Dış gebelik ihtimalini sadece keseyi rahimde görünce eleyebilirsiniz. Daha sora bos gebelik suphesi baslar bebek görünce de bos gebelik ihtimali de ortadan kalkar canim.Merhabalar dış gebelik olsa dahi iki cizgi oluyor mu test de? Ve kan verdiginizde degeri nekadar olmasi lazim ki dış gebelik olmadığını anlayalim
Peki kac haftalik olmak gerekiyor bebegi kesenin icinde görebilmek icin?Dış gebelik ihtimalini sadece keseyi rahimde görünce eleyebilirsiniz. Daha sora bos gebelik suphesi baslar bebek görünce de bos gebelik ihtimali de ortadan kalkar canim.
5 veya 5.5 hafta canim beta degerim 3000 uzerinde olmalı. Sen hamile misin canimPeki kac haftalik olmak gerekiyor bebegi kesenin icinde görebilmek icin?
Tesekkür ederim verdigin bilgiler icin canim, yok malesef degilim ama merak ettim insallah kisa zamanda bende olurum5 veya 5.5 hafta canim beta degerim 3000 uzerinde olmalı. Sen hamile misin canim
İnşallah güzelim allah herkese nasip etsin.Tesekkür ederim verdigin bilgiler icin canim, yok malesef degilim ama merak ettim insallah kisa zamanda bende olurum
Usg baktılar 16da rahim duvarı bile normale dönmüş demişti, ama 5gun sonra 21e cikinca takibe alicaz deyince zaten panik biriyim dağıldım.Benzerini yasadim canım ama seninki kimyasal olabilir dış gebelik olacagini sanmıyorum. Dış gebelikte baya değer yükseliyor belirtileri yasiyosun fakat kese rahimde degil baska yerde görünüyor bu dış gebelik. Kimyasal gebelikte degerin yukseliyor hatta düzenli 2 katina çıkıyor ama kese görünmüyor sonra da degerin düşüyor regl gibi kanamayla gidiyor canim.
İyi günler bana dış gebelik teşhisi kondu ama doktor şüphe dedi 311 den 1364 sonra 4000 e çıktı beta hcg ağrım yok hiçbişey yok sizce yanılma olabilirmi?Peki kac haftalik olmak gerekiyor bebegi kesenin icinde görebilmek icin?
Hiç sanmıyorum doktorlar bu konuda pek yanilmiyorlar bende dış gebelikten şüphelenip yatanlardanim dış gebeliği eledim çünkü rahimde kese gözüktü ama sağlıksız bı gebelik oldu doktorlar ilk başından beri hakliydiİyi günler bana dış gebelik teşhisi kondu ama doktor şüphe dedi 311 den 1364 sonra 4000 e çıktı beta hcg ağrım yok hiçbişey yok sizce yanılma olabilirmi?
Canım yeni bı gebelik olabilir mi acaba bilemedim ilişki olduysa.. durumun ne oldu merak ettimUsg baktılar 16da rahim duvarı bile normale dönmüş demişti, ama 5gun sonra 21e cikinca takibe alicaz deyince zaten panik biriyim dağıldım.
Tesekkurler
Canım rahimde duvarda hiç bir şey yok.Canım yeni bı gebelik olabilir mi acaba bilemedim ilişki olduysa.. durumun ne oldu merak ettim
Allah yardımcın olsun .Canım rahimde duvarda hiç bir şey yok.
Kese yok
Değerlerim de yükselmeye başladı
Dr iğne dedi. Çarşamba günü iğne olacağım
Allah yardımcın olsun değerler çok düşük ya yinede tehlike yaratıyor mıymış ? belki kendi düşerdi bı noktadan sonra ama doktor daha iyi bilir tabiCanım rahimde duvarda hiç bir şey yok.
Kese yok
Belki düşük yaptın içinde parça kaldı o yüzden değerin düşmüyor. Dış gebelik olma ihtimali yok gibi dış gebelikte değerler düzensiz artıyor evet ama bu kadar da düşük kalmıyor. Kimyasal geçirip içinde pıhtı kalmış olabilir doktorunla bir daha konuş derim. Geçmiş olsunCanım rahimde duvarda hiç bir şey yok.
Kese yok
Selamlar canim, bu dediğin çok mantıklı geldi bana daBelki düşük yaptın içinde parça kaldı o yüzden değerin düşmüyor. Dış gebelik olma ihtimali yok gibi dış gebelikte değerler düzensiz artıyor evet ama bu kadar da düşük kalmıyor. Kimyasal geçirip içinde pıhtı kalmış olabilir doktorunla bir daha konuş derim. Geçmiş olsun
Sağol canımAllah yardımcın olsun değerler çok düşük ya yinede tehlike yaratıyor mıymış ? belki kendi düşerdi bı noktadan sonra ama doktor daha iyi bilir tabi
Kisiden kişiye göre değişiyormuş canım bende hiç bir belirti yoktu ne kanama ne ağrı ne sancı tesadüf üzeri kan değerlerine baktirayim die gittimmerhaba kızlar bu dıs gebelık gecırenlerde acaba ne gıbı belırtıler oluyor bel agrısı kuyruk sokumu agrısı kasılarda batma yanma ara ara gıren sancı ozellklede bel agrısı oluyomu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?