geçenlerde sıfırlandı daha.
Senin yüksekmiş. Neyseki sıfırlanmış.
Allah tekrar yaşatmasın.

Cumartesi iğne oldum değerim en son 17.7 ydi bugün 16 olmuş düşüyordur umarım

sutlaacc iğnenin 4. Ve 7.gunu beta değerine bakılacak.

Ama senin değerin zaten çok çok düşük.

Hemen iğne diye düşünme.

Doktorunla beraber karar ver.

sutlaacc iğnenin 4. Ve 7.gunu beta değerine bakılacak.

Ama senin değerin zaten çok çok düşük.

Hemen iğne diye düşünme.

Doktorunla beraber karar ver.
Canım benim değerim 17ydi zaten iğne oldum tek doz. 2 gün sonra 16 ya düştü bir daha vermedim kan daha bugün 1 hafta oluyor tam

Canım benim değerim 17ydi zaten iğne oldum tek doz. 2 gün sonra 16 ya düştü bir daha vermedim kan daha bugün 1 hafta oluyor tam
Anladım.
Ama on yedi de çok düşük kalıyor bizim değerlerin yanında.

ASM lerde bakıyor sen soyle mtx iğne oldum de.
Hemşireler bile yardımcı oluyor beta bakıyorlar

Anladım.
Ama on yedi de çok düşük kalıyor bizim değerlerin yanında.

ASM lerde bakıyor sen soyle mtx iğne oldum de.
Hemşireler bile yardımcı oluyor beta bakıyorlar
Evet öyle yapçam pazartesi gidicem canım bakalım çok küçük ama yapıştı kaldı diğer adetle mi atılacak acaba

Evet öyle yapçam pazartesi gidicem canım bakalım çok küçük ama yapıştı kaldı diğer adetle mi atılacak acaba
Tüpünde odak var mı senin?
Tamamen bitmesi 40 günü buluyor.
Ben de öyle oldu.
Ama işte karşılaştırma yapamıyorum benim değerim yüksekti sana göre.

Tüpünde odak var mı senin?
Tamamen bitmesi 40 günü buluyor.
Ben de öyle oldu.
Ama işte karşılaştırma yapamıyorum benim değerim yüksekti sana göre.
Evet kıyaslama yapamıyorum bende hem dış hem kimyasal yaşadım bu hepsinden farklı

feryaahftd Bennu40 sudem34 Eki Görüntüle 3082098 2. İğne gerekecek herhalde bir hafta oldu hala silik çıkıyor
Canım zor düşüyor değer. Haftada bir baktırıyordum ben. En son 6 gördük 2hafta once. Artık bakmaya gerek yok dedi dr. Ama belki son bi kez daha hafta içi giderim.
Igneden 10 gun sonra kanamam başlamıştı. O beni çok yordu. 12gun sürdü. Bitti nihayet ve su an karnımda bir rahatsızlık hissi de kalmadı.
20gun kendine zaman tanı. Araliklarla bhcg baktır canım bu test kitine çok güvenme bhcg daha önemli

Haklısın canım. Şimdi sağlık ocağına geldim. Haftada bir baktırırırm inşallah düşer. Sen kaç değerle iğne olmuştun? Kanama olsa belki rahatlarım atarım kalanları diyorum ama henüz başlamadı benim kanama.

Kizlar günaydın mayis dokuzda kürtaj olmustum hala adet olmadım sizde durumlar nasıl kanda sifiri üç hafta önce gormustum

29ile iğne oldum canım. 5gün sonra değerim 16ya düştü yanlış hatırlamıyorsam. O değerin ölçüldüğü günden 5gün sonra aşırı kanama olunca tekrar değere bakıldı 13olmustu. 13ten sonraki hafta 8 ondan da 1hafta sonra 6. Dr yeter dedi 2haftadır baktırmıyorum.

Son düzenleme:
Kizlar günaydın mayis dokuzda kürtaj olmustum hala adet olmadım sizde durumlar nasıl kanda sifiri üç hafta önce gormustum
Daha önce düşüğüm de olduğu için buna da yanıt verebilirim :)
Kürtaj günü ilk adet günü sayılıyor.
Sonraki adet 40gunu bulabiliyor.
Bence 1hafta daha bekleyip bir dr a görün canım.

Tamam canım. Benim hala belli olmadı sağlık ocağına verdim ya bakalım inşallah düşer

Daha önce düşüğüm de olduğu için buna da yanıt verebilirim :)
Kürtaj günü ilk adet günü sayılıyor.
Sonraki adet 40gunu bulabiliyor.
Bence 1hafta daha bekleyip bir dr a görün canım.
Teşekkür ederim canim bugün evde bı test yapayım dedim böyle çıktı ilk defa boyletest aldım valla ben anlamadım

Eklentiler

• IMG_20220613_184110.webp
    9 KB · Görüntüleme: 30
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…