Âmin inşallah canım benimAy insallah kuzum ya perşembe günü daha iyi görürüz inşallah da içime su serpilir
Allah kolaylık versin kuzum yaÂmin inşallah canım benimbende iyice ağırlaştım oğlana yetemiyorum eve yetemiyorum bu saat oldu ben daha uyuyamadım çünkü gram uyku yok gözümde oynatmaya az kaldı diyorum ama bunada şükür 1 aya böyle boşluk bulamıcam uzun bi süre
Hahaha aynen valla yaAllah kolaylık versin kuzum yaKemal sunal bir filminde çocukları susturamayınca kucağına alıp ağlıyor ya şuan senin için o sahne geldi aklıma
Kuzum bugün keseyi gördümHahaha aynen valla yasağlıklarını eksik etmesin Rabbim geri kalan hepsi olur Allahın izniyle inşallah
Ay maşallahKuzum bugün keseyi gördümama tahliller de şekerim 100 çıktı tsh da 3,4 şimdi dahiliye gidecem
Hemde ne açlıkAy maşallahaçlık şekerini ölçmüşlerdir aç mı gitmiştin
Kıyamam daha çok erken olmuş senin için demekki şekerin vardı gebelikten önce aman dikkat et kuzumHemde ne açlıkama sınırda çıktı şekeri yasakladı doktorum geçen canımda tatlı çektiydi daha yemem arrık o kadar
Senin halin keyfin nasıl oldu kuzum
Çok şükürr kuzum anlayışlı eş gibisi yokKıyamam daha çok erken olmuş senin için demekki şekerin vardı gebelikten önce aman dikkat et kuzumiyiyim bende misafirim gelcek daha gelmeden yoruldum belim kopuyor Allahtan eşim çok yardımcı oluyor o da olmasa naparım bilmem
Çünkü ben yerimde pek duramam o yüzden gelen giden oluyo çokÇok şükürr kuzum anlayışlı eş gibisi yokbu kadar ağırlaşmış bir kadına niye misafirliğe gidiyorlar otursunlar evde
Benim sülale şeker hastası canım ya benimde normalde kan şekerim düşüktü hatta diyabet diyeti bile yaptım kontrol altına almıştım ki minnoşun biri kontrolü ele geçirdi
Marifetli kadınÇünkü ben yerimde pek duramam o yüzden gelen giden oluyo çokolsun misafir berekettir derler Allah eksikliklerini göstermesin
Benim sülale de şeker hastası ama benim normaldi hep şeker yüklemesinde biraz yüksek çıktı dikkat etmeye çalışıyorum ama ne kadar edilirse
Ayyy bide gebe gebe ev mi taşıyon kuzum aman dikkatli olMarifetli kadınben ev taşıma bahanesiyle kimseyi kabul etmiyorum kimsenin haberi yok daha
Benim bünye meyilli galiba o kadar yemekte yemiyorum ama şeker niye yüksek bilmiyorum
Günaydın annişlerin en güzeliAyyy bide gebe gebe ev mi taşıyon kuzum aman dikkatli olvalla bende çözebilmiş değilim stres sıkıntı da yükseltiyor şekeri haberin olsun
Günaydın kuzucumGünaydın annişlerin en güzelibu ev işi beni strese soktu kuzum eşim haziranda bedelli gidecek o gitmeden istediğim gibi ev bulayım diye bi yoruldum bulduk oda dubleks bakalım kaç aya yerleşirim
Görümcem yanımda okuyor ona yaptıracam iki yıldır boş boş oturuyorduGünaydın kuzucum❤ kıyamam ya yardımcı çağır bari zor olur tek başına
Hahah çalıştır valla en güzeliGörümcem yanımda okuyor ona yaptıracam iki yıldır boş boş oturuyordu
Sen ne yaptın misafirlerin gelip gitti mi
Canım benim ya bol bol dinlen inşallah sağlıkla kavuşursun bebeğineHahah çalıştır valla en güzeli
Misafirlerim gelip gitti ama benim pembe pembe kanamalarım başladı yine.. Anneme geldim dinlenmeye çalışıyorum doktoruma bilgi verdim yoğunlaşırsa bekleme hemen gel dedi.. Dün gece gelmişti sabah yoktu az önce yine başlamış
Daha iyiyim kuzucum inşallah zamanında sağsalim kurtuluruz ikimizde sağlıklı sıhhatliCanım benim ya bol bol dinlen inşallah sağlıkla kavuşursun bebeğine
İnşallah kuzum sağ salim gelsinlerDaha iyiyim kuzucum inşallah zamanında sağsalim kurtuluruz ikimizde sağlıklı sıhhatliee sen napıosun bulantı koku hassasiyeti vs var mı benim tam 6.haftadan sonra başlamıştı taaaa 3.ayın sonuna kadar sürmüştü koku hassasiyetim
Valla kusma İnşallah yoksa baş dönmesi koku hassasiyetinin fln bi şekilde hakkından geliyo insanİnşallah kuzum sağ salim gelsinlerAslında arada mide yanmam olmasa kendimi hamile gibi bile hissetmiyorum bugün daha 5+1 ilerleyen günler ne getirir bilmem ama bu kadar rahat olursam çok sevinirim
Kusma da serum yiyenler oluyormuş Allah korusun ya o kadar olması insanı mahvederValla kusma İnşallah yoksa baş dönmesi koku hassasiyetinin fln bi şekilde hakkından geliyo insan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?