• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dış gebelik

Ozaman olmuştum canım hep artış olmuştu azar azar 24-36 falandı kürtajdan sonra düşmedi 100 falan oldu sonra iğne oldum 20 güne falan düşmüştü
Hmm epey uzun sürüyor düşüş demek. Düşüşe kadar devamlı bhcg istenecek sanırım. Düştüğü gibi adet oldun mu peki

En aslında sabah gitmem lazım ama Korkuyorum ya düşmediyse DİE salı mı gitsem DİE düşünüyorum artık kollarım mos mor ama erken gitsem yükseldiyse ona göre tedavi olurum die de düşünüyorum çok yoruldum bi diyorum bırak 1 ay hiç düşünme artık çok usandım Allah bu çektiklerimizin karşılığını misli ile versin hayırlı evlat ile insallah
Canım hiç korkma, günlük rutinin olsun. çay kahve hazırlama rutini gibi ölçümünü yaptır. Belki boşuna endişe ediyorsundur düşmüştür değer :)

Hmm epey uzun sürüyor düşüş demek. Düşüşe kadar devamlı bhcg istenecek sanırım. Düştüğü gibi adet oldun mu peki
6temmuz da iğneyi olmuşum 15 ağustosta adet olmuşum ara ara beta baktırmıştım

Canım bence düşüyor gibi. Ama test vermeye devam et 0 olana kadar mutlaka. Yükseliş olursa doktorla görüşürsün. 2günde bir olsan yeterli canım her gün yıpratıcı olursa.
Damar kalmadı zaten delik deşik çarşamba bir daha vereceğim umarım düşer tamamen 🥰

Kafam okadar karıştı o kadar allak bullak olduki neye inanacagima şaşırdım doktorlarin bir dediği bir dedigini tutmuyor

Dün değerim 13e düştü. Yine kahverengi lekelenmeler başladı
Normal mi bilmiyorum ama forumda bir kaç yerde değer 0 olana kadar kahverengi lekelenme yaşayan olmuş.

Bendeki son durum bu. Sizler ne durumdasınız kızlar?
Ilayburak2 Ilayburak2 sıfırlandı
feryaahftd feryaahftd en son 5
sutlaacc sutlaacc sen ne durumdasın canim

Dün değerim 13e düştü. Yine kahverengi lekelenmeler başladı
Normal mi bilmiyorum ama forumda bir kaç yerde değer 0 olana kadar kahverengi lekelenme yaşayan olmuş.

Bendeki son durum bu. Sizler ne durumdasınız kızlar?
Ilayburak2 Ilayburak2 sıfırlandı
feryaahftd feryaahftd en son 5
sutlaacc sutlaacc sen ne durumdasın canim
Canım benimde çarşamba 13 e düştü. Kahverengi devam ediyor lekelenme . Umarım sıfırlanıyordur artık.

Çok şükür benimde sonucum sıfırlandı patolojiden sonuç bekliyorum aimdi

Beta sıfırlanınca bir daha kanama mı gelecek acaba benim bayağı adet gibi olmıştı ama sanki yine gelecek gibi
Ben de bunu merak ediyorum. Bende adet gibi değil şu an kahverengi lekelenmeler oluyor o kadar. Forumda 40gun sonra ilk regl olunuyor demişler ama kişiden kişiye değişiyor galiba

Ben de bunu merak ediyorum. Bende adet gibi değil şu an kahverengi lekelenmeler oluyor o kadar. Forumda 40gun sonra ilk regl olunuyor demişler ama kişiden kişiye değişiyor galiba
Ya ben test yaptım yine koyu çıktı yine arttı galiba artık iğne mi yapar doktor bilmiyorum gidicem

Back
X