MasallahBenim bu yedinci hamileliğim kiiki defa hsg çekildim ilkinde de üçüncü ay hamile kaldım ama o zaman pıhtılaşma olduğunu bilmiyorduk düşük yaptım sonra tüm testler yapıldı. Ayrıca dış gebelikten sonra tüpte tıkanıklık olursa hsg ile açılıyor birçok doktor tavsiye etti bize çok şükür ilk ayda şimdilik iyi giden bir sürecimiz var
Peki neden oluyormuş böyle birşey dediler mi?Masallahbende 4 dr a gözüktüm gayet iyi dediler o yüzden yapamadılar hormonlarıma baktırdım oda gayet iyi
Dış gebelik enfeksiyon geçirdim ben ondan olduğunu söyledi dr kimyasalıda normal karşılıyorlar zatenPeki neden oluyormuş böyle birşey dediler mi?
Hayırlısı olsun canım inşallah bundan sonra sağlıklı gebelik yaşarsınDış gebelik enfeksiyon geçirdim ben ondan olduğunu söyledi dr kimyasalıda normal karşılıyorlar zaten
Amiiinnn insallah kimyasalın üstünden 4 ay gecti bakalım nasipHayırlısı olsun canım inşallah bundan sonra sağlıklı gebelik yaşarsın
Çoook geçmiş olsun. Dış gebelikte ilk haberiniz yokken ne gibi şikayetlerle doktora gidip dış gebelik olduğunuzu öğrendiniz?
Eşinin değerlerine batırdın mı canım yada vitamin ilaçları var hem kadın hem erkek için onları kullandınız mıAmiiinnn insallah kimyasalın üstünden 4 ay gecti bakalım nasip
Genel olarak sordum. Bu durumu yaşayanlaraBana mı sormuştunuz ?
Gecen cuma vurundum igneyi hic bi agrim olmadi kanamam pazartesiye kadar devam etti ve sonlandi gogus hassassiyetimde pazar sonlandi. Psikolojim hala berbat Rabbim yardimcin olsun tekrarini kimseye yasatmasinDış gebelik yaşıyorum iğne vuruldum bugün 5. Gün şiddetli ağrılarım olmadı gaz sancısı yaşadım bir tek. Kanamam ara ara lekelenme şeklinde devam ediyor. Göğüs hassasiyetim geçmedi hala hassas. Boy ve kilom oranlandığında 92 mg 2 kalçadan iğne vuruldum. Merak ettiğim bu iğneyi vurulanlar göğüs hassasiyeti yaşamaya devam ettiler mi ilk vuruluşta iğne etkili oldumu Ne kadar beklediniz. 6 hafta 2 gün şuan korkuyorum ne kadar daha bu durum devam edecek piskolojik olarak bittim
Kanama oldu bende adet gibi. Hamilelik tamamen surprizdi (prolaktin yuksekliginden hamile kalma ihtimalim yoktu )adet gecikmesinden bi hafta sonra nokta kanamalardan sonra idrar testi ve kan testi yaptim. asiri kanama oldu acile gittim dr keseyi gormem lazim pazartesi gel dedi ve ben hafta sonu sehir disinda hastaneye gittim gebeligi sonlandirdilar. Yani belirtiler olmadi kanama disinda canimGenel olarak sordum. Bu durumu yaşayanlara
Anladım zor bi süreç.Kanama oldu bende adet gibi. Hamilelik tamamen surprizdi (prolaktin yuksekliginden hamile kalma ihtimalim yoktu )adet gecikmesinden bi hafta sonra nokta kanamalardan sonra idrar testi ve kan testi yaptim. asiri kanama oldu acile gittim dr keseyi gormem lazim pazartesi gel dedi ve ben hafta sonu sehir disinda hastaneye gittim gebeligi sonlandirdilar. Yani belirtiler olmadi kanama disinda canim
Orasini bilemem canim ben 3 yil once 1 ay kullandim biraktim ve basima geldi... yani kullanan kullanmayan farketmiyordur bence..Anladım zor bi süreç.
Peki doğum kontrol kullanan birinin dış gebelik geçirme ihtimali var mı
İyi Allah'a şükür ama benimde plasenta aşağıda ve doktorum bundan dolayı erken almayı planlıyor.. oğlumda da sezeryan olmuştum araları az diye hem bekletmek istemiyor hemde plasenta çok aşağıda değil ama yinede sıkıntı yaratabilecek gibi o yüzden 39.haftadan önce alacağını söyledi.. Bakalım 15inde gidicez ona göre bi yol çizeriz herhalde 36 hafta olcak gittiğimizde Allahın izniyle.. sende bana dua et sağsalim kurtulalım inşallah kavuşalım kuşlarımızaİnşallahhh bi tanem ya sen yine bol bol dua et bana olur mu
Senin kuş nasıl sayılı haftanız kaldı
Rabbim tek avazda kurtarsın canım benim 36 ıncı haftayı tamamlarsa hiç korkma benim yiğenim enfeksiyonla 35. Hafta doğdu 2600 gr dı küvezde kaldı 2350gr hastaneden çıktı şuan 10,5 aylık maşallah 10 kilodan fazlaİyi Allah'a şükür ama benimde plasenta aşağıda ve doktorum bundan dolayı erken almayı planlıyor.. oğlumda da sezeryan olmuştum araları az diye hem bekletmek istemiyor hemde plasenta çok aşağıda değil ama yinede sıkıntı yaratabilecek gibi o yüzden 39.haftadan önce alacağını söyledi.. Bakalım 15inde gidicez ona göre bi yol çizeriz herhalde 36 hafta olcak gittiğimizde Allahın izniyle.. sende bana dua et sağsalim kurtulalım inşallah kavuşalım kuşlarımıza
Âmin canım çok sağol inşallah sende sağlıkla alırsın kucağına
İnşallah canımÂmin canım çok sağol inşallah sende sağlıkla alırsın kucağınasabah aklıma geldin ama oğlandan bakamadım çok şükür iyi gidiyor hadi bakalım oldu bu sefer
Canım çoook sevindim. Rabbim bağışlasın miniği insallah sana. Son durum ne peki ? Şuan değerlerin kaçDeğerim 28 şubatta sıfırlandı 7 martta hsg çekildim sağ tüpümdeki tıkanıklık açıldı genel durum gayet iyi dedi doktorum ve aynı gün adet oldum 31 mayısta idrar testim pozitif çıktı
1 nisanda kanda 31.1
4 nisanda 104 çıktıZeyzeynpp
İnşallahhh bu defa sağlıkla ilerler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?