Hmm epey uzun sürüyor düşüş demek. Düşüşe kadar devamlı bhcg istenecek sanırım. Düştüğü gibi adet oldun mu pekiOzaman olmuştum canım hep artış olmuştu azar azar 24-36 falandı kürtajdan sonra düşmedi 100 falan oldu sonra iğne oldum 20 güne falan düşmüştü
Canım hiç korkma, günlük rutinin olsun. çay kahve hazırlama rutini gibi ölçümünü yaptır. Belki boşuna endişe ediyorsundur düşmüştür değer :)En aslında sabah gitmem lazım ama Korkuyorum ya düşmediyse DİE salı mı gitsem DİE düşünüyorum artık kollarım mos mor ama erken gitsem yükseldiyse ona göre tedavi olurum die de düşünüyorum çok yoruldum bi diyorum bırak 1 ay hiç düşünme artık çok usandım Allah bu çektiklerimizin karşılığını misli ile versin hayırlı evlat ile insallah
6temmuz da iğneyi olmuşum 15 ağustosta adet olmuşum ara ara beta baktırmıştımHmm epey uzun sürüyor düşüş demek. Düşüşe kadar devamlı bhcg istenecek sanırım. Düştüğü gibi adet oldun mu peki
Canım bence düşüyor gibi. Ama test vermeye devam et 0 olana kadar mutlaka. Yükseliş olursa doktorla görüşürsün. 2günde bir olsan yeterli canım her gün yıpratıcı olursa.Dün. 28 di bugün 21.7 düşüyor mu acabaBennu40
Damar kalmadı zaten delik deşik çarşamba bir daha vereceğim umarım düşer tamamenCanım bence düşüyor gibi. Ama test vermeye devam et 0 olana kadar mutlaka. Yükseliş olursa doktorla görüşürsün. 2günde bir olsan yeterli canım her gün yıpratıcı olursa.
Gözün aydın çok şükür benimde sifirlandiMerhaba kızlar benim çok şükür bugün 5 çıktıhaftaya bi daha gitcem çok mutlu oldum darısı size
Ay çok şükür insallah tamamen sıfırlandıgını bende görür ve kurtulurumGözün aydın çok şükür benimde sifirlandi
Coook sevindim canım gözün aydınMerhaba kızlar benim çok şükür bugün 5 çıktıhaftaya bi daha gitcem çok mutlu oldum darısı size
İnşallah canim dualarim hep sizinle.Ay çok şükür insallah tamamen sıfırlandıgını bende görür ve kurtulurum
Canım benimde çarşamba 13 e düştü. Kahverengi devam ediyor lekelenme . Umarım sıfırlanıyordur artık.Dün değerim 13e düştü. Yine kahverengi lekelenmeler başladı
Normal mi bilmiyorum ama forumda bir kaç yerde değer 0 olana kadar kahverengi lekelenme yaşayan olmuş.
Bendeki son durum bu. Sizler ne durumdasınız kızlar?
Ilayburak2 sıfırlandı
feryaahftd en son 5
sutlaacc sen ne durumdasın canim
Coook sevindim canım gözün aydın simdidenCanım benimde çarşamba 13 e düştü. Kahverengi devam ediyor lekelenme . Umarım sıfırlanıyordur artık.
Sağol canım seninde gözün aydınCoook sevindim canım gözün aydın simdiden
Coook sevindim canım gözün aydın simdiden
Beta sıfırlanınca bir daha kanama mı gelecek acaba benim bayağı adet gibi olmıştı ama sanki yine gelecek gibiCoook sevindim canım gözün aydın simdiden
Ben de bunu merak ediyorum. Bende adet gibi değil şu an kahverengi lekelenmeler oluyor o kadar. Forumda 40gun sonra ilk regl olunuyor demişler ama kişiden kişiye değişiyor galibaBeta sıfırlanınca bir daha kanama mı gelecek acaba benim bayağı adet gibi olmıştı ama sanki yine gelecek gibi
Ya ben test yaptım yine koyu çıktı yine arttı galiba artık iğne mi yapar doktor bilmiyorum gidicemBen de bunu merak ediyorum. Bende adet gibi değil şu an kahverengi lekelenmeler oluyor o kadar. Forumda 40gun sonra ilk regl olunuyor demişler ama kişiden kişiye değişiyor galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?