Dış gebelik

Masallah bende 4 dr a gözüktüm gayet iyi dediler o yüzden yapamadılar hormonlarıma baktırdım oda gayet iyi

Çoook geçmiş olsun. Dış gebelikte ilk haberiniz yokken ne gibi şikayetlerle doktora gidip dış gebelik olduğunuzu öğrendiniz?

Gecen cuma vurundum igneyi hic bi agrim olmadi kanamam pazartesiye kadar devam etti ve sonlandi gogus hassassiyetimde pazar sonlandi. Psikolojim hala berbat Rabbim yardimcin olsun tekrarini kimseye yasatmasin

Genel olarak sordum. Bu durumu yaşayanlara
Kanama oldu bende adet gibi. Hamilelik tamamen surprizdi (prolaktin yuksekliginden hamile kalma ihtimalim yoktu )adet gecikmesinden bi hafta sonra nokta kanamalardan sonra idrar testi ve kan testi yaptim. asiri kanama oldu acile gittim dr keseyi gormem lazim pazartesi gel dedi ve ben hafta sonu sehir disinda hastaneye gittim gebeligi sonlandirdilar. Yani belirtiler olmadi kanama disinda canim

Anladım zor bi süreç.
Peki doğum kontrol kullanan birinin dış gebelik geçirme ihtimali var mı

Anladım zor bi süreç.
Peki doğum kontrol kullanan birinin dış gebelik geçirme ihtimali var mı
Orasini bilemem canim ben 3 yil once 1 ay kullandim biraktim ve basima geldi... yani kullanan kullanmayan farketmiyordur bence..
Tek bildigim bi kere dis gebelik yapan biri hic hamile kalmayan birine gore 10 kat daha fazla tekrar dis gebelik yapma ihtimali var...doktora sorman daha iyidir

İnşallahhh bi tanem ya sen yine bol bol dua et bana olur mu
Senin kuş nasıl sayılı haftanız kaldı
İyi Allah'a şükür ama benimde plasenta aşağıda ve doktorum bundan dolayı erken almayı planlıyor.. oğlumda da sezeryan olmuştum araları az diye hem bekletmek istemiyor hemde plasenta çok aşağıda değil ama yinede sıkıntı yaratabilecek gibi o yüzden 39.haftadan önce alacağını söyledi.. Bakalım 15inde gidicez ona göre bi yol çizeriz herhalde 36 hafta olcak gittiğimizde Allahın izniyle.. sende bana dua et sağsalim kurtulalım inşallah kavuşalım kuşlarımıza

Rabbim tek avazda kurtarsın canım benim 36 ıncı haftayı tamamlarsa hiç korkma benim yiğenim enfeksiyonla 35. Hafta doğdu 2600 gr dı küvezde kaldı 2350gr hastaneden çıktı şuan 10,5 aylık maşallah 10 kilodan fazla senin prenseste sağlıcakla gelecek inşallah tüm kalbimle dua ediyorum size

Zeyzeynpp kuzum bugün kü değerim 307 çıktı çok şükür şimdilik iyi devam ediyor
Âmin canım çok sağol inşallah sende sağlıkla alırsın kucağına sabah aklıma geldin ama oğlandan bakamadım çok şükür iyi gidiyor hadi bakalım oldu bu sefer

Âmin canım çok sağol inşallah sende sağlıkla alırsın kucağına sabah aklıma geldin ama oğlandan bakamadım çok şükür iyi gidiyor hadi bakalım oldu bu sefer
İnşallah canım çocuk varken herşey ikinci plan kalıyor demi bide abi olacak yaramaz

Ya sorma canıma okuyor bütün gün ama Allaha şükür çok sevgi dolu bi çocuk kardeşini sevsin korusun kollasın bana yeter elbetteki zorluğu olcak ama sağlık olsun gerisi önemli değil U Ufukta_bebek

Canım çoook sevindim. Rabbim bağışlasın miniği insallah sana. Son durum ne peki ? Şuan değerlerin kaç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…