- 22 Ekim 2017
- 7.788
- 17.122
- 248
- 36
İnşallah canım duam herkesle isteyen bekleyen herkese dua ediyorumAmin İnşallah :) umarım en kısa zaman da sende yaşarsın bu güzel duyguyu dua et bol bolBana doktorum eğer bir kez daha normal yolla gebe kalırsan çok büyük ihtimalle o da dış gebelik olur demişti muayene sırasında keseyi görünce o da şaşırdı mucize olduğunu söyledi. Olmayacak diye bir şey yok sadece her şeyin vakti ve zamanı var... Son olarak sana tavsiyem sakın kafana takma kafandan bebek fikrini çıkardığın an mucize gerçekleşiyor.
İnşallah canım duam herkesle isteyen bekleyen herkese dua ediyorum
Aslında ilk iş kilo vermeyi düşünüyorum canım 10 kilo kadar versem iyi olur. İş bebek borç düşünmekten ( düşüğü ilacı borcu patronu derken) kendimi kaybetmişim önce istifayı bastım şimdi bebek işini rafa kaldırdım borcu da hop kocaya attımazıcık kuaföre gideyim, arkadaşlarımla kahve içeyim, gezeyim demi bunları yapmayalı yıllar oluyor bence hakettim
Yaaa çok sevindimZeyzeynpp canım bugün kü değerim %20 düşük çıktı utanmasam hastanede halay çekecem Cumartesi günü tekrar bakılacak ve muayene olacam inşallah bitecek.
Ahh kuzum çok şükür düşüşü gördüm ne çok korkuyordum günlerdir kabus görüyordum ilk defa rahat uyudum. Dualarınız sayesindeYaaa çok sevindimherşey yoluna girmeye başlıcak Allahın izniyle sen gönlünü ferah tut çok çok sevindim vallahi
Kalbini ferah tut demiştim korkulacak birşey kalmadı Allahın izniyle:) bence bu bir sınavdı inşallah başarıyla geçmişsindir de Rabbim seni o çok istediğin meleğine bi an önce kavuştururAhh kuzum çok şükür düşüşü gördüm ne çok korkuyordum günlerdir kabus görüyordum ilk defa rahat uyudum. Dualarınız sayesinde
Teşekkür ederim canım benim şimdi yeni sonucum geldi 1290 a düşmüş taburcu oluyorumKalbini ferah tut demiştim korkulacak birşey kalmadı Allahın izniyle:) bence bu bir sınavdı inşallah başarıyla geçmişsindir de Rabbim seni o çok istediğin meleğine bi an önce kavuşturur
Hep dualarındasınTeşekkür ederim canım benim şimdi yeni sonucum geldi 1290 a düşmüş taburcu oluyorumbu benim için büyük bir sınav oldu kuzum çok şükür de isyan etmeden kabullenerek atlatmak nasip oluyor inşallah hayırlı bir zaman da meleğimde gelir
Çok geçmiş olsun bende üç aydır tedavi görüyorum. Değerim 2140 lara çıkınca kese görülüp yatış yapıldı bende iki defa iğne vuruldum. 973e düşünce taburcu oldum. Bir hafta sonra 69 çıktı. Değerim en son 16 çıktı doktorum bana da dış gebelikten kurtulduğumu söyledi şuan korkmaya başladımMerhaba arkadaşlar, burda yeniyim 2 aydır dış gebelik ile uğraşıyorum. Degerlerim 544, 625, 250, 369 oldu. 369 dan sonra kürtaj oldum ve 2 hafta aralıklarla iki tane dış gebelik iğnesi oldum. Geçen hafta perşembe günü beta değerim 19 cıktı. Bu hafta pazartesi günü şiddetli karin ağrısı ile hastaneye gittim ve iç kanama geçirdiğimi öğrendim. Degerler hastanede 11 cıktı. Dış gebelik değerleri bu kadar düşmüş iken doktorum dış gebelikten kurtulduğumu herhalde kistin olup patladığını söyledi. Ama ameliyata girince sol tüpümden kanama başlamış ve dış gebelikten dolayı iç kanama geçirdiğimi öğrendim. Bunu aynısını yaşayan var mı 3 gun oldu ameliyat olalı.
Çok geçmiş olsun bende üç aydır tedavi görüyorum. Değerim 2140 lara çıkınca kese görülüp yatış yapıldı bende iki defa iğne vuruldum. 973e düşünce taburcu oldum. Bir hafta sonra 69 çıktı. Değerim en son 16 çıktı doktorum bana da dış gebelikten kurtulduğumu söyledi şuan korkmaya başladımemin misiniz iç kanama olduğuna
Aslında Balcalı Hastanesinde yatarken doktor sıfır olana kadar risk devam eder demişti. Benim ilk iğneden sonra 2549 a çıktı ne korkuydu yarabbim biran önce bitsin evime gideyim diye dualar ettim. Evime geldim ikinci hafta 16 çıkınca kendi doktorum geçti dedi nasıl rahatlamıştımSanada çok geçmiş olsun canım. Degerlerim seninki kadar yükselmedi benim 31 Ocakta degerlerim 50 cıktı doktorum gayet iyi 2 hafta sonra tekrar yapmamı istedi. Ama ben bir hafta sonra yaptım 19 cıktı, ondan 4 gün sonra ic kanama ile acile gittim. Doktorumda orda beta kan değerlerime baktı 11 cıktı. Bana kurtulduğumu söyledi ama dediğim gibi ameliyatta sol tüpün baris kanadığını ve ameliyat etmelerine rağmen hala kanamanın devam ettiği ona göre kan pompası takıldı boru ile dışarı aktı. Biz de çok şaşırdık ama malesef ki degerlerim 11 düşmüş iken iç kanama geçirdim sol tüpüm patlayarak.
Aslında Balcalı Hastanesinde yatarken doktor sıfır olana kadar risk devam eder demişti. Benim ilk iğneden sonra 2549 a çıktı ne korkuydu yarabbim biran önce bitsin evime gideyim diye dualar ettim. Evime geldim ikinci hafta 16 çıkınca kendi doktorum geçti dedi nasıl rahatlamıştımbir sonraki tahlilim Çarşamba günü inşallah bu defa sıfırı görürüm. Rabbim bir daha yaşatmasın hiçbirimize
Peki canım tüpün alındı mı? Yada neden olmuş birşey dediler mi?
Aslında Balcalı Hastanesinde yatarken doktor sıfır olana kadar risk devam eder demişti. Benim ilk iğneden sonra 2549 a çıktı ne korkuydu yarabbim biran önce bitsin evime gideyim diye dualar ettim. Evime geldim ikinci hafta 16 çıkınca kendi doktorum geçti dedi nasıl rahatlamıştımbir sonraki tahlilim Çarşamba günü inşallah bu defa sıfırı görürüm. Rabbim bir daha yaşatmasın hiçbirimize
Peki canım tüpün alındı mı? Yada neden olmuş birşey dediler mi?
Benimki de sinsi sinsi büyüdü değerlerim neredeyse normale yakın arttı ve hiç ağrı olmadı.Doktorum tüpü almamak için elinden geleni yaptı Allah razı olsun alınmadı tüpüm. Her iki tüpümün içine de sıvı göndererek yollarını açtı. Bende hiç gebelik belirtileri olmadı ama geç olmadan da gittim kürtaj oldum iğne vuruldum ama yine de hastanede yatirilmadim hiç. Taki iç kanama geçirene kadar. Allah kimseye yasatmasin bizlere deher sabah korku ile evde uyandım, çok zor. Muaneler ve sancılar en çok beni mahvetti. Yarın 1 hafta olacak ameliyat olalı çarşamba günüde dikişlerim alınacak.
Biz kadınların yaşamadığı birşey var mı acabaNeden olduğunu şahsen onlar bile anlamadı, biz bile anlamadık. Doktorum kist dedi ameliyattan önce ameliyattan sonra dış gebelik olduğunu söyledi neden olduğunu da hiç söylemedi.
Benim değerlerim anormaldi, normal artım olmadı çok şükür sol tüpüm kapalıydı yolları açıldı. Amin herkese Allah sağlıklı huzurlu güzel ömürlü evlatlar nasip etsin.Benimki de sinsi sinsi büyüdü değerlerim neredeyse normale yakın arttı ve hiç ağrı olmadı.
Neyseki tüplerin sağlıklıymış inşallah bundan sonraki gebeliğin sağlıklı olur
Valla bende bilmiyorum, daha 20 yaşındayım. Ölümle burun buruna gelmek berbat bir durum acı çeke çeke. Inşallah bu saaten sonra sağlıklı omurlerimiz olur.Biz kadınların yaşamadığı birşey var mı acaba
Amin. Ben daha tüpün durumunu bilmiyorum sıfırlanınca randevu verecekler rahim filmi çektirecemBenim değerlerim anormaldi, normal artım olmadı çok şükür sol tüpüm kapalıydı yolları açıldı. Amin herkese Allah sağlıklı huzurlu güzel ömürlü evlatlar nasip etsin.
Ay inşallah kuzum ya sen daha küçüksünValla bende bilmiyorum, daha 20 yaşındayım. Ölümle burun buruna gelmek berbat bir durum acı çeke çeke. Inşallah bu saaten sonra sağlıklı omurlerimiz olur.
Zaten planlı değildi gebelik. Yaşta küçük olunca biraz daralttı. Hâlâ bile korkum var ameliyat olmama rağmen vallaAy inşallah kuzum ya sen daha küçüksün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?