Aynen gidiyorum canım niye düşüp artar bilmiyorum kiHadi yaa. Git bakalım canim dr da değerlerine bir baksın
Hadi yaa. Git bakalım canim dr da değerlerine bir baksın
İğneye gerek kalmaz inşallah soğan suyu yapıyorum bikaç gündür temizlenir inşallah iyice.Canım düşüş 2-6 hafta içinde oluyormuş. malesef artış hızlı iken düşüş yavaş oluyor. ama 11 çok iyi bence ya
İğne de olmadan bence çok iyi
Insallah canım ya, igneye gerek kalmayacak gibi insallah görünen o :)İğneye gerek kalmaz inşallah soğan suyu yapıyorum bikaç gündür temizlenir inşallah iyice.
5 gün adet gibi oldu. Şimdi ara ara kahve geliyor hala değişik bir şey yaşıyoruz valla. Sen iğneyi ne zaman oldun?Insallah canım ya, igneye gerek kalmayacak gibi insallah görünen o :)
kanaman oluyor mu peki hala. Ben kanamadan bıktım gercekten
Tam 10gun önce iğne yaptılar, 7gun sonra kahverengi kanama lekelenmeler başladı. 3gundur devam ediyor5 gün adet gibi oldu. Şimdi ara ara kahve geliyor hala değişik bir şey yaşıyoruz valla. Sen iğneyi ne zaman oldun?
İğneden 20 gün sonra falan sıfırlanmıştı benim değerimTam 10gun önce iğne yaptılar, 7gun sonra kahverengi kanama lekelenmeler başladı. 3gundur devam ediyor
Bende kanama çok arttı bugün. Regl gibi ama rengi açıldıİğneden 20 gün sonra falan sıfırlanmıştı benim değerim
Senin artık için temizleniyor canım sürer o birazBende kanama çok arttı bugün. Regl gibi ama rengi açıldı
Ya her gün ayrı bir gerginlik artık çöktüm psikolojik olarak
Sen iğne olmuşmuydun canım değerin düştü müAy çok şükür insallah tamamen sıfırlandıgını bende görür ve kurtulurum
bhcg 8e düşmüş dediğinin gibi atıyorum demek ki,sağol canım.Senin artık için temizleniyor canım sürer o biraz
Bende bugün vericem umarım düşerbhcg 8e düşmüş dediğinin gibi atıyorum demek ki,sağol canım.
Geçmiş olsun öncelikle. Yerleşme kanaması 10gun sürmez diye biliyorum canım ama zaten lekelenmeler varsa doktora görünmen iyi olur. Eğer hamileysen progestan verir doktor boylelikle düşük riskini engeller. Düşük oluyorsa kontrol altnda olursun. Allah korusun dış gebelik gibi riskli bir durum varsa da erkenden teşhis edilmiş ve ameliyattan kurtulmuş olursun.Merhabalar kızlar, yumurtlama dönemi takibi yapıp ilişki yaşamıştık ama çatlama günümde kafa travması yaşadığım için tomografi çektirmek zorunda kaldım. Göğüslerde şişlik kasık ağrıması halsizlik ve bugün hafif mide bulantısı yaşıyorum. ancak sizin yorumlarınızı okuduğumda 10 gündür kahverengi lekelenme yaşıyorum hatta pıhtı şeklinde geliyor reglim 2 gün gecikti test yaptım hafif silik çıkıyor doktora gidemedim acaba benimki yerleşme kanaması mı yoksa kimyasal gebelik mi
Bence düşmüştür canım. Haber ver mutlaka:)Bende bugün vericem umarım düşer
2 gün daha bekleyip sonrasında doktora gideceğim bakalım ne diyecek. Belki regl olacağım ama sökülemiyordur, düşük yapıyorsam bunu bilmekte istemiyorum keşke bu defa olsaydı diyorum ama her şeyi o düşmeye bağlıyorum artıkGeçmiş olsun öncelikle. Yerleşme kanaması 10gun sürmez diye biliyorum canım ama zaten lekelenmeler varsa doktora görünmen iyi olur. Eğer hamileysen progestan verir doktor boylelikle düşük riskini engeller. Düşük oluyorsa kontrol altnda olursun. Allah korusun dış gebelik gibi riskli bir durum varsa da erkenden teşhis edilmiş ve ameliyattan kurtulmuş olursun.
Tomografi çekildiği için kendini suçlama canım her şerde hayır var.
Hayırlı güzel haberlerini bekliyoruz.
Seni çok iyi anlıyoruz canım, bu dönem duygular da çok yoğun yaşanıyor. Senin elinden bir şey gelmez, düşmeyi de sen istemedin.2 gün daha bekleyip sonrasında doktora gideceğim bakalım ne diyecek. Belki regl olacağım ama sökülemiyordur, düşük yapıyorsam bunu bilmekte istemiyorum keşke bu defa olsaydı diyorum ama her şeyi o düşmeye bağlıyorum artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?