- 22 Ekim 2017
- 7.788
- 17.122
- 248
- 36
Allah razı olsun canım benimCanım çoook sevindim. Rabbim bağışlasın miniği insallah sana. Son durum ne peki ? Şuan değerlerin kaç
Öyle kuzum çok şükür ikinci bebişte sağlıkla geliyorYa sorma canıma okuyor bütün gün ama Allaha şükür çok sevgi dolu bi çocukkardeşini sevsin korusun kollasın bana yeter elbetteki zorluğu olcak ama sağlık olsun gerisi önemli değil U Ufukta_bebek
Valla çok mutlu oldum. Sabrın sonu selamettir. Bu kadar bekledin Allah sana çift sevinci yaşatacak belkide.Allah razı olsun canım benim
5 Nisan 307 çıktı. Bugün sabahta acildeydik midem çok yandı beta da bakıldı 920 çıktı doktor artışlar gayet güzel çoğul gebelik olabilir dedi geçen kendi doktorum da böyle dedi bu son sonucu henüz doktoruma söylemedim
Sağol canım Rabbim neylerse güzel eylerValla çok mutlu oldum. Sabrın sonu selamettir. Bu kadar bekledin Allah sana çift sevinci yaşatacak belkide.
Ben gayet iyiyim çok şükür. 2 ay geçti ameliyat üstünden. Hiç bir sorunum yok. Bizde daha güzel günleri bekliyoruz Allah'ın izniyle :))Sağol canım Rabbim neylerse güzel eyler
Sen nasılsın?
Sevindim canım o günlerde yakındırBen gayet iyiyim çok şükür. 2 ay geçti ameliyat üstünden. Hiç bir sorunum yok. Bizde daha güzel günleri bekliyoruz Allah'ın izniyle :))
İnşallah kuzum sağlıkla gelsinler Rabbim acılarını göstermesinÖyle kuzum çok şükür ikinci bebişte sağlıkla geliyorkız kardeş için abi başkadır ya hem arkadaş hem anne baba yarısı
Canım benim ya çok sağol senin desteğin çok oldu banaİnşallah kuzum sağlıkla gelsinler Rabbim acılarını göstermesinsenin hamilelik takvimini yerim kız valla nası seviniyorum gördükçe
Ne demek canım bende zamanında geçtim o yollardan ve nasıl zorlandığımı bir ben bir Allah bilir çok şükür bu günümüzeCanım benim ya çok sağol senin desteğin çok oldu banabizim değer bugün de 920 olmuş iki doktorda gayet düzgün artışlar dedi bu değerlere göre sağlıklı dediler dış gebelik yada mol gebelik olabilir mi diye korktum ama çok şükür değerlere göre ihtimal vermediler perşembeyi beklemeden salı gidecem görmeye dayanamıyorum
Ay sorma vallahi ev tipi ultrason cihazı hiç fena olmazNe demek canım bende zamanında geçtim o yollardan ve nasıl zorlandığımı bir ben bir Allah bilir çok şükür bu günümüzemaşallah maşallah değer harika gerçekten zaten o ultrason makinesinden 1er tane de bizlerde olması lazım
İşte o yüzden hamilelikte sabretmeyide öğreniyor insanAy sorma vallahi ev tipi ultrason cihazı hiç fena olmaz
Amin insallah canım:))Sevindim canım o günlerde yakındır
Şuan kür falan yapıyor musun?Amin insallah canım:))
Yok şuan korunuyoruz, yasak çünkü uzun bir süreç oldu. Kürtaj, iğne ve ameliyat olunca doktorlarım yasakladı 6 ay. Kesinlikle olmasın dediler. 2 ay geçti 4 ay daha korunmaya devam edicezŞuan kür falan yapıyor musun?
Bu süreç senin psikolojinede inşallah iyi gelir canım biraz dağıtırsın hemYok şuan korunuyoruz, yasak çünkü uzun bir süreç oldu. Kürtaj, iğne ve ameliyat olunca doktorlarım yasakladı 6 ay. Kesinlikle olmasın dediler. 2 ay geçti 4 ay daha korunmaya devam edicez
Tabikide, zaten şuan hiç hazır değilim. Allah hayırlısını versin. :))Bu süreç senin psikolojinede inşallah iyi gelir canım biraz dağıtırsın hem
Aminn canımTabikide, zaten şuan hiç hazır değilim. Allah hayırlısını versin. :))
Yaaaa harika bi haber bu büyüyor minik kuş demekki sağsalimZeyzeynpp kuzum bugün de 2096 çıktı sonucumuz doktor ultrasonda keseye benzer bir şey gördü perşembe günü tekrar gidecez
Ay insallah kuzum ya perşembe günü daha iyi görürüz inşallah da içime su serpilirYaaaa harika bi haber bu büyüyor minik kuş demekki sağsalim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?