• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dış gebelik

Kusma da serum yiyenler oluyormuş Allah korusun ya o kadar olması insanı mahveder 🙄 sen nasıl oldun kuzum devam ediyor mu akıntı
Valla bi kere hastane aciline gitmiştim kadının biri 8.ayındaymış ama bir deri bir kemik kalmış kusmaktan ne yiyosa ne içiyosa çıkarıyormuş öyle üzülmüştüm inşallah öyle olmam diye korkmuştum oğluma hamileyken Allaha şükür ikisinde de olmadı 😊 inşallah sende de olmaz kuzucum 😘 iyiyim kanama bitti annemden eve geldim çok şükür 🙏🙏🙏

Valla bi kere hastane aciline gitmiştim kadının biri 8.ayındaymış ama bir deri bir kemik kalmış kusmaktan ne yiyosa ne içiyosa çıkarıyormuş öyle üzülmüştüm inşallah öyle olmam diye korkmuştum oğluma hamileyken Allaha şükür ikisinde de olmadı 😊 inşallah sende de olmaz kuzucum 😘 iyiyim kanama bitti annemden eve geldim çok şükür 🙏🙏🙏
İnşallah kuzum 😘 çok sevindim ya prenses az daha sıksın dişini hem gelip napacak orda herşey daha güzel 😁

Back