• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dış gebelik

Canım çoook sevindim. Rabbim bağışlasın miniği insallah sana. Son durum ne peki ? Şuan değerlerin kaç
Allah razı olsun canım benim 😘
5 Nisan 307 çıktı. Bugün sabahta acildeydik midem çok yandı beta da bakıldı 920 çıktı doktor artışlar gayet güzel çoğul gebelik olabilir dedi geçen kendi doktorum da böyle dedi bu son sonucu henüz doktoruma söylemedim

Ya sorma canıma okuyor bütün gün ama Allaha şükür çok sevgi dolu bi çocuk 🤗 kardeşini sevsin korusun kollasın bana yeter elbetteki zorluğu olcak ama sağlık olsun gerisi önemli değil 💖 U Ufukta_bebek
Öyle kuzum çok şükür ikinci bebişte sağlıkla geliyor 😍 kız kardeş için abi başkadır ya hem arkadaş hem anne baba yarısı 💕

Allah razı olsun canım benim 😘
5 Nisan 307 çıktı. Bugün sabahta acildeydik midem çok yandı beta da bakıldı 920 çıktı doktor artışlar gayet güzel çoğul gebelik olabilir dedi geçen kendi doktorum da böyle dedi bu son sonucu henüz doktoruma söylemedim
Valla çok mutlu oldum. Sabrın sonu selamettir. Bu kadar bekledin Allah sana çift sevinci yaşatacak belkide. :KK36:

Öyle kuzum çok şükür ikinci bebişte sağlıkla geliyor 😍 kız kardeş için abi başkadır ya hem arkadaş hem anne baba yarısı 💕
İnşallah kuzum sağlıkla gelsinler Rabbim acılarını göstermesin 😊 senin hamilelik takvimini yerim kız valla nası seviniyorum gördükçe 😘😘

İnşallah kuzum sağlıkla gelsinler Rabbim acılarını göstermesin 😊 senin hamilelik takvimini yerim kız valla nası seviniyorum gördükçe 😘😘
Canım benim ya çok sağol senin desteğin çok oldu bana 😍 bizim değer bugün de 920 olmuş iki doktorda gayet düzgün artışlar dedi bu değerlere göre sağlıklı dediler dış gebelik yada mol gebelik olabilir mi diye korktum ama çok şükür değerlere göre ihtimal vermediler :dua:perşembeyi beklemeden salı gidecem görmeye dayanamıyorum 😁😁😁

Canım benim ya çok sağol senin desteğin çok oldu bana 😍 bizim değer bugün de 920 olmuş iki doktorda gayet düzgün artışlar dedi bu değerlere göre sağlıklı dediler dış gebelik yada mol gebelik olabilir mi diye korktum ama çok şükür değerlere göre ihtimal vermediler :dua:perşembeyi beklemeden salı gidecem görmeye dayanamıyorum 😁😁😁
Ne demek canım bende zamanında geçtim o yollardan ve nasıl zorlandığımı bir ben bir Allah bilir çok şükür bu günümüze 🙏 maşallah maşallah değer harika gerçekten🤗 zaten o ultrason makinesinden 1er tane de bizlerde olması lazım 😁

Ne demek canım bende zamanında geçtim o yollardan ve nasıl zorlandığımı bir ben bir Allah bilir çok şükür bu günümüze 🙏 maşallah maşallah değer harika gerçekten🤗 zaten o ultrason makinesinden 1er tane de bizlerde olması lazım 😁
Ay sorma vallahi ev tipi ultrason cihazı hiç fena olmaz 😁😁

Yok şuan korunuyoruz, yasak çünkü uzun bir süreç oldu. Kürtaj, iğne ve ameliyat olunca doktorlarım yasakladı 6 ay. Kesinlikle olmasın dediler. 2 ay geçti 4 ay daha korunmaya devam edicez
Bu süreç senin psikolojinede inşallah iyi gelir canım biraz dağıtırsın hem

Zeyzeynpp Zeyzeynpp kuzum bugün de 2096 çıktı sonucumuz doktor ultrasonda keseye benzer bir şey gördü perşembe günü tekrar gidecez 😍

Back